Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
StureBlom

StureBlom

Medlem
  • Plats Mönsterås
  • Registrerad 2006-06-26
  • Senast aktiv 2015-11-26
  • Antal inlägg 26

Foruminlägg

De senaste inläggen StureBlom har skrivit i forumet.

Alla bilar jag ägt och då menar jag inte en bild utan den fysiska bilen. Exempel: Tänk att plocka ut en Dodge Dart GT -63 2d HT, vilken härlig bil, och köra en runda för att sedan läsa in den igen! Den är i precis det skick den lästes in med rostproblem och allt

Det vi följt är ort kopplat till en funktion och sedan ett index om det är fler.

Jag vill avsluta denna tråden med min lösning,

Fler och fler webbadresser svarade med en blank sida. Jag tröttnade och avinstallerade Firefox med appZapper, startade om, installerade igen. Har nu kört några dagar och allt fungerar.

Sorry, skulle jag givetvis skrivit. Jag har testat med Safari också utan några bekymmer.

När jag går in på telenor.se andra gången efter att ha startat Firefox eller när jag loggat in på Swedbanks internetbank så visas bara en blank (vit) sida.

Jag har testat med att disabla alla plugins och addons. Jag har rensat cookies och cache utan att det hjälpt.

Det har varit så en tid men väldigt osäker på vilken version jag hade när det startade. Jag har uppgraderat från 3.0.5 till 3.0.6 utan att det hjälpte.

Hur går jag vidare?

Tack Magnus Krantz, det hjälpte mig

Jag tröttnade på detta så nu kör jag syncen via bluetooth.

I mer än hälften av gångerna jag kopplar bort min USB kopplade SE K800i så börjar rullgardinen gå ner men fryser när den kommit två-tre centimeter. Datorn hänger.

Telefonen sitter ibland kopplad till datorn via USB och i telefonläge utan att jag synkat med iSync. Detta händer bara de gånger jag synkat med iSync, aldrig annars.

Det har inte alltid varit så här men såpass länge att det är svårt att knyta starten till någon uppdatering eller så. Gissningen är att det började i maj/juni.

MacBook Pro, 17" Intel Core 2 Duo
Mac OS X 10.5.5

Jag har också BluePhoneElite 2 igång men då via Bluetooth.

Jag har en billig billig Topcom 11b router som uppträder likadant. Har hänt 2 ggr på någon dryg månad, sedan jag fick min MacBook pro. Körde tidigare med en Powerbok pro G4 i flera år utan problem. Omstart av routern löser problemet för den gången.

Äntligen......
Beställde en 17" 2.6Ghz med 4Gb och 7200 disken. Valde den "vanliga" matta skärmen. Funderade lite kring upplösningen på den. Högre i normalläge än min nuvarande PB G4 17". Kör 1440x900 nu.

Sitter enbart med den skärmen och vill inte ha det för smått.

Spännande, leverans utlovad 13-14 mars.

Inget att vara ledsen för, tack. Jag vet inget om att få till widgets men är väldigt sugen på att försöka.

Jag har samma bekymmer, kan inte ansluta till det trådlösa nätet på NMT routern (D-35). Frågade deras support och fick följande svar som jag inte hunnit testa:

Problemet här blir något med att modemet är inställt på WEP ASCII
kod.
Logga in på modemet med kabel och byt krypteringen till WPA-PSK så bör
det fungera efter det.

K800i även här med samma problem. Jag har ett minneskort i telefonen så det blir två enheter på skrivbordet. Oberoende av vilket jag börjar avmontera, om jag tar dem ett och ett, så får jag varningen på den sista.

Finns det någon som har exempelkod till en sådan här widget. Jag är finns på ett annat länsbolag och är nyfiken på tekniken. Nu har jag ingen wap-sida att utgå ifrån men däremot tillgång till koden som skapar reseplaneraren vi använder i dag.