Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Kinesiska operatörer har börjat ta emot förhandsbokningar av Iphone 6 och 6 Plus. På bara sex timmar uppges två miljoner reservationer kommit in.

Samsung uppger till reportrar vid företagets högkvarter att de kommer att tillverka Apples kommande A9-processorer.

Apples designchef Jony Ive intervjuas av modemagasinet Vogue. Då han sällan ställer upp på intervjuer är det intressant läsning.

Den första större uppdateringen till IOS 8 med bland annat stöd för betalsystemet Apple Pay sägs snart vara redo för lansering.

Ett nytt verktyg på Iclouds webbplats låter användare kontrollera om IOS-enheter har aktiveringslås påslaget.

Iphone 6 och 6 Plus har fått visa vad de går för i 99mac:s tester, men det är egentligen bara Ida som fått kika närmare på lurarna och Jakob är självklart nyfiken.

Den smarta klockan Pebble börjar nu att säljas i Sverige. Pebble uppdateras också med några nya funktioner och får sänkt pris.

Jawbone släpper appen Up som integreras med Apples app Hälsa. Däremot kräver den inte ett av Jawbones armband för att samla in data.

Utvecklare kan nu ladda ned och testa den så kallade Golden Master-versionen av OS X Yosemite, vilket tyder på en snar lansering.

Apple har bokat in sin nästa kvartalsrapportering till den 20 oktober. Det är siffrorna för deras fjärde kvartal som kommer att presenteras direktsänt över nätet.

Efter åtta kommer tio, i alla fall när Microsoft räknar. Företaget presenterar uppföljaren till sitt operativsystem Windows 8 och visar upp Windows 10.

Apple uppmanar sina utvecklare att skicka in appar till App Store inför lanseringen av OS X Yosemite.

Apple kommer att erbjuda nästa Ipad Air i guldfärg, förutom dagens färger silver och rymdgrå.

Apple är i slutfasen av att testa en ny Imac som kommer att blir snabbare än tidigare, och dessutom ha en högupplöst Retina-bildskärm. Lansering kan ske redan i höst.

Europeiska kommissionen har lagt fram en första rapport från sin undersökning av skatteavtalet mellan Irland och Apple.