Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Wennerholmen

Wennerholmen

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Uppvuxen i Bromma tillsammans med Mac Plus, PowerBook 100, LCII, PowerMac 6100, PowerBook G4 osv. Jag spelar Golf, Cyklar mountainbike, Klättrar och Dyker. Spendera mycket tid fram min MacPro med bland annat; Aperture, Photoshop, Xcode osv.
  • Registrerad 2006-08-23
  • Senast aktiv 2012-06-20
  • Antal inlägg 90

Foruminlägg

De senaste inläggen Wennerholmen har skrivit i forumet.

Någon som har tips på vart man kan få tag på en "apple" disk till imac 2010. Har en 500GB disk men behöver mer utrymme. Kanske någon som plockat ur en WD 750GB eller större som inte behöver den eller om någon har tips på företag runt om i världen som säljer dessa?

Säljer min Macbook Pro då det mest står och inte används. Det är en 15,4" Macbook Pro Unibody med Core 2 Duo processor på 2,66GHz, 8 GB Ram, 320 GB Hårddisk och GeForce 9400/9600M GT grafik.
Systemet på medföljande skivor är OSX 10.6, alla kartonger, kvitto och emballage finns kvar.

Allt är original och i bra skick.

Pris 6000:-

Hör av er på wennerholm (a) me.com.

Är på jakt efter en MacPro 4.1 eller nyare, processorkonfiguration etc spelar mindre roll.

Skicka ett mail på: wennerholm (a) me.com om du har något liknande.

Hej,

Är det några av er som har erfarenhet av senaste generationens Macbook och t ex Worl of Warcraft? Står i valet och kvalet att skaffa en Macbook eller Macbook Pro och vill givetvis ha möjlighet att lira lite WoW.

Tacksam för tips och info.

Efter mycket efterforskande hittade jag en lösning på de problem som många upplever i samband med wotlk, men framför allt i de senaste patcharna. Lagg i storstäderna, låg FPS, DC problem i 25-manna raider osv...

Ta bort eller avvaktiver Spotlight så kommer ni förhoppningsvis märka stor skillnad, det gör jag.

För att inaktivera Spotlight i Mac OS 10.5 skall följande två filer flyttas från systemmappen

/System/Library/LaunchAgents/com.apple.Spotlight.plist
/System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist

Observera att dessa filer eventuellt återskapas i samband med uppdateringar av systemet.

Jag vill gärna ha en invite om någon ha en över.

wennerholm (a) mac.com

Detta meddelande gick de ut med den 19 januari, några veckor...?

Jag har köpt mina giftcards via ebay vilket fungerar strålande. Sedan kan ni läsa en av mina tidigare trådar om att göra inköp via ITMS.

http://www.99.se/itunes/110317-g-ra-ink-p-via-itms-usa.html

Det stämmer att garantierna gäller även fortsättningsvis om du lämnar in din MP på en auktoriserad verkstad för installation av Airportkort.

Känns inte som om det finns så mycket mer att ge denna tråd. Att bena ut när iPhone kommer sker inte här utan på mycket högre nivå. Och hittills har det inte funnits så mycket givande information. Har jag inte rätt?

Det är fascinerande att läsa en tråd som går ut på att jämföra och bråka kring vem som har bäst produkt eller högst upplösning på sin TV... Personligen så tycker jag framför allt att uthyrning av filmer via ITMS är det som är mest intressant då med tanke på att jag har ett US konto.
DVD titlar för 3.99 USD och HD titlar för 4.99 USD är helt ok priser med tanke på vad en film kostar att hyra i Sverige...!
Det är mycket som är önskvärt i ATV påsikt med idag så får vi nöja oss med vad den kan och gör. Är det så att det inte räcker så visst kan man köpa en PC-baserad mediaplattform men jag är till stor del ute efter designen samt gränssnittet, därav är det inte aktuellt för mig med något annat än vad Apple kan leverera idag.

Troligen så kommer Telenor få avtalet tillsammans med iPhone vilket då öppnar marknaden i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Distributionen av iPhone kommer säkerligen AxCom få då de är Telenors huvudleverantör. Ps. Ryktet säger att AxComs VD har en iPhone idag...

Ursprungligen av odelsteken:

Damn it! Jag som idag har sålt min MB till sambon... Tur att den är kvar i hemmet i alla fall.

Det har ju hänt tidigare att Apple köper upp stora mängder eller allt tillgängligt av någon komponent för att de skall börja sälja dessa i någon artikel. Detta hände med iPod G5 och 60GB diskarna vad jag kunde förstå då.

Nu har jag lagt in följande codec i ATV utan att få bilden att fungera; avc1, perian, x264. Det som stör mig mest är att ljudet fungerar strålande i ATV men bilden fungerar inte då jag spelar upp .mkv filmer. Via QT i burken fungerar det utmärkt att spela .mkv filmer. Kan det vara så att jag har missat något