Samsung Galaxy S8 visas i video

I en reklamvideo för Samsung Displays nya AMOLED-paneler ser företaget ut att ha avslöjat utseende för kommande flaggskeppet Galaxy S8.

Det råder knappast någon brist på rykten kring Samsungs kommande flaggskeppsmobil #Galaxy S8. Efter fjolårets problem med Note 7 är förväntan hög på #Samsung att leverera, och bland ryktena nämns bland annat en bildskärm som kan täcka upp till 90 procent av telefonens framsida.

Nu har två reklamvideos publicerats på nätet som avhandlar den nya bildskärmen. Videoinnehållet kommer från Samsung Display, och lyfter fördelarna med AMOLED, så som bättre färgåtergivning och tunnare formfaktor. Det framgår inte att videorna handlar om just Galaxy S8, men utseendet för telefonen som visas i videoklippet stämmer med mycket av det som tidigare rapporterats om telefonen. Bland annat är framsidan nästan helt täckt av skärmen, och någon hemknapp syns inte. Däremot ser bildskärmen inte ut att vara välvd vid kanterna, som många rykten gjort gällande.

Utöver detta har en anonym tillbehörstillverkare läckt vad som påstås vara 3D-renderingar av Galaxy S8, vilka publiceras av GSM Arena. De tre bilderna visar en välvd skärm som går från kant till kant, och på baksidan en enkel kamera snarare än en dubbel. Om bilderna verkligen avbildar en Galaxy S8 verkar telefonen också behålla hörlurskontakten.

Kommentarer
1 svar

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.