Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
markusss

markusss

Medlem
  • Plats Borås
  • Sysselsättning Ja är en snilleblixt på el !
  • Registrerad 2008-02-19
  • Senast aktiv 2010-07-02
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen markusss har skrivit i forumet.

1

Fick hem min Iphone i förrgår, men får ett konstigt problem när jag ska installera Itunes. Det står " Ett fel uppstog när följande katalog skulle skapas: C:\Program\Mozilla Firefox " Undrar varför, har prövat på på två andra hårddiskar jag har men det funkar inte heller, undrar vad det kan vara ? Har en laptop som det funkar på men den är så dryg..

Beställde min den 1/8 från halebop, har mejlat dom flera gånger och dom säger att det är den leveranstiden som står på hemsidan, alltså "upp till 4 veckor"
Fan jag har också Iphoneabstinens

Hej , nån skrev tidigare här i tråden att det gick att köpa Iphone i Norge, ska till Norge snart och är väldigt sugen på en. Undrar om det är någon annan som köpt Iphone i Norge och som har lite erfarenheter. mvh

el gringo tack så mycket, men vad går hela kalaset på till slut då ? Åker nämligen väldigt ofta till Norge Så tänkte man kunde spara in lite pengar !

Ni får ursäkta mig om ja är lite trög men går det att köpa Iphone 3g från Norge och låsa upp ? För läser man på telecoms hemsida står det
"Kan jag köpa telefon till fullpris utan abonnemang? Nej, det går inte" Översatt
/ Markus

Ursprungligen av Martin Pettersson:

Men har ni fått pengarna insatta? eller har han bara skrivit att ni ska få tillbaka pengarna? Jag är fortfarande extremt skeptisk tills dess att ni har fått tillbaka pengarna.

Han skulle sätta in dom när han hade fått sin lön (25)

Aa men ganska coolt att ha med sig Dock tror ja inte bliderna stämmer som finns nedanför där !

Satt och kollade runt lite på tillbehör till iphone så plötsligt hittade jag detta , något typ av teliskåp.Ser skit coolt ut , någon som har här på sidan ?

http://mobile.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=03112&dept_id=093&cat_id=0744

1