Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Goethe

Goethe

Medlem
  • Registrerad 2005-03-16
  • Senast aktiv 2006-11-05
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen Goethe har skrivit i forumet.

måste kolla att jag fattat rätt:
Om jag gör som du föreslår, kommer all musik att ligga i samma mapp, och då blir alltså bara det klassiska synligt för den klassiske användare och popen för popanvändaren... stämmer detta lr? hur gör man det isåfall?

Hej! Jag har itunes för popmusiken nu, men skulle vilja ha ett ytterligare för klassisk musik. Går detta? Utan att behöva logga in med en annan användare?

Tacksam för svar

Hej, jag är frustrerad över att det inte verkar gå att byta plats på låtarna i en itunes-playlist utan att byta namn på dem till tex 1save me, 2emmas house, etc. När man ändrar namnen på det sättet skapar ju det en väldig oordning i biblioteket... I wmp är det ju bara att dra och släppa in en låt på önskat ställe i spellistan... Är det verkligen så dumt att detta inte går att göra i itunes, eller har jag bara missat någon inställning?

Tacksam för svar!

Hej, jag installerade itunes 7 på min laptop och insåg snart att det var rätt dumt gjort. Datorn slöar ner sig något hemskt... Nu vill jag installera version 6 igen, men när jag ska påbörja installationen står det att den inte kan slutföras eftersom en nyare version redan är installerad.

Vad händer om jag nu avinstallerar version 7? Kommer all musik i biblioteket då att raderas? Verkar ju vara det enda sättet att få tillbaka den älskade version 6...
tacksam för svar!

Hej! Jag laddade precis ner iTunes 7. När jag trycker på knappen längst upp till höger, precis innan sökrutan står det för mig: "iTunes kan inte bläddra bland albumbilderna på den här datorn." Vad ska det betyda? Blir liksom nyfiken på vad det är som är meningen att det ska hända när man trycker på den knappen... Tacksam för svar!

Hm...

1. Egenskaper finns inte för dessa "specialmappar".
2. Ja, det spelar roll vad mappen heter.

Fler förslag?

Hej! Jag är rookie i iTunes och skulle behöva lite hjälp! I mina dokument-mappen har jag en undermapp som kort och gott heter "musik". Det är här jag har min musik som jag vill att iTunes ska förvalta/organisera. Jag har också valt denna mapp i inställningar>avancerat>placering av mappen... Men iTunes vägrar att låta mig ha denna mapp för detta, och skapar istället den egna mappen "Min musik", vars ikon har en mapp med en not på, och lägger däri mappen iTunes Music!

Varför låter iTunes mig inte ha min egna musikmapp? Nån som har stött på detta? För det kan väl inte vara så dumt att mappen med iTunes-musik ALLTID måste heta Min Musik och ha en ful not på sig?

Tacksam för svar!

Hej, jag har lyckats med bedriften att spilla superlim (sånt som torkar på typ en sekund) på min ipod photo 60! Det är bara på själva plastdelen ioch för sig... Kan man ta bensin på, eller blir plasten ful då? Nån som vet? Om man skrapar med en kniv kanske det blir repor?
Tacksam för svar!

Hej! Kan jag föra över ett iTunes bibliotek från min dator till en ny bärbar? Hurdå isåfall? Med USB? Orkar inte sitta och bränna 10 dvd-skivor, måste ju gå med nån slags kabel.
Tacksam för svar!

Aavikko
Acid House Kings
Air
Andreas Tilliander
Andrew Bird
Animal Collective
Antony And The Johnsons
Aphex Twin
Apples In Stereo
Arcade Fire
Architecture In Helsinki
Ariel Pinks Haunted Graffitti
Art Brut
.....och detta är bara på A...

"Hej Hej ! Jag har sån mega dålig fantasi! Lyckas alldrig fylla mina 4gig!"

-Ja, alla har vi olika intressen, och tur är väl det.

Visst är det väl så, att om man vill att albumbilderna man lagt in i iTunes automatiskt ska följa med till iPoden, så måste alternativet "uppdatera spår och spellistor automatiskt" vara valt i iPod-inställingarna?

Jag har också denna glipa, dvs att metalldelen sticker ut pyttelite utanför det vita så att en vass kant känns. Det är väl inte rätt kvalitet i proportion till priset på ca 4000:-? Någon som vet om man kan reklamera den för detta?

Hej, jag köpte precis en iPod Photo 60 GB begagnad. När jag nu satte i den i min dator kom det upp en ruta om att iPoden behövde uppdateras. När jag skulle välja uppdatera så gick inte det, jag var istället tvungen att välja "återställ". Det stod att allt som fanns på iPoden nu skulle raderas. Eftersom det inte fanns något på det var det ju lugnt denna gång, men min fråga är:

Gör en iPod alltid så här när den ansluts till en ny dator? Kan ju bara inte vara så... Någon som vet något om detta? Tacksam för svar!

Hej, en fråga:
Är "iPod 60 GB Photo" samma sak som "iPod 60 GB med färgskärm"? Skiljer sig dessa modeller på något sätt från standard G4:an med 20 GB (bortsett från färgskärmen förstås)?

Tack för svar! Jag har dock lyckats lösa problemet genom att i iTunes>inställningar>Avancerat ta bort bocken "Ordna mappen iTunes Music". Anledningen till att jag vill ha sådan ordning i mappen är att jag även har en flash-spelare som jag laddar genom att kopiera och klistra in album