Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DessitEgol

DessitEgol

Medlem
  • Registrerad 2005-02-25
  • Senast aktiv 2010-07-07
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen DessitEgol har skrivit i forumet.

Förlåt för eventuell hi-jack av tråden, men i denna djungeln av hörlurar till iPhone med så otroligt många personliga erfarenheter och omdömen, recensioner och liknande, har jag kommit i underfund med att införskaffa ett av följande in-ear-lurar: Creative EP630i eller Nocs NS200B.
Jag har en 3GS om det skulle vara någon skillnad gentemot 3G:n eller något sånt...
...men vilken tycker Ni jag ska införskaffa? Har hört att byggkvaliteten på Nocs:en är meh, dvs att lurarna går sönder efter någon månads bruk, stämmer detta?
Hur är det annars med Creative:n? Snälla, hjälp mig välja rätt lurar!

Alla som säljer Halebop/Teiia-iPhones har mer eller mindre en specifik prismall att följa efter. Jag jobbar som ÅF för bl.a. ovanstående operatörer och vi måste följa vissa prislistor när det gäller att sälja iPhones, tror också samma gäller för alla som säljer iPhones med Telia/Halebop. Så priserna är samma, ja. Iaf hos oss!

Tre (3) -
Att ringa
Ta emot samtal
Sända/Mottaga SMS
Att surfa med 3G(Har ännu inte testat turbo-3G då jag har 3Mobil Surf som endast stöder 3G-hastigheter)

Hej alla! Nu har jag lyckats efter en massa om och men att låsa upp min iPhone via yellowsn0w 0.9.5 och använder mig utav Tre som operatör då.

Jag har däremot ett problem - Varje gång jag startar om enheten så försvinner nätet ("Söker" dyker upp i en millisekund, därav inget nät alls, dvs inga staplar)...vad gör jag för fel? Jag har även försökt med att sätta telefonen i flygplansläge innan omstart av enheten, och dessutom efter en omstart väntat i en minut innan jag stängt av flygplansläget, men det är fortfarande något som inte stämmer.

Så, vad gör jag för fel? Vad har jag missat? Hjälp mig!

Hejsan, la precis märke till att jag sedan en tid tillbaks faktiskt har ett konto här på 99.se (Måste varit då jag köpte iPod mini när den kom ut ) och måste då passa på att ställa lite frågor (Jag har sökt genom men inte hittat svar till mina frågor/funderingar):
- Jag är otroligt sugen på en iPhone, kommer vilja köpa den en vacker dag utan abonnemang/med kontantkort (Den lär vara telia-låst, men det löser jag med såna där sim-upplåsarkort), min fråga är om jag skall passa på nu och köpa en iPhone eller vänta tills 32GB kommer ut?
- Vad är det som enligt rykten ni läst, hört, sett etc är nytt med eventuella 32GB-versionen förutom storleken?
- Om inga skillnader, funktionsmässigt, ska jag då köpa en 16GB då? Lär ju inte behöva så mkt minne, men alltid kul att ha det senaste av de senaste
- Kan jag köpa en 16GB med kontantkort hos telia? Eller kan jag gå med en telia-vän och be denna vännen att köpa ut en telia åt mig, utan problem? (Denna frågan finns i forumet, det vet jag, men var tvungen till att slänga upp denna för att få det bekräftat trots allt, sorry! )

Novel Feat. Skillz - They Dont Flow & Cormega - Beautiful Mind

...underbara...

Drowning Pool - Let the bodies hit the floor

Halvnya/Nya låtar:
Busta Rhymes - I'll hurt You
Rakim - After You Die
Jim Jones Feat. Juelz Santana & Cam'ron - Crunk Muzik
50 Cent - Ski Mask Way (+ Hela hans skiva, The Massacre)
Royce Da 5'9 - T.O.D.A.Y
The Game Feat. 50 Cent - Hate It Or Love It (+ Hela hans skiva, The Documentary)
Big Boi - Ghettomusick
Clipse Feat. Pharrell - All I Wanna Do
Q-Tip Feat. Busta & Pharrell - For The Nasty
Kardinal Offishal & Pharrell - Belly Dance
Nas Feat. Quan - Just A Moment
Cali Agents - Rawrap

Yes yes yall! Då har man äntligen fått sin blåa, otroligt vackra iPod Mini (6gb)! Och snacka om att jag har en stor smile just nu...glädje rakt av! Nu ska jag leka lite med den...

Ursprungligen av Big ab:

Du är inte ensam :D, kan du se status på din? det enda jag kan se är att de är "shipped"

Min står fortfarande på "Under Review"...

Ursprungligen av minipod:

I say.

Get one!
Du kommer inte ångra dig.

Hehe jag beställde/betalde i fredags! Men grejjen att det ska ta så förb..... lång tid att få det...vill ju också få det efter ett par dar =( hehe...

Ursprungligen av minipod:

Sweet!
Me want!

Mee tooo! ='(

Fan, blev medlem häromdan och har redan planer på att avregga mig och aldrig besöka sidan mer...´ju fler bilder på ipod mini man ser desto mer sugen blir man...!!!

Ursprungligen av Tobbe:

väntar oxå på min, men i mailet man får från apple finns det en sida man kan gå in på och se status..det är där du ska kolla.

Okej, nu gjorde jag såhär, att jag spanade in TNT-sidan, försökte spåra...men inge resultat. Dock när jag kollade i apples sida, så stod det "Under Review"..Jag har en hum om att det betyder att de inte fått pengarna än (Betalde i fredags, och om det tar en dag för pengarna att flyttas + att det inte sker under en helg) och de ska ha fått pengarna imorgon. Men vi får se...har jag rätt so far? :rolleyes:

Ursprungligen av wle:

Datum Tid Ställe Status
28 feb 2005 02:25 Malmo Out For Delivery
28 feb 2005 01:05 Malmo Out For Delivery
27 feb 2005 11:04 Malmo Import Received
27 feb 2005 07:36 Malmo Import Received
26 feb 2005 01:24 Arnhem Hub Consignment Passed Through Transit Point
26 feb 2005 01:01 Arnhem Hub Consignment Received At Transit Point
26 feb 2005 00:06 Eindhoven Shipped From Originating Depot
25 feb 2005 21:41 Eindhoven Shipped From Originating Depot
25 feb 2005 20:10 Eindhoven Consignment Received At Transit Point

Får jag den imorn då?

vilken sida ser man detta på??

Ursprungligen av Meroigo:

Ja, jag är ingen iPod-ägare än, men snart är jag! Ja, det får bli en andra generationens iPod mini, 6 GB. Jag har dock inte råd med den förrens i slutet på mars, åh vad jag längtar dit! Jag kan dock inte bestämma mig om jag vill ha färgen blå eller silver på den, jag har inte sett de två fägerna i verkligheten, men jag har sett den gröna, men nej, grönt är inte min stil. Silver eller blått ska det vara.

Hejsan och välkommen! Jag e osså relativt ny här. Och jag ska också få en iPod Mini (AHH NÄR KOMMER DEN? VILL HAA), dock i blå färg...Så...jaa..hej på dig!