Läckt bild på Galaxy S8 Plus

Samsungs nya flaggskepp fortsätter att dyka upp på bilder, och på den senaste syns Galaxy S8 och S8 Plus bredvid varandra.

Det mesta om #Samsungs kommande flaggskappsmodeller #Galaxy S8 och S8 Plus verkar redan ha läckt ut till allmänheten. Bland annat så har Galaxy S8 fastnat på film minst en gång tidigare. Mobiljätten kommer att hålla ett pressevent i New York den 29:e mars för att lansera de nya mobilmodellerna.

Nu har Slash Leaks publicerat en läckt bild på S8-modellen med en 5,7 tums skärm bredvid storasyskonet S8 Plus med en 6,2 tums skärm. Galaxy S8-modellens skärm är lika stor som Galaxy Note 7 och som jämförelse har Iphone 7 Plus-modellen en 5,5 tum stor skärm. Trots den stora skärmen tros inte mobilen bli avsevärt mycket större eftersom skärmen täcker en större del av framsidan än på både Iphone 7 Plus och Note 7 gör, nämligen 67,7 respektive 78 procent.

Kommentarer
1 svar

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.