Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Det går alldeles utmärkt att uppgradera den interna lagringen i flera av de bärbara modellerna från Apple. 99mac testar ett paket från Transcend i en Macbook Air från mitten av 2011.

Dropbox har idag sänkt priserna och dubblat det maximala lagringsutrymmet. En terabyte kostar nu knappt hundra kronor i månaden.

Apple planerar att släppa en tunnare bärbar Mac mot slutet av året, eller i början av nästa, enligt leverantörer i Asien.

Instagram släpper en ny smart app för att filma med Iphone som nyttjar gyroskopet för att få till riktigt bra bildstabilisering. 99mac tog en promenad och testar Hyperlapse.

Seagate har lanserat en hårddisk med en lagringskapacitet på åtta terabyte, avsedd för datacenter och servrar.

Apple uppges förbereda en större modell av Ipad med en bildskärm på 12,9 tum och nya funktioner som de planerar att släppa nästa år.

Bilder på ett dokument som påstås vara en kom igång-guide till Iphone 6 har publicerats av en fransk Apple-sajt, vilket tycks bekräfta namnet och lanseringsdatumet på Apples nya telefon.

Det lukrativa Star Wars-märket ägs numera av Disney, som lanserar ett nytt spel inför de kommande nya filmerna. Star Wars Commander är IOS-exklusivt, och tar kraft både från den ljusa och den mörka sidan.

Nu lanseras SVT Play för Apple TV. I appen bjuds det på sport, nyheter, drama, dokumentärer och barnprogram både direktsänt och on-demand.

Inför skolstarten erbjuder Apple under begränsad tid miniräknaren Tydlig för gratis nedladdning via Apple Store-appen.

Facebook vill vidta åtgärder för att minska innehåll som med hemlighetsfulla rubriker försöker locka användare att klicka.

Matvarukedjan Coop börjar använda Ibeacon för att ge kunder erbjudanden trådlöst. Först ut blir butiken i Centralstationen i Stockholm. Efter en utflykt från kontoret kan 99mac berätta om hur det fungerar.

Apple har presenterat ytterligare artister till årets engelska upplaga av Itunes Festival, som kommer att gå av stapeln i London under september månad.

I motsats till tidigare rykten blev det inte Google som lade beslag på Twitch, utan det är istället Amazon som köper spelvideosajten för 970 miljoner dollar.

Den nya Iphone-komponent som det rapporterades om under måndagen är troligtvis inte en ny version av rörelsecoprocessorn M7, utan en ny sensor för att mäta tryck.