Om 99mac.se


99mac.se är ett webbcommunity som drivs av Svenska Tekniknyheter AB.

För att säkerställa funktionalitet samlar vi in och lagrar din epostadress, användarnamn och IP-nummer vilket i sin tur är kopplat till dina frivilliga inlägg på forumet. E-postadressen används för att skicka ut notiser om nya inlägg, information om sajten, nyhetsbrev och annan personifierad information. Dessa är synliga för medarbetare kopplade till Svenska Tekniknyheter AB och för eventuella underleverantörer och samarbetspartners. IP-logg rensas varje kvartal. Du kan också ange personlig information så som för- och efternamn men det är ej ett krav.

Kakor och ip-nummer används för att visa relevant information och reklam - dessa är dock alltid anonymiserade. Google Analytics används för statistik. https://privacy.google.com/businesses/compliance

Du kan när som helst begära att dessa uppgifter anonymiseras genom att skicka ett epostmeddelande till [email protected] eller via brev till:

Svenska Tekniknyheter AB
Pärongatan 46
21218 Malmö

Underleverantörer som används
Digital Ocean https://www.digitalocean.com/legal/gdpr/
Cloudflare https://www.cloudflare.com/gdpr/introduction/


Chefredaktör:
Marcus Attefors - [email protected]


Svenska Tekniknyheter AB
Pärongatan 46
21228 Malmö
556874-6126
[email protected]

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.

Inför lanseringen av Apple Arcade passar Apple på att lansera en ny video där de går igenom ännu fler titlar som kommer finnas tillgängliga vid lansering.

De största nyheterna med iPhone 11-serien måste vi ändå säga är kameran och en funktion som många länge har väntat på är nattläget.

För alla hardcorefans där ute valde Apple att lägga in ett påskägg i en av de videor som de släppte i samband med sitt Keynote

Apple har börjat med att tillåta kunder teckna AppleCare+ som prenumerationstjänst.

iPhone 11 eller iPhone 11 Pro? Det är frågan - här är i alla fall höstens alla viktiga datum.

Apple ser ut att fortsätta vara färgglada även med iPhone Pro och iPhone Pro Max och de kommer i en rad nya färger.

Äntligen har Apple visat upp höstens nya flaggskepp och precis som ryktena har pekat på så fick vi tre nya telefoner.

Apple presenterar i dag Series 5 av Apple Watch

Alla som har gått och längtat efter sjunde generationens iPad kan snart lägga vantarna på den och äntligen har får vi lite större skärm.

Apple har i dag, på sin keynote, presenterat lite mer information om sin kommande streamingtjänst.

Gänget på Insplanet ville kolla om myten stämde att personer som har en iPhone i större utsträckning köpte exklusivare bilar än de som har en Android-telefon.

Efter kritik om att Apple ska ha favoriserat sina egna appar i sin digitala affär App Store har Apple nu valt att prioritera ned sina egna appar.

Nu är det bara timmar kvar tills Tim Cook ska äntra scenen med sina härliga kollegor och visa upp vad de har arbetat med den senaste tiden.