Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stellansson

stellansson

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2006-09-13
  • Senast aktiv 2010-08-01
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen stellansson har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Adrian B:

Du kan också testa att bara återställa igen i iTunes och sen köra QuickPwn 2.2 igen.

verkar som att bootneuter buggar i 2.2 enligt blog.iphone.-dev.org. Och mycket riktigt, efter måga försök så funkade bootneuter plötsligt.

Ursprungligen av Adrian B:

Förra versionen av QuickPwn låste inte alltid upp telefonen som den skulle (faktiskt inte en enda gång för mig och jag körde det på några telefoner). Så då fick man antingen använda PwnageTool eller installera BootNeuter genom Cydia. Men QuickPwn 2.2 fixar upplåsningen galant. Äntligen är det så enkelt som det borde vara.

Hmm, inte min. Märkligt. Men kanske beror det på att jag körde direkt från 1.1.4. I QuickPwn guiden till 2.1 står det så här:

Citat:

Har man redan haft Firmware 2.0.x på sin iPhone ska telefonen vara upplåst. Har man uppdaterad från firmware 1.1.x så måste man använda cydia på telefonen och installera Bootneuter och sen låsa upp telefonen med bootneuter.

Får testa PwnageTool istället.

var lite snabb när jag uppgraderad från 1.1.4 till 2.2 och märkte nu att det inte finns någon bootneuter för 2.2. Alltså är min lur låst och det står "no service". finns det ngt annat sätt att låsa upp än bootneuter eller får jag helt enkelt vänta till en bootneuter 2.2 finns tillgänglig?

tack!

Ursprungligen av r8n:

Har precis gjort följande med en 1.1.2 OTB som jag har kört tillsammans med Stealth SIM.
1) Satte Iphonen i restore mode, kopplade den till datorn och körde en restore i Itunes (utan att hålla ned Shift, dvs. fick direkt 1.1.4)
2) Körde Ziphone 2.5c, Do it all
3) Installerade därefter BSD Subsystem, OpenSSH och SwePhone

Resultatet blev en fullt fungerande 1.1.4 med 04.04.05_G

Hej!
Tänker ge mig på ovanstående, min fråga är bara om man ska låta stealthsim-kortet sitta i under proceduren?

tack för tipset, men det hjälpte inte. får väl bli att lämna in den på service igen då...argh.

Hej hej

Min MBP pajjade för ett par månader sen och jag fick den reparerad. Bland annat bytte man logikkortet.

Efter att jag fick tillbaka den så låter den nåt rent jävulskt. Fläktarna går igång för minsta lilla, det räcker om jag surfar på en sida med en flashfilm. Och det är inte det att fläktarna ökar lite grann, utan det är fullt flås direkt. Istat visar runt 7000 varv när man surfar och 4000 i viloläge. Ändå är inte tempen speciellt hög.

Laddade ner Fan Control, men det verkar inte som datorn vill lyda programmet. Dessutom visar det inte samma värde som istat. (se bifogad bild)

Nån som varit med om något liknande? Finns det något annat man kan göra för att ställa fläktarna manuellt? Fläktljudet är otroligt enerverande.

/stellan

hjälp! jag har precis samma problem som trådförfattaren och har nog tryckt på varenda knapp i hela programmet. håller på att bli tokig här och ska göra en inspelning ikväll! nån som kan hjälpa mig och berätta hur man gör? vore grymt tacksam...

stellan

tänkte bara upplysa om att de bytte minnet och det mytomspunna logik-kortet (som nybliven mac-ägare vet jag fortfarande inte vad det är för ngt men det var ju bra att de bytte det.) nu tickar den på som en klocka.

min macbook pros skräm flimrar som tusan ibland när jag har extern skärm inkopplad. Men det kanske inte är samma typ av flimmer som du har, det går nämligen inte se någonting alls på skärmen när det sätter igång. Det hjälper att stänga och öppna locket. Men nu har jag ändå lämnat in den på service och bett dom kolla på det.

jo jag var rätt nära vill jag lova. men nu skulle de visst kolla på den här i malmö ändå. det bådar ju gott iaf, trots att karln trodde det skulle ta två veckor ändå.

Det blir helt enkelt att stålsätta sig och plocka ner kärnkraftverket till PC som står på vinden...

karln i butiken hävdade att han måste skicka iväg den för att jag köpt den på apple.se
1-3 veckor. gah!

körde apples hardwaretest på den och fick felmeddelandet 4MEM/1/40000000

så det verkar ju helt klart minnesrelaterat. in på service idag. grymt jobbigt.

tack, ska testa så fort jag kommer hem.

Jaha då var det min tur att få problem med min MBP.
Satt på jobbet när rätt var det var datorn påstod att den behövde startas om genom att jag skulle hålla nere powerknappen. Gjorde så, datorn startade om men omstartsskärmen dök genast upp igen. Denna gång ville den dock inte starta om alls. När strömmen satts på kommer mac-ljudet följt av 3 ilskna pip och sedan händer inget.

Någon gång har jag sedan fått igång den och kunnat komma in och och rädda några viktiga dokument - men sedan kom omstartskärmen igen. nån gång blev jag också utslängd i nån slags prompt jag inte sett innan...

Nån som känner igen detta? Känns det som diskfel eller som annan hårdvara?

tjena, inleder min karriär här på 99mac genom att kapa denna tråd.

Är det nån där ute som har lyckats koppla en MBP i Bootcamp-läge till TV?
Det funkar finfint i OSX men när jag bootar upp XP vill ATI-panelen inte hitta någon tv. Den hittar en enhet som betecknas som bildskärm, men klickar jag igång den blir det ingen bild, bara massa flimmer. Har försökt att ställa ner upplösning till lägsta osv, men utan framgång.

Nån som försökt sig på detta?

/stellan