Samsung Galaxy S8 visas i video

I en reklamvideo för Samsung Displays nya AMOLED-paneler ser företaget ut att ha avslöjat utseende för kommande flaggskeppet Galaxy S8.

Det råder knappast någon brist på rykten kring Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8. Efter fjolårets problem med Note 7 är förväntan hög på #Samsung att leverera, och bland ryktena nämns bland annat en bildskärm som kan täcka upp till 90 procent av telefonens framsida.

Nu har två reklamvideos publicerats på nätet som avhandlar den nya bildskärmen. Videoinnehållet kommer från Samsung Display, och lyfter fördelarna med AMOLED, så som bättre färgåtergivning och tunnare formfaktor. Det framgår inte att videorna handlar om just Galaxy S8, men utseendet för telefonen som visas i videoklippet stämmer med mycket av det som tidigare rapporterats om telefonen. Bland annat är framsidan nästan helt täckt av skärmen, och någon hemknapp syns inte. Däremot ser bildskärmen inte ut att vara välvd vid kanterna, som många rykten gjort gällande.

Utöver detta har en anonym tillbehörstillverkare läckt vad som påstås vara 3D-renderingar av Galaxy S8, vilka publiceras av GSM Arena. De tre bilderna visar en välvd skärm som går från kant till kant, och på baksidan en enkel kamera snarare än en dubbel. Om bilderna verkligen avbildar en Galaxy S8 verkar telefonen också behålla hörlurskontakten.

Kommentarer
1 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.