Epic Games Vs Apple

Apple tar bort ”Sign in with Apple” på Fortnite

Imorgon försvinner möjligheten att logga in med Apples ”Sign in with Apple” på Fortnite. Epic Games påminner de som skapat ett konto på Fortnite genom Apples inloggning att deras konto kan försvinna helt om de inte följer deras råd.

I senaste upptrappningen med fler stämningsansökningar från båda håll meddelas nu att Apple tar bort tjänsten ”Sign in with Apple” från Fortnite. Det betyder att de som har skapat ett konto genom funktionen kan förlora tillgång till det och allt som har köpts till kontot. Epic Games meddelar på sin hemsida hur man går tillväga för att behålla sitt konto.

Det man gör är att logga in i Fortnite med Apples inloggning innan morgondagen och se till att uppdatera kontot med en riktig mejladress och lösenord, den kan man sedan använda för att logga in i Fortnite där spelet finns. Skulle man mot förmodan missa detta innan morgondagen finns det en möjlighet att återskapa kontot genom kontakt med Epic Games.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Läs även

Kommentarer
8 svar

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.