Samsung laddar för Galaxy S8 senare idag

Idag håller Samsung ett Unpacked-event, där det nya flaggskeppet Galaxy S8 kommer att visas upp. Klockan 17 idag börjar Samsungs presentation.

Samsungs nya telefon Galaxy S8 kommer knappast som en överraskning när den lanseras senare idag. Bilder, videor och specifikationer på telefonen har flera gånger läckt ut på internet och frågan är om det finns kvar något med telefonen som inte redan är känt.

Oavsett så är intresset för den koreanska mobiljättens nya flaggskepp stort, och av allt att döma blir det en kompetent mobiltelefon som kan ge både Apples Iphone 7 och Googles Pixel en match. Samtidigt är det något av en ödesprodukt för #Samsung, vars problem förra året med #Galaxy Note 7 fortfarande är färskt i minnet. Galaxy S8 måste helt enkelt lyckas både kommersiellt och vad gäller säkerhet.

Tekniskt sett väntas #Galaxy S8 dock vara ordentligt kompetent. Från läckta uppgifter verkar Samsung vara först ut med en design där framsidan består av en bildskärm och inte mycket mer. Redan Galaxy S7 och S7 Edge har hyllats för just sina skärmar, och här kan vi vänta oss att S8 och S8 Plus håller stilen. Vad gäller prestanda kommer S8 också att leverera tack vare den nya processorn Snapdragon 835 från Qualcomm, och Samsungs egna Exynos 9.

Kommer Galaxy S8 visas idag? Det verkar så!

Allt pekar alltså mot en uppsättning imponerande mobiltelefoner när Samsung lanserar Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus senare idag. Samsung sänder eventet live över nätet, och 99mac kommer givetvis att bevaka samt rapportera om vad som visas. Klockan 17.00 svensk tid kör det igång.

Vad tror du om nya Galaxy S8? Kommer Samsung lyckas med produkten, och kan de leverera en mobil som är hetare än Iphone 7, men inte lika het som Galaxy Note 7?

Kommentarer
3 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.