Apple tar bort Epic Games utvecklarkonton från sina plattformar

Senaste utvecklingen i bråket mellan Epic Games och Apple gör att Epic Games inte kommer att kunna uppdatera sin egna spelmotor Unreal Engine.

Bråket mellan Epic Games och Apple fortskrider när Apple står för senaste draget och meddelar Fortnite-skaparna att deras utvecklarkonton kommer att tas bort nästa fredag. Epic Games gick ut på Twitter under kvällen med att Apple har informerat dem om att deras konton tas bort om de inte uppfyller Apples krav. I vad som nu verkar höra till vanligheter så lämnar Epic Games en länk till sin nya stämningsansökan som har lämnats över till domstolen för att stoppa Apples beslut.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

I den nya ansökan tar Epic Games upp att Apple gör detta som en hämndaktion för att Epic Games stämmer dom. Vidare trycker dom på att upphävandet av deras utvecklarkonton är en attack mot deras verksamhet, vilket kommer att ta ifrån dom möjlighet att använda nödvändiga verktyg för att kunna utveckla till Apples plattformar. Inklusive att kunna uppdatera deras egna spelmotor Unreal Engine, som de erbjuder till tredjepartsutvecklare. Med andra ord skulle detta kunna påverka mycket fler speltitlar till Apples plattformar än bara Fortnite.

Läs även

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.