Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Appen Paper Camera tar inspiration från Andy Warhol, serietidningar och skissblocket för att göra bildbiblioteket lite roligare.

Om man räknar bort apparna som kommer förinstallerade i IOS, vilka appar är då populärast? Bortom topplistorna i App Store försöker appen #Homescreen att svara på det.

Svenska Toca Boca står bakom flera av barnens favoritappar. Tillsammans med gatukonstnären Chu från Argentina tar de paus från apparna och lanserar en pappersleksak.

Apple kan nästa år helt upphöra med sin budgetmobil Iphone 5C, uppger taiwanesiska källor.

Ett domstolsbeslut i Kalifornien gör att Apple eventuellt kan få regelbunden ersättning för sålda Samsung-produkter som gör intrång på Apple-patent.

Fodringsägare till konkursdrabbade GT Advanced ska få tillgång till dokument som beskriver safirglastillverkarens avtal med Apple.

Tim Cooks Apple är fortsatt kung på börsen och värderades under tisdagen till rekordhöga 700 miljarder dollar.

När Googles avtal med Apple går ut 2015 är både Yahoo och Microsoft intresserade av att bli förinställd sökmotor i IOS.

svenska utvecklare

Racing Shield vill vinna loppet

Inte alla svenska utvecklare gör appar. 99mac träffar Racing Shield som tar fram skyddsglas för IOS-enheter. Vi pratar med Mats Wikström och Daniel Frendegard, som båda tycker att känslan och säkerheten är det viktigaste när det kommer till skärmskydd.

Till IOS 8 stoppade Apple in några nyheter i Kamera-appen, bland annat går det att filma videoklipp med tidsförskjutning. Så här i juletider ger fotografen Dan Rubin några tips för hur man får till bra resultat.

Ett fotomontage illustrerar tydligt hur OS X Yosemite i full Retina-upplösning skulle se ut på en Macintosh från 1984.

När amerikanska tidskriften Time listar årets 25 bästa uppfinningar är Apple Watch med trots att den inte går att köpa än.

Apple har gjort två nya reklamfilmer för Iphone med Jimmy Fallon och Justin Timberlake.

Nu är det klart att filmen om Steve Jobs kommer att produceras av Universal Studios, och att Michael Fassbender spelar huvudrollen.

Varje år utses årets julklapp i god tid inför julhandeln drar igång på allvar. HUI Research har i år valt ut aktivitetsarmbandet som de tror kommer att finnas i många paket.