Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Neo22

Neo22

Medlem
  • Registrerad 2004-11-27
  • Senast aktiv 2005-02-22
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen Neo22 har skrivit i forumet.

  • Medlem
  • 2005-02-20 10:36
Ursprungligen av jonasn:

När det gäller daft punk beror väl det lite på om man gillar stilen på första eller andra skivan bäst. De kommer ju med en ny skiva snart (mars?) som tydligen redan finns på fildelningsnätverken.

Men sen blev jag lite upprörd. Om Maroon 5 är grunge så undrar jag vad som är fel på världen egentligen? Utan att ha lyssnat igenom hela skivan klassar jag dem som en välpacketerad, välproducerad produkt, med ljudbild [FM-rock: 1A]. Dvs egentligen inget annat än de sämre pojkband som försvann lika fort som de kom. Men för all del - rätta mig om jag har fel. De kanske kan mäta sig med Stone temple pilots om de bara är på rätt humör?

Jag har inget emot Maroon5, de har väl gjort någon bra låt här och där. Men grunge är de definitivt inte Grunge är musik i stil med Pearl Jam och Nirvana, kanske även till vissa delar Nirvanamedlemmen Dave Grohls Foo Fighters. Maroon5...öh nä

Sen såg jag att ni pratade om Daft Punk. Har de tre tidigare skivorna: Homework, Live-plattan och Discovery. Gillar "Discovery-stilen" mest men Around the world på första skivan var en bra låt också. Nya plattan ska tydligen vara lite tyngre och inte lika "happy-beat" som Discovery. Får se om man köper den - tveksam.

  • Medlem
  • 2005-02-20 10:13

Bland 777 låtar är väl den dominerande Michael Jackson så jag får väl säga han i denna fråga. Men har så mycket blandad grym musik så det är svårt. Är man allätare så är man!

  • Medlem
  • 2005-02-20 10:09
Ursprungligen av kainen:

Va ute igår och kollade på en polare (shortfuse) som uppträdde på öst100 i sthlm... innan och efter uppträdandet så spelade dom riktigt sköna hip-hop låtar... mycket melodi o sköna beats... nu e det så att jag tyvär inte har en aning om vad 75% av det va för något... nån som va där o kanske vet? annars... tipsa gärna mig om lite sköna hip-hop låtar med mycket melodi och sköna beats & samplingar! *sugen*

Tjenare! Har en del riktigt bra tips som jag tror är vad du är ute efter... Hoppar över Jay-Z eftersom det redan skrivits om honom såg jag.

Det talas alldeles för tyst om hiphop-ikonen NaS. Han är nog en av de grymmaste i hiphop-historien, lyssna bara på P3-hiphops omdömen om den killen Har följande skivor med honom: "I Am..." och "It was written". Om du vill ladda ner enskilda låtar föreslår jag:
"Nas is like"
"The Message"
"Street Dreams"
"If I ruled the world"
"Take it in blood"

Sen kan du inte missat Kanye West. Finns en massa bra låtar på "The College Dropout"

Sist men inte minst tycker jag du ska leta upp låten "I Try" med Talib Kweli. Om du även gillar lite street-Soul kan du kolla upp Lauryn Hills två skivor och nya John Legend.

Ha det gött!

  • Medlem
  • 2005-01-23 23:10

Har läst ett antal berömmande recensioner om denna soulgigants och tillika grymma producents debut som soloartist. John Legend verkar få in en riktig fullträff direkt med sitt nya album Get Lifted. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att Kanye West har haft ett finger med i spelet. Han hade ju ett hyfsat år 2004 om man säger så. Så jag har beställt skivan på cdon nu och hoppas fler gör likadant. För jag kan lova, man blir inte besviken. Har hört förhandslyssningarna på hans hemsida och det bådar gott!

  • Medlem
  • 2005-01-23 22:03
Ursprungligen av BonneSwe:

Det stämmer bra det. Det går naturligtvis att göra genom att visa "gömda filer", men detta lilla program gör att man slipper ändra i inställningarna på den datorn man kopplar ipoden till. Jag kan enkelt flytta spellistor och allt till vilken dator jag vill.

/BonneSwe

Hej igen! Vart kan man ladda ner detta trevliga program? Är det den dator man ska lägga in filerna på som det behöver installeras på?

  • Medlem
  • 2005-01-23 22:02
Ursprungligen av erik:

i och med att BonneSwe skrev "använde "SharePod" för att enkelt flytta över musikfiler till den andra" skulle man ju kunna tänka sig att han flyttade över musikfiler från PC till en annan...
eller vad tror du?

Du behöver ju inte vara sarkastisk... ställde bara en oskyldig fråga. Fattade väl vad det handlar om men ville veta lite mer om programmet och vart man kan ladda ner det.

