Samsung Galaxy S8 visas i video

I en reklamvideo för Samsung Displays nya AMOLED-paneler ser företaget ut att ha avslöjat utseende för kommande flaggskeppet Galaxy S8.

Det råder knappast någon brist på rykten kring Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8. Efter fjolårets problem med Note 7 är förväntan hög på #Samsung att leverera, och bland ryktena nämns bland annat en bildskärm som kan täcka upp till 90 procent av telefonens framsida.

Nu har två reklamvideos publicerats på nätet som avhandlar den nya bildskärmen. Videoinnehållet kommer från Samsung Display, och lyfter fördelarna med AMOLED, så som bättre färgåtergivning och tunnare formfaktor. Det framgår inte att videorna handlar om just Galaxy S8, men utseendet för telefonen som visas i videoklippet stämmer med mycket av det som tidigare rapporterats om telefonen. Bland annat är framsidan nästan helt täckt av skärmen, och någon hemknapp syns inte. Däremot ser bildskärmen inte ut att vara välvd vid kanterna, som många rykten gjort gällande.

Utöver detta har en anonym tillbehörstillverkare läckt vad som påstås vara 3D-renderingar av Galaxy S8, vilka publiceras av GSM Arena. De tre bilderna visar en välvd skärm som går från kant till kant, och på baksidan en enkel kamera snarare än en dubbel. Om bilderna verkligen avbildar en Galaxy S8 verkar telefonen också behålla hörlurskontakten.

Kommentarer
1 svar

Apple motsätter sig Trumps beslut att återkalla stöd för transpersoner i amerikanska skolor.

Ännu ett spel baserat på den tecknade tv-serien Futurama är på gång för mobiler, och enligt seriens skapare Matt Groening kan även några nya avsnitt medfölja.

Samsungs nya mobilprocessor Exynos 9 Series 8895 utlovar hög prestanda med kapacitet för virtuell verklighet och avancerad 3D-grafik.

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Sent förra året köpte Fitbit den omtyckta tillverkaren Pebble, och lade ner dess produktion av smarta klockor. Nu avslöjas köpesumman.

Samsungs nya mobiltelefon Galaxy S8 Plus får stöd för trådlös laddning, innehåller bland annat ögonskanner och blir damm- och vattentålig enligt läckta specifikationer.