Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

99mac vandrar runt på mässgolvet i Barcelona och upptäcker roliga kamerafunktioner vi vill se i nästa Iphone.

Koenigsegg bygger snygga, kraftfulla och dyra lyxbilar, och den svenska biltillverkarens senaste modell får även stöd för Apples bilsystem Carplay.

Blir du bländad av din Iphone fast du sänkt ljusstyrkan så mycket det går? Så här gör du för att sänka ljusstyrkan ännu några steg.

Apples vd Tim Cook avslutade sin odyssé genom Europa i London, och passade på att överraska personalen i en Apple-butik.

Apple kan komma att prata om mer än bara Apple Watch den 9 mars. Enligt nya rapporter kan den omtalade nya bärbara datorn också visas upp.

Det går bra att ta vanliga selfies framför föremålen på Smithsonian i Washington, men selfiepinnarna får stanna i väskan under besöket.

MWC 2015

Delad förstaplats för Iphone 6

Apple vinner pris under Global Mobile Awards, men tvingas dela prispallen med ett annat bolag i utmärkelsen "bästa smarta mobiltelefon".

Kort efter lanseringen av Pebble Time slår Pebble till igen med en riktig överraskning här i Barcelona. I år lanseras inte bara en utan två nya modeller av smarta klockor.

Nu finns Sonos Controller version 5.3 att ladda ned från App Store. Appen bjuder på både förbättringar och helt nya funktioner.

Visa demonstrerar hur deras tokenbaserade system fungerar tillsammans med Apple Pay, och avslöjar när europeiska kunder kan betala med sin Iphone.

Fitbit är på plats i Barcelona och visar upp sina aktivitetsprodukter. En av nyheterna är att användare nu kan använda flera enheter och få all data till samma konto.

Fortfarande finns det grupper som inte känner sig representerade bland Apples emojisymboler. Nu har ett upprop startats för att införa rödhåriga karaktärer.

I den svenska paviljongen på Mobile World Congress hittar 99mac Myfc som visar upp en ny betydligt smidigare bränslecellsladdare de kallar för Jaq.

En betaversion av OS X 10.10.3 är nu tillgänglig för registrerade användare, inklusive den nya appen Bilder.

Apples vd säger att den omtalade smarta klockan Apple Watch kommer att börja säljas också utanför USA under april månad.