Kontakta oss

Skicka dina frågor och tips direkt till redaktionen

Huvudkontor (Stockholm)

Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

Säljkontor (Göteborg)

Bultgatan 40 B
442 40 Kungälv

Edin Mehinovic

Verkställande direktör

Ida Lindkvist

Redaktör

Adrian Bengtson

Redaktör

Fredrik Bergström

Programmerare

Den här veckan gästas Ida och Jakob av IOS-utvecklaren Jack Nutting i studion. Trion pratar om Swift, Objective-C och om möjligheterna med Watchkit.

Skådespelaren Michael Stuhlbarg, känd från Boardwalk Empire, uppges få rollen som Andy Hertzfeld i den kommande filmen om Steve Jobs.

Svenska Toca Boca släpper uppföljaren Toca Kitchen 2 som låter barn leka i köket och experimentera med olika smaker och konsistenser.

Apple fortsätter att utveckla sina kartor. Nu finns de svenska städerna Göteborg och Malmö att beskåda i 3D i både IOS och OS X.

Apple höjer priser på appar i Ryssland efter rubelns störtdykning.

Lucka 19

99mac:s Julkalender

Har ni någon snö där hemma? Bara fem dagar kvar till julafton. I dagens lucka kan ni vinna underhållning för ett halvår som räcker till många mysiga stunder i soffan, eller underhållning på väg till jobbet.

Spelet Crossy Roads kom för tre veckor sedan och har tagit App Store med storm, och nu bekräftar utvecklarna att de tjänat bra på appen.

Olloclip tar fram linser till kamerorna på Iphone och är nu tillbaka med en ny 4-i-1-variant för Iphone 6 och 6 Plus.

En platsannons i Storbritannien tyder på att Apple planerar en Europa-lansering av det mobila betalsystemet Apple Pay.

Nyligen släppte Apple reklamfilmen The Song och nu visar de hur det gick till bakom kulisserna.

En domare i Kalifornien har beslutat att inte offentliggöra videoinspelningen med Steve Jobs som användes som vittnesmål i det så kallade Ipod-målet.

Tim Cook tackar sin personal för ett framgångsrikt 2014, med nya produkter och ett Apple som arbetat för ökad jämlikhet, mångfald och förnyelsebar energi.

Istället för att ta ut samma moms på appar i App Store i hela Europa kommer Apple från årskiftet att ta ut moms baserat på vilket land köparen bor i. Det innebär troliga prishöjningar för Sveriges del.

Rymdspelet Out There fick fin kritik tidigare under året, och när nu appen snart kommer till Mac och pc får den samtidigt uppdaterad grafik.

Trots att det inte finns något lanseringsdatum för Apple Watch än går den att förhandsboka via Mervis Diamonds. Deras version kommer med ett särskilt armband i guld med diamanter.