Samsung Galaxy S8 visas i video

I en reklamvideo för Samsung Displays nya AMOLED-paneler ser företaget ut att ha avslöjat utseende för kommande flaggskeppet Galaxy S8.

Det råder knappast någon brist på rykten kring Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8. Efter fjolårets problem med Note 7 är förväntan hög på #Samsung att leverera, och bland ryktena nämns bland annat en bildskärm som kan täcka upp till 90 procent av telefonens framsida.

Nu har två reklamvideos publicerats på nätet som avhandlar den nya bildskärmen. Videoinnehållet kommer från Samsung Display, och lyfter fördelarna med AMOLED, så som bättre färgåtergivning och tunnare formfaktor. Det framgår inte att videorna handlar om just Galaxy S8, men utseendet för telefonen som visas i videoklippet stämmer med mycket av det som tidigare rapporterats om telefonen. Bland annat är framsidan nästan helt täckt av skärmen, och någon hemknapp syns inte. Däremot ser bildskärmen inte ut att vara välvd vid kanterna, som många rykten gjort gällande.

Utöver detta har en anonym tillbehörstillverkare läckt vad som påstås vara 3D-renderingar av Galaxy S8, vilka publiceras av GSM Arena. De tre bilderna visar en välvd skärm som går från kant till kant, och på baksidan en enkel kamera snarare än en dubbel. Om bilderna verkligen avbildar en Galaxy S8 verkar telefonen också behålla hörlurskontakten.

Kommentarer
1 svar

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!

Apple har släppt uppdateringen IOS 10.3 till sitt mobila operativsystem, med nya funktioner och det nya filsystemet APFS.

Tack till Cancerman för detta #nyhetstips!

Samsungs ARM-baserade systemkrets Exynos används nästan uteslutande i företagets egna mobiler, vilket nu visar sig bero på ett gammalt avtal.