Epic Games Vs Apple

Epic Games lanserar en turnering i #FreeFortnites namn

Med budskapet att bojkotta Apples plattformar lanserar nu Epic Games en turnering. Vinnarna har chans att vinna ”icke-Apple”-hårdvara som Fortnite kommer fortsätta att uppdateras till.

Innan säsong 4 i kapitel 2 av Fortnite släpps den 27:e augusti och lämnar iOS-användarna kvar i säsong 3, lanserar nu Epic Games en sista turnering för alla plattformar. Turneringen som de valt att döpa till #FreeFortnite Cup, startar denna söndag. I inbjudan trycker Epic Games på att Apple låser ute alla Fortnite-spelare på iOS och påminner oss om att spelet fortsätter att finnas tillgängligt för den nya säsongen på alla andra plattformar så som PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android genom Samsung Galaxy Store eller Epic games hemsida.

I prispotten finns vinster som alla tillhör dessa plattformar (förutom Mac-datorer) för att ytterligare trycka på att det finns annan ”tuff” hårdvara att spela Fortnite på. 1200 vinnare som Epic Games refererar till som ”Apple-eaters” har chans att vinna ”icke-Apple”-hårdvara så som:

20,000 kepsar delas ut till vinnare

  • Alienware Gaming Laptop

  • Samsung Galaxy Tab S7

  • PlayStation 4 Pro

  • Xbox One X

  • Nintendo Switch

Man kan även vinna ett skin som kallas ”Apple Man” och som föreställer boven i Epic Games parodi som de introducerade i samband med att de stämde Apple. Epic Games fortsätter att hoppas på att deras massiva spelarkrets ska öka trycket mot Apple.

Via: 9to5mac

Läs även

Kommentarer
3 svar

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.