Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Weedberg

Weedberg

Medlem
  • Namn Anton
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2013-02-08
  • Senast aktiv 2021-10-28
  • Antal inlägg 187

Foruminlägg

De senaste inläggen Weedberg har skrivit i forumet.

Otursveckan fortsätter. Inatt blev cykeln stulen. *svordomar*

Ursprungligen av Snoopy:

Visst kan man göra fel, men låter som ombudet saknar kompetens. Dels för att man verkar ha lämnat ut till någon annan och skickar tillbaks till sortering. Att du får ett standardsvar av Postnord kundtjänst som inte är till någon hjälp förvånar inte.

Nu vet jag inte vad som skickades till dig och vem. Men är det av ett företag och något du beställt och betalt, så är det till stor del deras ansvar att du får beställd vara som du betalt för. I så fall bör företaget också efterforska vad som hänt.

Om det skickas än en gång, se till att det inte skickas till samma ombud!!!!!

Postnord är ok. när det fungerar, när de inte fungerar är Postnord en mardröm.
Använder DHL och har väldigt mycket bättre erfarenhet av service och hjälp när det skiter sig.

Hoppas att det ordnar upp sig.

I kontakten med dem rörande paketet som (eventuellt) levererades till någon annan så frågade de om jag låtit någon annan hämta med min legitimation. Tack för den dumförklaringen. Hur som helst, fick idag hem ersättningspaket för det som "levererades" i måndags. Inga problem med den här gången. Ska höra med dem om de fått mer information om vad som hände med det första.

Vad gäller det andra har jag inte hört något nytt. Det skulle uppdateras i appen enligt kundtjänst, men är på dag tre nu.

Postnord är, som du säger, bra när det fungerar. Kundtjänsten är katastrofalt dålig.

Ursprungligen av Snoopy:

Låter märkligt.
Om det finns spårningsnummer så kan man få lite historik och också hur legitimering skett.
Hör med avsändaren hur paketet ser ut, ombuden missar ibland. Stå på dig och visa i appen att paketet kommit och så får de leta runt. Lycka till!

Avsändaren har kontaktat postnord för att få fram vem som har hämtat det, men jag har inte hört något mer om det.
Hörde av mig till postnord angående paket 2. Ombudet har slarvat och skickat det på sortering igen. När det kommer fram vet ingen: "I dagsläget kan jag endast råda dig att avvakta", svarade dem.

Postnord. Brukar funka bra tycker jag. Men inte den här veckan.

Förra veckan kom ett paket till mitt ombud. Jag var sjuk, och lät det vänta. I måndags satt jag hemma när det kommer en notis från postnords app: "paketet har levererats". Omöjligt, jag sitter ju hemma. Det har alltså försvunnit. Varken ombudet eller PostNord vet vad som hänt. Kontaktade avsändaren som skickade ett nytt paket, och reklamerade hos Postnord.

Igår kom ett annat paket till ombudet. Trodde jag. När jag kom dit fanns det inte, det skulle komma idag. Jag traskade hem igen, både besviken och tomhänt. Idag gjorde jag ett nytt försök. Samma svar idag, det kommer imorgon. Nu funderar jag på om det kommer vara lönt att gå dit imorgon, eller om jag ska kontakta avsändaren så att den kan reklamera.

Har varit sugen sedan lansering och idag lade jag en beställning, halvt på impuls. Råkade se att de fanns i lager i inet och kunde inte hålla mig. Stod leverans imorgon när jag beställde, men det lär väl inte bli förrän på måndag tidigast. Fortfarande bara registrerat host postnord.

Ursprungligen av Dalle:

Vilken modell hade du innan?

Första generationen, Series 0 blir det väl.

Nu sitter klockan på handleden. Oj vilken skillnad! Att säga dag och natt är en underdrift. En kvart in kan jag säga att jag än så länge är helnöjd.

Nu har min skickats också! Leverans 27/9 enligt mejlet, men 23/9 enligt orderstatus på hemsidan.

Den ena jag beställde har skickats idag. Den andra dröjer lite till, beräknad leverans om en vecka. Tyvärr är det den jag ska ha. Morgondagens leverans ska direkt till en släkting. Men men, den som väntar på något gott...

Ursprungligen av frazze:

Japp, då var vi en till som gör kvanthoppet 0 -> 5 den 23:e... ?

Det är vi värda nu! Blir ett rejält skutt upp.

Sitter på en fyra år gammal Series 0 som börjar bli trött. Beställde Series 5 direkt efter eventet igår. Jag ser inte hur jag inte ska bli nöjd med uppgraderingen.

Jag gillar Apple.Watch Studio också! Det var verkligen på tiden.

Jag verkar vara i en minoritet som faktiskt gillar tangentbordet. Efter fem år med det gamla tangentbordet bytte jag upp mig till en MBP för ett år sedan och är helnöjd. Det har varit nästan det enda tangentborg jag använt så jag börjar ha lite svårt att skriva på "vanliga" tangentbord nu. Tar en stund innan jag fattar att det inte fungerar riktigt likadant.

Ursprungligen av gustavv:

den gamla och den nya bilden har exakt samma mått ?

Se där, så bra mäter jag!

Ursprungligen av xms67:

Utan att ha fingranskat bilderna undrar jag om du inte kan flytta AirPods:en lite och klämma in en klocka? Men, den som har tid kan väl mäta telefonerna samt ligthningkontakterna och jämför med själva plattan. Själv ska jag servera lite vin..?

Min högst amatörmässiga mätning visar att undre bilden, den gamla, har en lite bredare platta.

Ursprungligen av bjorsi:

Extra plus till Klarna då kortet levererades i ett rosa kuvert med fluff i

Fick också hem kortet idag! Utan tvekan min bästa upplevelse av nytt kort någonsin. Kvalitetspapper till kuvert, och fluff! Vad mer önskar man?