Kontakta oss

Skicka dina frågor och tips direkt till redaktionen

Huvudkontor (Stockholm)

Målargatan 7
111 22 Stockholm

Säljkontor (Göteborg)

Bultgatan 40 B
442 40 Kungälv

Edin Mehinovic

Verkställande direktör

Ida Lindkvist

Redaktör

Adrian Bengtson

Redaktör

Fredrik Bergström

Programmerare

Just nu handlar nästan allt snack på redaktionen om nya OS X Yosemite och kopplingarna till IOS 8. Ida och Jakob pratar lite om första veckan och vad de upptäckt så här långt.

Kina är en väldigt viktig marknad för Apple och företaget arbetar hårt på att få alla sina tjänster och produkter till landet. Högst upp på listan är betaltjänsten Apple Pay.

Microsoft kommer nu officiellt att byta namn på sina smarta mobiltelefoner från Nokia Lumia till Microsoft Lumia.

Den nya appen Rooms från Facebook erbjuder anonyma samtal i olika chattrum, och har nu lanserats i USA.

UPPDATERAD. På uppdrag av myndigheter har Sverige fått ett officiellt typsnitt som ska användas i marknadsföring och vid internationella kommunikationer.

Apples nya tjänst Testflight går framåt, och nu kan utvecklare bjuda in upp till 1 000 stycken betatestare av nya appar.

Under Tim Cooks besök i Kina meddelade han att Apple planerar att öka sin verksamhet i landet med 25 nya butiker i Kina, Taiwan och Hong Kong under de kommande två åren.

Ny detaljer om överenskommelsen mellan Apple och safirglastillverkaren GTAT som ansökt om konkursskydd har blivit kända, och ett framtida utbyte mellan bolagen är inte uteslutet.

Gammaldags teknik har kommit på modet, och det här hemmabygget är en skön blandning av gammalt och nytt – en kassettbandspelare uppkopplad mot Spotify.

Manusförfattaren Aaron Sorkin bekräftar nu att Christian Bale kommer att spela Steve Jobs i den kommande filmen baserad på Walter Isaacsons biografi.

Google vill återuppfinna e‑posten och göra hanteringen av mejl smartare och smidigare med den nya tjänsten Inbox som nu kan testas av inbjudna användare.

Gänget på Ifixit har öppnat upp Apples nya Ipad Air 2 och kikat vad som finns inuti.

Steve Wozniak satt i Steve Jobs föräldrars garage och handgjorde moderkort till datorn som kom att kallas Apple I. Nu har ett fungerande exemplar sålts på auktion för 6,5 miljoner kronor.

Tim Cook håller sig sysselsatt under sitt Kinabesök. Förutom en träff med landets vice premiärminister har han också hunnit med ett besök till en av fabrikerna som tillverkar Iphone.

UPPDATERAD. I vanlig ordning innehåller Apples nya operativsystem OS X Yosemite många funktioner som inte är lika framträdande som andra. Här listar vi sju stycken dolda och användbara guldkorn.