Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
vipsitall

vipsitall

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2005-11-07
  • Senast aktiv 2015-09-09
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen vipsitall har skrivit i forumet.

1

Hej.

Trodde det bara var att uppdatera min 2g lur från 3.0 till 3.1 om man tidigare kört upplåsning. Men det gick ju inte så bra. Den kommer ju bara till att sim-kortet är fel och att man bara kan ringa nödsamtal.

Dock så kunde ett samtal komma fram, lite skumt. Men vad gör jag nu?

Försökte att återställa till 3.0 och sen köra redsn0w men det gick inte. Jag kommer till delen efter dfu mode. Då vill inte iphonen starta om. För att starta den igen så behöver jag hålla inne både home och sleep.

Är det kört? kan jag av misstag ha återställt till 3.1? Och så låser den sig?

Vill så gärna ha med mig telefonen imorgon!

har hört att om man har en hackad 2g iphone med 2.0.2 å kan man uppdatera allt via itunes utan att den låser sig, stämmer detta? Eller måste man gå vi Pwnage eller liknande?

nu är jag tillbaka igen.

dock med ett problem på det som borde gå lättast. Att köra restore på iphonen. Jag har ATT kortet i och iphonen igång och håller in sleep och home. Då stänger den av sig fint och går över till en apple logga sen blir det bara svart i över minuten. Vad gör jag för fel? kan man inte bara köra restore i itunes? eller måste man köra sleep och home?

såg en kommentar på ifun.se om att man inte skulle köra unlock på en köpt 1.1.1. varför inte det?

Senast redigerat 2008-03-03 12:32
Ursprungligen av rhesus:

Den installeras automatiskt när du köär ZiPhone, iaf med tidigare verisoner.

det var så enkelt.
tack

Ska prova att uppdatera från 1.1.1 till 1.1.4 idag men har en fråga. Låste upp min 1.1.1 för ett par månader sedan och kommer inte ihåg hur man får tag på "installer", vad hittar jag den?

Hej.

Ska iväg på semester i Rom och tänkte använda iphonen och googlemaps. Men jag kom på att man kan ju inte komma åt kartorna eller ladda in nya kartor utan att vara ansluten till något nät. Finns det något sett eller program som gör att jag kan ha en stor karta med alla nivåer på kartan. Alltså alla gator och kunna dra runt i staden utan att "ladda hem" under tiden.

Tack för visat intresse.

Arvid

hej.

Min föräldrar köpte en ny iMac nu under hösten och allt fungerar fint till att några dagar efter Leoparden installerades så dog Apples trådlösa Mighty Mouse efter någon timmes användning. För att få igång den igen så behövde man starta om datorn. Dom fick sätta in sin vanliga usb mus för att fortsätta jobba. Jag försökte kolla under bluetooth egenskaper men den ville inte visa några inställningar eller info om bluetooth.

Provade en likadan mus och det samma problem, ska tilläggas.

Efter att nollställt bluetooth ("pvram"?) så blev det mycket bättre och det tog upp till ett dygn för att den skulle låsa sig.

Men nu hävdar Apple då att det är den externa hdd samt det nya minnet så vi satte in som är felet. Apple tar ju ut väldigt mycket pengar för extra minne och därför köpte jag 1 gb till efteråt. Och det gjorde jag samma dag som datorn kom och det fungerade perfekt i två månader.

Så varför surar Apple över hårddisken samt minnet? Har det något att göra med bluetooth?

Nån som vet något om liknande problem? eller förslag på lösning?

/Arvid

Tack för alla svar.

Från info från systeminfo.

Batteriinformation:

Modellinformation:
Tillverkare: Sony
Enhetens namn: ASMB012
Pack Lot Code: 0003
PCB Lot Code: 0000
Version av fast programvara: 102a
Maskinvarurevision: 0400
Cellrevision: 0303
Laddningsinformation:
Återstående laddning (mAh): 1120
Fulladdat: Nej
Laddar: Ja
Full laddning (mAh): 2752
Statusinformation:
Cykelantal: 82
Batteriets status: Medelgod
Batteri installerat: Ja
Ampertal (mA): 828
Volttal (mV): 12262

Med CoconutBattery

Så säger den att batteriet ligger på 50 %. På 2752 mAh av 5000 mAh
Men den säger att "Charger connected: NO" samtidigt som "Battery is charging: YES". Borde den inte säga ja om jag ladddar?

God jul på er alla.

Har ej gjort någon kalibrering av batteriet. Hur gör man detta?

Hej.

Har som rubriken säger ett (enligt mig) kasst batteri. Batteriet klarar max en timme vid lite användning. Vid avancerad användning knappt 40 minuter. Jag brukar inte använda datorn utan nätkabel mer än någon gång i veckan, så det kanske är en bidragen orsak. Nu står batteriet på 50% på health. Och datorn är strax över ett år. Har pratat med Apple för ett halvår sedan och klagat men dom tyckte inte att det då var tillräckligt dåligt.

Så jag undrar lite över era värden på era batterier och hur man ska göra, klaga eller köpa nytt.

god jul.

Hej.

jag fattar inte hur den "automatiska ljusstyrkan" fungerar. Jag trodde att om man sätter den i "on läget" så kommer den att justera ljuset efter hur mycket ljus det finns i rummet. Men varför gör den inte det då? Blir ganska jobbigt att ha den starka skärmen på max på kvällen.

Hej.

Sitter och försöker komma åt min iphone via openSSH men det går inte som jag trodde. Efter installation så kommer inte programet eller något sådant i telefonen fram. Har provat att installera om men inget händer. Vad gör jag för fel?

Arvid

1