Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apples designguru Jony Ive axlar nu en ny roll på företaget som "Chief Design Officer". Apple har uppdaterat sin webbplats för att spegla förändringen bland toppcheferna.

I den senaste Itunes-versionen finns bilder på musikspelaren Ipod i nya färger, vilket kan tyda på uppdaterade modeller.

Filmstudion Universal Pictures bjuder nu på den första längre trailern för den kommande filmen om Steve Jobs.

Apple erbjuder tre månaders gratis test av Apple Music och börjar sedan automatiskt att dra månadsavgiften från ditt kort. Så här gör du för att stoppa eller säga upp ditt medlemskap utan att några pengar dras.

Apples nya radiokanal Beats 1 tar emot önskningar på musik från lyssnarna.

Mediaspelaren VLC för IOS får stöd för Apple Watch. Användare kan nu kontrollera uppspelningar direkt från klockan.

Bilder som påstås visa autentiska komponenter av en Iphone 6S har publicerats, och visar inga kosmetiska förändringar på den nya telefonen.

Apple har publicerat en lista över vilka länder som kan ta del av företagets musiktjänster.

Eddy Cue lovar via Twitter en ny betaversion av IOS 9 nästa vecka med stöd för Apple Music.

Även i år bjuder Apple in barn till sommarläger i deras butiker. Barnen får lära sig mer om att skapa med antingen Imovie eller Ibooks.

Apple förlorade en rättegång gällande olagliga prisöverenskommelser om e-böcker och överklagade. Men inte heller den högre domstolen håller med Apple om att de är oskyldiga.

Apples egna SIM-kort fungerar nu i över 90 länder inklusive Sverige tack vare ett samarbete med Gigsky.

Mjukvarujätten Microsoft funderar på att lägga ned Windows Phone om inte mobilanvändarna blir fler med Windows 10. Företagets Lumia-telefoner skulle då köra med Android istället.

Apples nya musiktjänst satsar stort, men räcker det för att utmana svenska stoltheten Spotify? 99mac har testat Apple Music.

Apple har nu uppdaterat musikspelaren Itunes till version 12.2 med stöd för nya musiktjänsten Apple Music.