Läckt bild på Galaxy S8 Plus

Samsungs nya flaggskepp fortsätter att dyka upp på bilder, och på den senaste syns Galaxy S8 och S8 Plus bredvid varandra.

Det mesta om #Samsungs kommande flaggskappsmodeller #Galaxy S8 och S8 Plus verkar redan ha läckt ut till allmänheten. Bland annat så har Galaxy S8 fastnat på film minst en gång tidigare. Mobiljätten kommer att hålla ett pressevent i New York den 29:e mars för att lansera de nya mobilmodellerna.

Nu har Slash Leaks publicerat en läckt bild på S8-modellen med en 5,7 tums skärm bredvid storasyskonet S8 Plus med en 6,2 tums skärm. Galaxy S8-modellens skärm är lika stor som Galaxy Note 7 och som jämförelse har Iphone 7 Plus-modellen en 5,5 tum stor skärm. Trots den stora skärmen tros inte mobilen bli avsevärt mycket större eftersom skärmen täcker en större del av framsidan än på både Iphone 7 Plus och Note 7 gör, nämligen 67,7 respektive 78 procent.

Kommentarer
1 svar

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?