Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nionittisexan

nionittisexan

Medlem
  • Registrerad 2005-12-25
  • Senast aktiv 2008-12-21
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen nionittisexan har skrivit i forumet.

1

Finns det att hitta o lägga in i telefonen skulle oxå vilja ha e bättre miniräknare tips någon ?

okej nu har jag lagt till den och tagit bort den gamla... Installer funkar kalas nu igen , men nu funkar inte väder och aktier /börsen att uppdatera ? va kan det bero på ?

ska jag ta bort den gamla när jag lagt till den nya new and improved! STE PACKING

hur ändrar jag den befintliga url:en på ste packaing eller ska jag bara adda repro.smxy... i sources...

Löste det själv genom den utmärkta sökfunktionen sorry fick lite panik där skulle såklart sökt först ...

helt plötsligt sluta min homeknapp att funka vad göra verkar inte gå att stänga av och starta om telefonen heller tänkte om det går att ringa till den och så men typ knapplåset verkar ha låst displayen vad göra tips ?

Har du aktiverat kortet i annan telefon då? alltså sätt i det i en annan telefon o låt den koppla upp sig o låt den ligga ettag o prova sen igen så kommer det säkert funka..

Supernöjd ja me kalas ....

som kom härom dagen nån som haft problem me den eller e det bara köra på ? läste om nån kille i usa tror jag det var som fick nått knas men det kan ju vart ett undantag..

Har hittat ett nät som verkar öppet hemma kan jag ansluta iPhonen till det ? hur gör jag måste jag göra några inställningar ?

Hej , jag har beställt en iphone som bör dyka upp snart jag har itunes på datorn som jag använder till min ipod idag , måste jag ha en till itunes till iphonen eller kan man använda samma känner den av vad som e vad om ni förstår va jag menar..

vilken converer e bäst att använda finns lite länkar här men finns det ingen som är gratis ???

fick en sån här i julklapp e helt rookie på ipod aldrig haft nån förr...min pausar musiken o har sig eller så åker markören superfort över skämen ska det vara så? finns det nån svenk manual på nätet? hur stänger man av den? mmm e som sagt rookie....hur stänger man av musik spelaren?

1