Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung laddar för Galaxy S8 senare idag

Idag håller Samsung ett Unpacked-event, där det nya flaggskeppet Galaxy S8 kommer att visas upp. Klockan 17 idag börjar Samsungs presentation.

Samsungs nya telefon Galaxy S8 kommer knappast som en överraskning när den lanseras senare idag. Bilder, videor och specifikationer på telefonen har flera gånger läckt ut på internet och frågan är om det finns kvar något med telefonen som inte redan är känt.

Oavsett så är intresset för den koreanska mobiljättens nya flaggskepp stort, och av allt att döma blir det en kompetent mobiltelefon som kan ge både Apples Iphone 7 och Googles Pixel en match. Samtidigt är det något av en ödesprodukt för #Samsung, vars problem förra året med #Galaxy Note 7 fortfarande är färskt i minnet. Galaxy S8 måste helt enkelt lyckas både kommersiellt och vad gäller säkerhet.

Tekniskt sett väntas #Galaxy S8 dock vara ordentligt kompetent. Från läckta uppgifter verkar Samsung vara först ut med en design där framsidan består av en bildskärm och inte mycket mer. Redan Galaxy S7 och S7 Edge har hyllats för just sina skärmar, och här kan vi vänta oss att S8 och S8 Plus håller stilen. Vad gäller prestanda kommer S8 också att leverera tack vare den nya processorn Snapdragon 835 från Qualcomm, och Samsungs egna Exynos 9.

Kommer Galaxy S8 visas idag? Det verkar så!

Allt pekar alltså mot en uppsättning imponerande mobiltelefoner när Samsung lanserar Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus senare idag. Samsung sänder eventet live över nätet, och 99mac kommer givetvis att bevaka samt rapportera om vad som visas. Klockan 17.00 svensk tid kör det igång.

Vad tror du om nya Galaxy S8? Kommer Samsung lyckas med produkten, och kan de leverera en mobil som är hetare än Iphone 7, men inte lika het som Galaxy Note 7?

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.