Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kjelle

kjelle

Medlem
  • Registrerad 2004-12-14
  • Senast aktiv 2009-10-06
  • Antal inlägg 99

Foruminlägg

De senaste inläggen kjelle har skrivit i forumet.

Ni klentrogna. Beatles har varit på gång väldigt länge till iTunes. Eftersom nu alla album skall nylanseras 090909 digitalt remastrade och med qt-filmer är det väl inte alls långsökt att tänka sig att det äntligen är dags för iTuneslansering?

Förstår inte all negativism och nedvärderande beteckningar som "windowsmänniska". Hmpf! Sen -85 har jag varit på den ljusa sidan. Var du född då Zimmerman?

För övrigt är det väl inte heller någon katastrof om de nu INTE skulle komma den 9/9, bara desto roligare om det verkligen blir så.

9 september kommer de till iTunes.
Kolla t.ex. EMI Music AB

"Digitalt remastrat, release 090909! Digipack, utökat CD-häfte med flera bilder och nyskriven historik samt en unik minidokumentär som Quicktimefil med första upplagan..."

Det står så på nästan alla deras album.
Kan det bli tydligare? inte för att det har nån speciell relevans för de flesta här men i alla fall för några helt klart.

Det kanske löser sig med 3.1

Har för mig att du iofs kan använda båda om du först döper om 3;an till t.ex. "Safari3". Då installeras 4;an med namnet "Safari" men den raderar inte 3;an eftersom den har ett annat namn.

Ursprungligen av Goflorp:

Enkel fråga; kommer man kunna stänga av skiten?

MMS; endast åsneknullarfilmer som skickas ändå, kan leva utan det.....

Finns det ngn switch i inställningarna?

Ja det går att stänga av med en switch precis som det mesta annat.

Det komemr med all säkerhet INTE att bli några problem med MMS på 3 i sverige. Det är väl bara att ställa in den rätt så kommer det att funka. Så var det i alla fall med Cydias lösning jag testade i vintras.

Jag tror det är helt lugnt. Bara att ladda ned och vänta på installation och återställning. Det tog ju en bra stund... men verkar funka helt klanderfritt.

Det känns som att den drar betydligt mindre i viloläge nu med GM 3.0
Fortfarande fullt batteri efter 1 dygn utan laddning. Så var det inte tidigare.

Ursprungligen av wiking34:

Fånig sak men jag hittar ingen lösning på helsiket... När jag skapar en pdf på min iMac och mailar till folk med pc kan dom oftast inte läsa dom. När jag gör PFD:en via Photoshop3 går det oftast bra, men inte när jag skapar "direkt" från osx-systemet... Hjälp?

har stött på det där förut. Då hade det INTE att göra med hur de var skapade. Det hängde på filnamn. Om filen heter nåt som innehåller å, ä eller ö fick windowsanvändare ett felmeddelande när de klickade för att öppna. Om man döpte om den så det inte fanns å, ä eller ö i namnet öppnades den utan problem.

Testa.

/Kjelle

Det fungerar alldeles utmärkt över internet. Använd ditt me-konto eller aol etc. Du kan fjärrstyra en annan dator över internet om den personen godkänner det.

Ett annat sätt borde vara att sätta upp "port-forwarding" i routern på respektive ställe.

Förmodligen där du köpte stereon.

Ursprungligen av kjelle:

har aldrig hört talas om tidigare överhuvudtaget. Hur tittar du på bilderna när du tankat över dom? Vilket program? Har du OS X/Widows? detaljer kan hjälpa till ibland..

Och hur tar du bilderna? med iPhones egen kamera-app eller darkroom eller ngt annat?

har aldrig hört talas om tidigare överhuvudtaget. Hur tittar du på bilderna när du tankat över dom? Vilket program? Har du OS X/Widows? detaljer kan hjälpa till ibland..

Du har alltså delat ut en DHCP-intervall på det trådlösa?

Ursprungligen av beccu:

Aah ok. Tack så mycket, så det finns inget annat sätt än att styra en extern mus till min macbook?

Oja det finns det. Kolla under inställningar på styrplatta. Där kan du t.ex. ställa högerklick direkt på platten.