  • Medlem
  • 2005-01-23 16:23
Ursprungligen av BonneSwe:

På tal om hack så testade jag faktiskt att flytta min iPod Shuffle från en PC till en annan och använde "SharePod" för att enkelt flytta över musikfiler till den andra. Funkade utmärkt!

/BonneSwe

Tja! Vad är SharePod för något?

  • Medlem
  • 2004-12-26 20:46

Kör med Philips: "SBC HS900"
Ett par riktigt bra och snygga hörlurar som dessutom topptestats i flera mp3-tidningar. Kostar mellan 300 och 500 kr. beroende på vart man köper dem. Själv beställde jag mina på Teknikmagasinet.

  • Medlem
  • 2004-12-25 11:10

Bästa album: Kanye West - The College Dropout
Bubblaralbum: Velvet Revolver - Contraband
Jay Z - The Black Album
Gyllene Tider - Finn Fem Fel
Linkin Park - Meteora

Bästa låt: Eric Prydz - Call On Me
Bubblarlåtar: Twista feat. Bill Withers - Lovely Day
Usher feat. Alicia Keys - My Boo
Linkin Park - Faint

  • Medlem
  • 2004-12-24 14:49
Ursprungligen av minipod:

Välkommen förstås..

Varför just Neo?
Neonode "frälst"?

Nej, mitt alias Neo har inget med Neonode att göra. Det är inspirerat av Matrxi-trilogin och en del annat som jag inte går in på ny.

  • Medlem
  • 2004-12-23 10:10
Ursprungligen av LMX:

hmm... har jag fattat allt fel nu? :/... jag trodde att Kanye var producent förut, och bland annat proddat Jay Z, inte tvärtom.. Själv tycker nog igentligen specielt mkt om Jay Z

MusiC: Jay-Z - Encore (Produced By Kanye West) [04:11][mp3]

Tjao! Nej du har helt rätt...Kanye har tidigare hållt sig i bakgrunden och nöjt sig med att producera åt t.ex. Jay-Z. Men när det väl var dags för Kanye att släppa en egen skiva så återgäldade Jay-Z tjänsten på ett grymt sätt. Borde ha varit tydligare på den punkten. Sorry!

Ha det gött annars!

  • Medlem
  • 2004-12-23 10:02

Hej iPod-entusiaster! Heter Andreas Lundell och bor nere i Smålands företagsmecca Gnosjö. Har nyligen införskaffat en iPod mini modell silver som jag döpt till "NeoPod". Går under aliaset Neo22 på ställen som t.ex. Lunar, ifall nån vill kolla närmare på vem jag är.

Ångående musiksmaken och vad som föräras en plats i min iPod så är jag en verklig allätare och det skulle ta evigheter om jag skulle utföra en name-dropping här :rolleyes:

Ta gärna kontakt med mig och diskutera om allt möjligt i tillvaron.

Peace

MVH, Neo22

  • Medlem
  • 2004-12-23 09:53

Tjena alla iPod-enutsiaster. Jag har haft min iPod mini i en dryg vecka och nu är jag väldigt nyfiken på hur man ska maximera batteritiden på sin apparat. Jag har förstått att belysning drar mycket tid så den har jag slått av nu men jag undrar om det finns något felaktig sätt att ladda iPoden på. Har inte varit några direkta besked på den punkten tycker jag. Kan man sätta i sin iPod på laddning såfort man inte använder den, eller "sliter" det på batteriet. Någon kunnig som kan reda ut detta för mig?

MVH, Andreas

  • Medlem
  • 2004-12-21 02:30
Ursprungligen av cruZZade:

Tycker det skulle vara intressant att veta vad alla använder för hörlurar till sin iPod Själv kör jag fortfarande med originallurar, har inte riktigt bestämt mig för vilka lurar jag ska köpa, Shure ska ju visserligen vara fantastiska men är övertygad om att alla lurar över t.ex. Koss The Plug är overkill till mp3-spelare..

Vad använder ni?

Jag kör med ett par riktigt fina och topptestade lurar från Philips: nämligen "Philips SBC HS900". De är bland de bästa på marknaden trots att de är mycket billigare än många andra märken. Lyfter min iPod mini till nya höjder! Köp vetja!

  • Medlem
  • 2004-12-20 17:33
Ursprungligen av raZmus:

Kweli biffar hårt, även Mos Defs nya.

Håller inte riktigt med om att man skulle förvänta sig mer av Embee. Tycker det är strongt att skapa nytt och välja nya riktningar och tycker det är bra att det inte låter för "Looptroopigt". Detta är ju hans "mixtape".

Neo22, du bor i närheten. Här har du en Skillingarydsbo. yay.

Trevligt med en skillingarydsbo! Vad har du för Ipod då? Själva har jag precis införskaffat mig en Ipod mini som jag redan kärat ner mig i. Vad gillar du annars för musik på området Hiphop/Rap? Några tips?