Epic Games vs Apple

Idag har Fortnite officiellt stoppats från uppdateringar till iOS/macOS

Dagen är här då Epic Games förlorar sitt utvecklarkonto för Fortnite till Apples plattformar och spelet blir utan uppdateringar.

Med alla turer kring Epic Games och Apple så har vi nått fram till punkten där iOS och macOS blir utan senaste säsongen av Fortnite. Kapitel 2 - säsong fyra kommer att nå alla sina övriga plattformar och iOS/macOS blir kvar på säsong 3 av Fortnite. Fortnite har aldrig funnits på macOS App Store och därmed inte behövt betala någon avgift till Apple, men antagligen så försvinner utvecklarkonton som rör Fortnite på både Apples operativsystem.

Epic Games har skickat ut mejl till konton som rör Fortnite om detta och skriver att det är Apple som blockerar Fortnite från att kunna få nya uppdateringar. De avslutar mejlet med att påminna om alla andra plattformar som de erbjuder Fortnite till. För dem som har kvar spelet på sin iPhone eller Mac så kommer det att gå att fortsätta spela säsong tre, men att några spellägen försvinner. Men det viktigaste är kanske att möjligheten till att kunna spela mellan alla andra plattformar och operativsystem försvinner. Så för dom som vill fortsätta spela mot sina vänner som också äger en iPhone, verkar det fungera ett tag till.

Via: 9to5mac

Läs även

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.