Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung Galaxy S8 visas i video

I en reklamvideo för Samsung Displays nya AMOLED-paneler ser företaget ut att ha avslöjat utseende för kommande flaggskeppet Galaxy S8.

Det råder knappast någon brist på rykten kring Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8. Efter fjolårets problem med Note 7 är förväntan hög på #Samsung att leverera, och bland ryktena nämns bland annat en bildskärm som kan täcka upp till 90 procent av telefonens framsida.

Nu har två reklamvideos publicerats på nätet som avhandlar den nya bildskärmen. Videoinnehållet kommer från Samsung Display, och lyfter fördelarna med AMOLED, så som bättre färgåtergivning och tunnare formfaktor. Det framgår inte att videorna handlar om just Galaxy S8, men utseendet för telefonen som visas i videoklippet stämmer med mycket av det som tidigare rapporterats om telefonen. Bland annat är framsidan nästan helt täckt av skärmen, och någon hemknapp syns inte. Däremot ser bildskärmen inte ut att vara välvd vid kanterna, som många rykten gjort gällande.

Utöver detta har en anonym tillbehörstillverkare läckt vad som påstås vara 3D-renderingar av Galaxy S8, vilka publiceras av GSM Arena. De tre bilderna visar en välvd skärm som går från kant till kant, och på baksidan en enkel kamera snarare än en dubbel. Om bilderna verkligen avbildar en Galaxy S8 verkar telefonen också behålla hörlurskontakten.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.