Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
play_bass

play_bass

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Sysselsättning Hej är en snubbe på 23år som jobbar med Cnc-Svarvar och Slipar. Är intreserad av musik och teknik. Har ingen mac men en Iphone!
  • Registrerad 2008-06-26
  • Senast aktiv 2009-07-30
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen play_bass har skrivit i forumet.

Tja, jag låste upp min iPhone (inte 3G) här om dan med winpwn 2.0 men har lite problem när ngn ringer mig å jag sen lägger på så låser den sig nästan varje gång. Den blir bara svart., och det funkar inte att trycka på ON/OFF eller HOME jag måste hålla in båda knapparna för att starta om den. ngn som har samma problem?

Ok,så det är bara köra pwnagetool 2.0 med en mac så ska det funka jag behöver inte göra ngt mer?

Hallå, nu har jag testat massa skit i 2 dar å får det inte att funka jag har nu en lur med firmware 2.0 som inte är upplåst!
Går det att låsa upp den som det är nu med pwnagetool 2.0 ifrån en mac?
Eller måste jag gå ner till firmware 1.1.4? Isåfall hur gör jag det? Måste ju gå att ladda hem firmware 1.1.4 ngn stans å sen restora i itunes å då trycka in shift å välja den filen jag laddat ner eller funkar det inte så? Och om jag ska göra det måste jag låsa upp den på ngt annat sätt först eller är det bara köra pwnagetool 2.0 ?
Skulle va nice om ngn har svar på det här...

ngn som vet vart jag kan ladda ner FW 1.1.4?

Ja för jag är ju fast i stadie 1 AKTIVERA MED AT&T. som när den är ny! Jag har följt den der som du länkade tidigare men när jag återstält den i itunes med den där kustom (håll in skift tryck på återställ i itunes) så tuggar den igenom allt å när den är klar är den helt återinstäld alltså inte upplåst men återstäld och FW 2.0 är instalerad. Och nu vet jag inte hur jag ska göra kan inte få den i Recovery Mode.

Ursprungligen av generuss:

Här finns det en Guide för hur man ska göra för att få in 2.0 i sin iPhones med Windows.

iPhone4World

Snabbt!

Jo, jag vet men vart ska jag börja då?
tex Step 2: Install BootNeuter (Available Via Installer).
Jag kommer ju inte in i telefonen hur kan jag då göra ngt i Installer?

Har du gjort enligt den där på en pc?

Fast i 2.0!
Jag har uppdaterat till 2.0 med hjälp av instruktionen som finns här på min pc på min iPhone (inte 3G) och nu när den är ihoppkoplad med itunes så vill den aktivera med at&t där är jag fast. Hur kommer jag vidare? jag har möjlighet att låna en mac senare i veckan är det bättre? vad finns det för alternativ?

Ok, och du kan inte ringa med den nu? det käns lite som att man skulle vänta några dar innan man började med det här men det är ju lite sent nu.....

ok har du gjort det på pc eller mac?

Nu har jag gjort som det ska göras men när jag är klar med återstälning i itunes så när det startar upp så är det bara bild på USB-kabel+Pil+itunes logga. å jag kommer inte in i DFU, Recovery Mode eller Normal Mode. Det enda jag kan göra nu är att återställa den i itunes å då kommer den instalera senaste programvaran. men kommer jag kunna låsa upp den då?

Ursprungligen av mmaarrttiinn:

alda99: Pwnage 2.0 Guide - iPhone News & Review är nog vad du söker, går inte att misslyckas om du följer guiden, dessutom är programmet i sig VÄLDIGT enkelt att hantera, grymt jobb har dom gjort!

Följer det där men får inte hem ngt som funkar på steg 5
Step 5: Grab a pre-created IPSW Made with PWNAGE 2.0 Mac. If you dont have one made you can grab one here: http://thepiratebay.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347 )

Hur gör jag då funkar det för er? Jag laddar hem den å jag ser den men hittar den inte sen vid steg7

Step 7: In iTunes Shif+Click the Restore button and find your custom IPSW Firmware file

Hej jag har en iPhone (2G) som jag vill lägga in FW 2.0 på med PwnageTool , men jag vet inte vad den är upplåst med spelar det ngn roll? måste den vara upplåst med PwnageTool från början? om det är så ska jag återställa den låsa upp med PwnageTool lägga in FW 2.0 sen låsa upp igen med PwnageTool? Jag är lite förvirrad!

Kommer det funka från en pc? eller bara från mac?

funkar itunes store till min iphone 1.1.4 eller måste jag uppdatera den till 2.0?
Jag har allts ingen iphone 3G
Jag har laddat ner program från itunes store till datorn (pc) men det värkar inte gå att flytta över dom till min iphone går det inte eller fattar jag inte hur man gör???

vilken Sources ska jag ha för att instalera det? har haft det förut men sen krachade luren å jag har precis lagt in INSTALLER igen men kommer inte ihåg alla Sources jag hade. några tipps på några eller länk till ngn lista skulle vara soft...