Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Mac-spelet The Stanley Parable avslöjar ständigt nya lager i en berättelse som utmanar bilden av vad ett spel är eller kan vara.

påsktips

Pyssla med Foldify

  • IOS
  • 2014-04-17 18:29

När äggen är färdigmålade och riset är på plats kan pysslandet fortsätta med dessa Ipad-appar från Pixle. Foldify och Foldify Zoo skapar vikbara pappersfigurer.

Google är standardsökmotorn i Safari i IOS, något som Yahoo vill ändra på. Företaget arbetar på att ta fram en mobil sökmotor som ska övertyga Apple att klippa ännu ett band med Google.

Blizzard mjuklanserade sitt kortspel Hearthstone: Heroes of Warcraft för Ipad i några länder tidigare den här månaden, men nu är det dags för en global lansering. Titeln finns sedan tidigare för Mac och pc.

En ny funktion för att känna igen och identifiera musik förbereds för IOS 8, enligt en rapport från Bloomberg. Apple uppges samarbeta med Shazam om tjänsten.

Rättegång Apple vs Samsung

Samsung: "Steve Jobs död en oplanerad fördel för Apple"

Steve Jobs död kunde innebära en oväntad fördel för Apple, enligt en mejlkonversation mellan två Samsung-chefer.

Nu när påskledigheten strax är här dyker det upp ägg och kaninöron lite här och var. I appen Temple Run 2 exempelvis.

Skrivbord med Macar på brukar se bättre ut än de flesta, något som illustreras väl både i en långlivad forumtråd här på 99mac och på bloggen Mac Desks.

Microsoft erbjuder nu en något billigare variant av Office 365 avsett för enskilda individer. Office 365 Personal gäller för en dator och en surfplatta.

Det är inte bara Apples Touch ID som luras av fingeravtryck gjorda med trälim. Samma metod fungerar också på Samsung Galaxy S5 enligt tyska säkerhetsforskare.

Tack till Jesper Ohlsson för detta #nyhetstips!

Svenskar kan nu köpa Iphone 5C med åtta gigabyte lagringsutrymme. Enheten lades till i sortimentet i Apple Store på nätet nu på morgonen.

Det har börjat läcka flera bilder som påstås visa delar, prototyper eller verktyg från tillverkningen av en kommande Iphone-modell. De senaste kommer från skaltillverkare på en mässa i Hong Kong.

Det sker många stölder av smarta mobiler och surfplattor. Enligt ett nytt initiativ i USA där bland annat Apple deltar ska alla smarta mobiler sålda efter nästa sommar komma med antistöld-funktioner.

Rättegång Apple vs Samsung

Samsung ville attackera Apple genom Google

UPPDATERAD. Samsung övervägde att försöka få Google att lansera en reklamkampanj riktad mot Apple istället för att själva göra det, visar nya dokument.

För en okänd summa pengar köper mikrobloggen Twitter upp Gnip – en av företagets partners som analyserar data från sociala medier och säljer till tredjepartsföretag.