Läckt bild på Galaxy S8 Plus

Samsungs nya flaggskepp fortsätter att dyka upp på bilder, och på den senaste syns Galaxy S8 och S8 Plus bredvid varandra.

Det mesta om #Samsungs kommande flaggskappsmodeller #Galaxy S8 och S8 Plus verkar redan ha läckt ut till allmänheten. Bland annat så har Galaxy S8 fastnat på film minst en gång tidigare. Mobiljätten kommer att hålla ett pressevent i New York den 29:e mars för att lansera de nya mobilmodellerna.

Nu har Slash Leaks publicerat en läckt bild på S8-modellen med en 5,7 tums skärm bredvid storasyskonet S8 Plus med en 6,2 tums skärm. Galaxy S8-modellens skärm är lika stor som Galaxy Note 7 och som jämförelse har Iphone 7 Plus-modellen en 5,5 tum stor skärm. Trots den stora skärmen tros inte mobilen bli avsevärt mycket större eftersom skärmen täcker en större del av framsidan än på både Iphone 7 Plus och Note 7 gör, nämligen 67,7 respektive 78 procent.

Kommentarer
1 svar

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.