Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Med IOS 8 gör Apple det enklare för en familj att dela på inköp över alla sina enheter, men familjedelning har också andra finesser som en gemensam bildström och kalender. 99mac går igenom hur det fungerar i praktiken.

Under fredagen träffades redaktionen och ett gäng medlemmar för en 99mac‑pub i Stockholm. Här är bilderna från kvällen.

poddradio

Avsnitt #63: Äntligen nytt IOS

Redaktionen delar med sig av de första intrycken från IOS 8 och hittar både stort och smått att tycka om, nu undrar Ida och Jakob bara när nästa version av OS X kommer?

1password hör till de populärare verktygen för att hantera lösenord och skydda privat information, och nu har appen uppdaterats för att utnyttja IOS 8.

Tack till IngoX för detta #nyhetstips!

Distributionen av det nya systemet IOS 8 var det första som skedde med hjälp av Apples egna CDN-nätverk för distribution av digitalt innehåll.

Fler nyheter i IOS 8

  • IOS
  • 2014-09-19 13:37

99mac fortsätter att trycka sig igenom Apples nya mobila operativsystem, och listar här ännu flera nya funktioner och förändringar.

Apples nya Iphone-modeller verkar vid ett första test vara mindre stryktåliga än tidigare modeller.

Utvecklare kan nu sälja sina appar i paket med rabatterade priser. Det finns redan nu flera att välja bland.

Apples nya telefoner är här, och Ifixit hedrar sin tradition att genast plocka isär dem och sätta varje komponent under lupp.

Natten till den 19 september öppnade de svenska mobiloperatörerna upp sina webbshoppar för förhandsbokningar av Iphone 6 och 6 Plus.

Apples och rockgruppen U2 har mer på gång än att bara dela ut album gratis. Enligt uppgift förbereds ett hemligt projekt för att "rädda musikindustrin".

IOS 8 kan ge problem för användare av Dropbox och dess automatiska säkerhetskopiering av bilder och videor. En uppdatering har löst vissa problem, men några kvarstår.

Apple har lanserat en avdelning på sin webbplats som handlar om integritet och skydd av personlig data, liksom information om hur Apple hanterar förfrågningar från myndigheter.

Med IOS 7 bytte Apple ut det välbekanta gränssnittet från tidigare versioner, men någon sådan chock bjuder inte IOS 8 på. 99mac guidar till några av de mest efterlängtade funktionerna i Apples mobila operativsystem.

Nya uppgifter om Apple Watch gör gällande att klockan börjar säljas under första kvartalet av 2015 och att alla skärmpaneler kommer att levereras från LG Display.