Kontakta oss

Skicka dina frågor och tips direkt till redaktionen

Huvudkontor (Stockholm)

Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

Säljkontor (Göteborg)

Bultgatan 40 B
442 40 Kungälv

Edin Mehinovic

Verkställande direktör

Ida Lindkvist

Redaktör

Adrian Bengtson

Redaktör

Fredrik Bergström

Programmerare

Nästa vecka kommer LG visa upp en ny smart klocka på Mobile World Congress i Barcelona. Användaren behöver ingen mobil för att kunna ringa eller skicka meddelanden från handleden.

Spotify lanserar en ny version av sin mjukvara med stöd för låttexter från Musixmatch, bättre flöde över vänner och virala topplistor.

Fyra år efter den första versionen av Final Cut Pro X kommer den första Hollywood-filmen som redigerats i videoprogrammet.

Apple gör reklam för sin kommande smarta klocka på flera sidor i det senaste numret av amerikanska tidningen Vogue.

I helgen förväntas Samsung presentera den smarta mobilen Galaxy S6 i Barcelona, men några nya bilder avslöjar kanske redan nu vad de har att visa upp.

Google planerar att utvidga sitt högkvarter Googleplex med flera nya designade byggnader, men sökjätten väcker också oro i staden Mountain View.

G-tag är en prylhittare från Gigaset som via Bluetooth håller ordning på dina viktigaste prylar. 99mac testar hur det fungerar på vår mest tankspridda redaktör som ofta kommer till jobbet med något glömt hemma.

Apple vd Tim Cook besöker Tyskland, och avslöjar bland annat hemligheter om Apple Pay och Apple Watch.

Det nya strategispelet från Sid Meier har fått ett ankomstdatum, och landar på IOS och OS X den 12 mars.

Apple uppdaterar sina karttjänster med 3D-vyer över ytterligare sju olika städer i världen.

En domstol i USA bedömer att Itunes gör intrång på ett annat företags patent och beordrar Apple att betala omkring 4,5 miljarder kronor i böter.

Tiden går snabbt när man har roligt. Nu firar Youtube tio år med en videokompilation av 198 videoklipp uppladdade genom åren.

Android fortsätter att vara den största mobilplattformen, följt av IOS. Tillsammans står de båda för över 95 procent av marknaden.

Kommer Apple att ge sig in i bilbranschen, och vad har ett datorföretag i så fall där att göra? 99mac:s redaktör funderar över de senaste bilburna ryktena.

Pebble presenterar nya klockan Time som enligt företaget känner användaren och håller koll på rutinerna. Klockan lanseras via finansieringssajten Kickstarter.