Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
khavos

khavos

Medlem
  • Registrerad 2006-11-06
  • Senast aktiv 2007-12-06
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen khavos har skrivit i forumet.

1

är de någon som kan hjälpa mig ?
har fixat rockbox för 1 vecka sedan. problemet är när jag sätter på musiken så stoppar den lite då och då mitt i låten, detta är väldigt jobbigt. så gen anna person som hade samma problem men han hade inte fått något svar. hjälp snälla!

e det någon som har både koss sparks plug eller va det nu heter och Sony Fontopia Hörlurar MDR-EX71/B som kan säga vilket som är bäst jag äger ett par koss men de e jobbiga de faller ut så lätt och om man fel placerar dem blir ljudet dåligt, vet någon om det är det samma med Sony Fontopia Hörlurar MDR-EX71/B ?

Hjälp!!!:eek:

arla musiken heter forsman&bodenfors arlaenergi-this feeling

/khavos to all my people

vadå vad e fel med linux det är ju fel med de som inte kan det,:confused: inte med linux det skall ju fungera och det har gjort det för många.

¨tryck center knapen + menu sen trycker du center knapp + play/pause knappen tills det kommer in i disk mode (svart vit ställe det ska stå do not disconnect) sen så tar du ipod updater och återställer sedan går du in i den här datorn och formaterar din ipod med fat32 snabbformatering sen återställer du den igen med ipodupdater sedan e det klar och du håller dig bort från linux för i helsike!!! rock box e bra för n00bs som dig

vet någon hur man gör start file som innhåller coder?

ok jag har installerat rock box men hur lägger man in bilder och videos ? måste man konvertera innan ? isåfall hur och vart laddar man konverteraren från ?

ok har installerat rockbox men jag vet inte hur man fixar tagcache kan någon hjälpa mig tack! och hur fixar man filmer till ipoden nu ?

ok tack, vart kan man köpa brasso i stockholm ? och funkar brasso på baksidan?

/khavos to the people!

vet någon vart man kan köpa något som diplex men fö baksidan av ipoden (nano) och helst i stockholm.

tack

/Khavos to the people!

vet nån vart man skaffar mikrofiberduk om man vill köpa det i en affär i stockholm ? och vet någon om displex fungerar på baksidan va en nano:p

jo det blir svårt att se, har själv en ipod nano och den är repig som in i h*****e har beställt IS men vet ej vad jag skall göra med alla reporna, har tänkt på displex men många säger att der inte fungerar, nu har jag en fråga är det någon som har använt displex på sin ipod nano eller
5Gs baksida? för jag är inte helt säker om det funkar på baksidan. kan nån svara tack

/Khavos to the people!

funkar displex på bak och framsida? på ipod nano?

Vadå fungerar inte displex på backsidan av en ipod nano?:confused:

1