Epic Games vs Apple

Idag har Fortnite officiellt stoppats från uppdateringar till iOS/macOS

Dagen är här då Epic Games förlorar sitt utvecklarkonto för Fortnite till Apples plattformar och spelet blir utan uppdateringar.

Med alla turer kring Epic Games och Apple så har vi nått fram till punkten där iOS och macOS blir utan senaste säsongen av Fortnite. Kapitel 2 - säsong fyra kommer att nå alla sina övriga plattformar och iOS/macOS blir kvar på säsong 3 av Fortnite. Fortnite har aldrig funnits på macOS App Store och därmed inte behövt betala någon avgift till Apple, men antagligen så försvinner utvecklarkonton som rör Fortnite på både Apples operativsystem.

Epic Games har skickat ut mejl till konton som rör Fortnite om detta och skriver att det är Apple som blockerar Fortnite från att kunna få nya uppdateringar. De avslutar mejlet med att påminna om alla andra plattformar som de erbjuder Fortnite till. För dem som har kvar spelet på sin iPhone eller Mac så kommer det att gå att fortsätta spela säsong tre, men att några spellägen försvinner. Men det viktigaste är kanske att möjligheten till att kunna spela mellan alla andra plattformar och operativsystem försvinner. Så för dom som vill fortsätta spela mot sina vänner som också äger en iPhone, verkar det fungera ett tag till.

Via: 9to5mac

Läs även

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.