Kontakta oss

Skicka dina frågor och tips direkt till redaktionen

Huvudkontor (Stockholm)

Målargatan 7
111 22 Stockholm

Säljkontor (Göteborg)

Bultgatan 40 B
442 40 Kungälv

Edin Mehinovic

Verkställande direktör

Ida Lindkvist

Redaktör

Adrian Bengtson

Redaktör

Fredrik Bergström

Programmerare

Efter att den första versionen innehöll buggar har nu Apple släppt en ny version av EFI-uppdateringen 2.9.1 för Macbook Air.

Apple kommer att trimma ner antalet anställda från Beats i samband med att köpet avslutas. Upp till 200 personer kan komma att sägas upp.

Obekräftade uppgifter anger att Apples nya Iphone presenteras med ett event den 16 september för att börja säljas en månad senare, den 14 oktober.

Shazam släpper en version för Mac av sin populära musikigenkännings-app, som ligger aktivt i bakgrunden och samlar in musik.

En ny version av Apple TV riskerar att försenas till nästa år på grund av att avtal mellan innehållsleverantörer och Apple tar längre tid än planerat.

Svenska utvecklarna Simogo har gjort succé i App Store med spelen Year Walk och Device 6. Senare i år kommer nästa spel, som verkar bli lika unikt och inbjudande som sina föregångare.

Ford planerar att distribuera över niotusen Iphone till sina anställda över de närmaste åren, i takt med att äldre Blackberry-telefoner byts ut.

Spotify har uppdaterat sin IOS-app med lite nya funktioner, bland annat en equalizer för Iphone.

Apple har bekräftat köpet av den personliga radio-appen Swell, med sin typiska fras utan att gå in på detaljer.

Ett supportdokument för Boot Camp beskriver en ny modell av Mac mini lanserad i mitten av 2014. Det tyder på att en uppdatering är nära förestående.

Apple gör sitt försäkringspaket Apple Care+ för Iphone, Ipad och Ipod tillgängligt i Sverige och Mexiko för 799 eller 479 kronor.

Tack till Json_81 för detta #nyhetstips!

Europeiska kommissionen godkänner Apples köp av Beats, och anser inte att köpet skulle bryta mot någon konkurrenslagstiftning.

UPPDATERAD. Som väntat har Apple idag uppdaterat Macbook Pro med något snabbare processorer. Både 13-tum och 15-tumsversionerna har uppdaterats.

Ännu en video har publicerats på Youtube som påstås föreställa baksidan på en Iphone 6 med 4,7 tums skärm, och stämmer väl överens med tidigare uppgifter.

UPPDATERAD. Apple Store på nätet ligger nere, och besökare möts av den klassiska skylten att butiken snart öppnar igen.