Läckt bild på Galaxy S8 Plus

Samsungs nya flaggskepp fortsätter att dyka upp på bilder, och på den senaste syns Galaxy S8 och S8 Plus bredvid varandra.

Det mesta om #Samsungs kommande flaggskappsmodeller #Galaxy S8 och S8 Plus verkar redan ha läckt ut till allmänheten. Bland annat så har Galaxy S8 fastnat på film minst en gång tidigare. Mobiljätten kommer att hålla ett pressevent i New York den 29:e mars för att lansera de nya mobilmodellerna.

Nu har Slash Leaks publicerat en läckt bild på S8-modellen med en 5,7 tums skärm bredvid storasyskonet S8 Plus med en 6,2 tums skärm. Galaxy S8-modellens skärm är lika stor som Galaxy Note 7 och som jämförelse har Iphone 7 Plus-modellen en 5,5 tum stor skärm. Trots den stora skärmen tros inte mobilen bli avsevärt mycket större eftersom skärmen täcker en större del av framsidan än på både Iphone 7 Plus och Note 7 gör, nämligen 67,7 respektive 78 procent.

Kommentarer
1 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.