Kontakta oss

Skicka dina frågor och tips direkt till redaktionen

Huvudkontor (Stockholm)

Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

Säljkontor (Göteborg)

Bultgatan 40 B
442 40 Kungälv

Edin Mehinovic

Verkställande direktör

Ida Lindkvist

Redaktör

Adrian Bengtson

Redaktör

Fredrik Bergström

Programmerare

Om några veckor är det dags för Apple att presentera siffrorna för det andra kvartalet 2015 som täcker in januari, februari och mars.

Iphone-användare skickar både sms och Imessage via appen Meddelanden som Apple skickar med i IOS. I den här guiden kommer fem tips om appen som underlättar vardagen.

Den nya boken Becoming Steve Jobs är nu ute i handeln, och författarna besöker Apples butik i Soho för att berätta om den.

Apples vd TIm Cook skriver i Washington Post om den senaste tidens amerikanska diskriminerande lagförslag, och menar att det är dåligt för affärerna.

UPPDATERAD. Efter Taylor Swift följer flera stora artister efter och väljer en annan strömmande musiktjänst framför Spotify, vars användare kan få vänta längre på nytt material.

Kunder som inte förhandsbokat en Apple Watch kommer inte att kunna köpa någon på lanseringsdagen.

EU vill sudda ut gränserna mellan länder vid köp av digitala varor, och på andra sätt upprätta en heltäckande digital marknad inom EU.

poddradio

Avsnitt #88: Känner du trycket?

Ser ni några vårtecken där ni bor? Förutom bättre väder bjuder kommande månaden på andra bra saker som Apple Watch och guldfärgade Macbooks.

Apples nya Force Touch-styrplatta visades upp vid lanseringen av den nya supertunna Macbook, men först ut i butik är Macbook Pro som uppdaterats med den nya plattan. 99mac låter den passera testlabbet för att prova hårda och mjuka klick.

Inför helgen passar redaktionen på att samla de mest intressanta höjdpunkterna från veckan som gått.

Tekniska genombrott inom NAND eller så kallat flashminne öppnar upp för betydligt större lagringskapacitet i framtida SSD-enheter.

Det kinesiska företaget Leshi TV tros vara på gång med en egen smart mobil. Inför lanseringen jämför vd:n Apple med Hitler.

Med veckor kvar till säljstarten börjar det dyka upp appar i App Store som har stöd för Apple Watch.

De strömmande musiktjänsterna blir bara fler och fler, men vilken är bäst? 99mac går igenom de olika tjänsterna och visar skillnaderna.

Tidningen Fortune utser Apples vd Tim Cook till världens bästa företagsledare och publicerar samtidigt en läsvärd intervju.