Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så snabb är Samsung Galaxy S8

De två processormodellerna av kommande Samsung Galaxy S8 uppvisar mindre prestandaskillnader sinsemellan, men i vissa tester får fortfarande Iphone 7 högst betyg.

Samsungs kommande flaggskeppsmobil Galaxy S8 kommer att släppas i två modeller, med olika processorer på insidan. Dels kommer Snapdragon 835 från Qualcomm att användas, men i vissa utföranden finns Samsungs egendesignade Exynos 8895.

Prestandamätningar av mobilen har nu börjat dyka upp i databaser som Geekbench 4. Den Exynos-utrustade modellen får marginellt bättre siffror än Qualcomm-versionen, även om skillnaden inte är särskilt stor. I test där alla processorkärnor används får Galaxy S8 resultaten 6 375 poäng (Exynos 8895) respektive 6 084 poäng (Snapdragon 835). Apples Iphone 7 får i samma test 5 782 poäng.

Siffrorna placerar de båda modellerna av Galaxy S8 i prestandatoppen för smarta mobiltelefoner, åtminstone vad gäller flera processorkärnor samtidigt. När bara en processorkärna används presterar dock Iphone 7 Plus fortfarande betydligt högre än Samsungs nya mobil. Här får Iphone 7 resultatet 3 477 poäng jämfört med 1 978 poäng (Exynos) och 1 929 poäng (Snapdragon).

Grafikprestanda

Även resultat från grafiskprestanda har börjat dyka upp på nätet, bland annat från testet Antutu där Iphone 7 Plus haft ledningen med 181 807, följt av Iphone 7 med 173 575 poäng. I en video som postats på Vimeo får Galaxy S8 imonerande 205 284 poäng. Det är just nu okänt vilken processor som den aktuella modellen har.

Samsung Galaxy S8 ser alltså ut att få en på det hela taget imponerande prestanda, även om det viktigaste måttet på hur snabba mobiler är givetvis är praktisk användning. I det avseendet får vi veta mer först när mobilen släpps.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.