Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pezzon

Pezzon

Medlem
  • Namn Camilla Pettersson
  • Registrerad 2016-10-06
  • Senast aktiv 2016-11-21
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Pezzon har skrivit i forumet.

Ursprungligen av ryckarn34:

Ni som beställt ifrån comviq och fått detta sms, har era blivit skickade än?

Hej! På grund av en leveransförsening från Apple är din nya iPhone tyvärr försenad. Vi räknar med att få in den till oss i slutet av vecka 43 och därefter skickar vi ut den till dig så fort som möjligt! Vi lovar att höra av oss när vi vet mer. För senaste info om din leverans, se comviq.se/leveransstatus Vi ber om ursäkt för förseningen! Hälsningar Comviq

Inte min iallfall, de verkar ju bara snacka massa bullshit.

Precis ett sånt fick jag förra fredagen men fick min mobil igår så man vet aldrig

Ursprungligen av ChristopherA:

hämtade nyss ut min 128 gb 7+ svart matt

kommer inte hinna titta på den förräns sent ikväll och har då kanske 2 timmar på mig att försöka komma igång med den nya telefonen medans jag packar för att åka iväg imorgon bitti.

Hur ska jag göra för att få igång den smidigt?
Hade 5S tidigare med teliaabbonemang som nu är förlängt. Är det bara att flytta över sim-kortet från min 5S till min 7+?

Gör en säkerhetskopiering om du inte har det innan , så får du med det du redan har i mobilen,jag tog sedan via ICloud men det går via iTunes Också?

Ursprungligen av Tasse:

Såg på Comviqs hemsida att leveranstid för vanliga 7:an 128 GB gått ner avsevärt mycket. 2-3 dagar för svart och 4-5 veckor (tidigare 6-7 v) för JB. Alltså har de fått in en leverans som snart lär gå ut till kunderna som beställt i september
Får hålla tummarna!

Ja comviq har fått in leverans för jag hämtade ut min igår! Tog 7v

Ursprungligen av Stefan Willard:

Jag ringde Tre idag då våran Växel inte fungerar längre PGA av att dem har fyllt i i sitt register att dom skall inte koppla in mig innan jag får min nya telefon. Dom fullkomligen vägrar att lösa detta och tyckte att jag skulle avbryta min order som ligger idag och lägga en ny varav jag svarade är du dum på riktigt då hamnar jag ju sist i KÖN. Sen säger människan att jag kommer förmodligen få vänta 2-3 månader på min 7+ 128 gb Jetblack och att dom inte tänker lösa så att jag hamnar i våran växel innan dess.

Herregud det är ju vi som är kunder ,inga operatörer verkar ju veta nåt,helt otroligt att dom kan hålla på så här!

Ursprungligen av robertkarlsen:

18:e Comviq är heeeelt värdelösa! Inte ens fått försenings-SMS, fastän jag går in på vecka 7 på Måndag (4-5veckor när jag beställde)

Ja comviq verkar inte veta nåt om leveranserna tycker dom kunde uppdatera hur det ligger till ,hoppas verkligen ni får era snart?

Ursprungligen av robertkarlsen:

'

Samma känsla här

När beställde ni @robertkarsen @Aliceblyn

Ursprungligen av robertkarlsen:

Lucky bastards

Idag kom min iphone! äntligen hoppas att det inte är nåt fel på den som jag sett i en annan tråd
Beställde den 12/9 iPhone 7+ Gold 128Gb tog exakt 7v, men fick sms att den var försenad till v46 så chattade med Comviq den 25/10 och frågade om dom hade nån annan färg men då skulle det bli en ny beställning sa hon och hoppas du inte behöver vänta allt för länge!
Sen på kvällen 00:05 kom ett sms att mitt simkort kommer aktiveras 30/10 så kollade på leverans status och då var den skickad tog 2 dagar ?Nu ska bara allt över från min gamla Mob oxå?

Ursprungligen av ryckarn34:

När blev era skickade? Idag? tid?

Fick precis ett sms att mitt nya simkort kommer att aktiveras så gick in nu och kollade och nu är min skickad det ska ta 2 dagar, gött att det inte blev v46 som Comviq smsade om i fredags beställde 12/9 7+ gold 128 Gb

Ursprungligen av Swifts:

Har ett beräknat leveransdatum denna/nästa vecka på min plus silver, så kontaktade comviq.

Comviq: Hejsan! Den kommer vi att skicka under denna vecka eller i början på nästa! De flesta iPhone 7 plus skickas ut denna vecka.
Jag: Så ni får alltså in en leverans av apple under denna veckan?
Comviq: Japp!

Vet inte hur mycket sanning som ligger bakom detta, men vi får hålla tummarna!

Hoppas min är med där för har ingen lust att vänta till v46???

Ursprungligen av Pezzon:

Vilken tur ni har, jag får väl hoppas att min kommer innan v46 Vänta ,10 v för en 7 plus är ju löjligt, när jag skaffade min 6a gold tog det 3 dagar fast dom sa att jag skulle få vänta 2 v så håller tummarna???

Glömde minne 128. Gb

Ursprungligen av Swifts:

minne?

Vilken tur ni har, jag får väl hoppas att min kommer innan v46 Vänta ,10 v för en 7 plus är ju löjligt, när jag skaffade min 6a gold tog det 3 dagar fast dom sa att jag skulle få vänta 2 v så håller tummarna???

Ursprungligen av Pezzon:

Ja verkligen, ska försöka chatta med dom!

Har nu chattat med Comviq och det verkar stämma att jag får vänta till v46 eller v47 för dom skrev att dom fick in dem i slutet på V46 ,dom säjer bara att det är den info vi fått från Apple, och att det är olika vilka färger dom får in sa han! har man lite tur kanske den kommer tidigare så ska bli intressant att se om det är nån här som får en Iphone 7 plus Gold 128 Gb beställd efter den 12/9 för då beställde jag!

Ursprungligen av robertkarlsen:

46?!?!?! Pratade med dom idag, då min tid passerat redan, dom lovade mitten på nästa vecka...jag beställde senare än dej 7+ 128 Rose

IDIOTER!!!!

Ja verkligen, ska försöka chatta med dom!

Ursprungligen av tobylund:

Comviq skickade idag min 7+ 128 mattsvart som jag beställde 12/9.

Konstiga comviq är fick ett sms idag att min 7 plus/ guld 128 Gb är försenad och väntas V46 beställde 12/9 ,tråkigt för trodde den skulle komma nästa vecka då det gått 7v,Det ärlite irriterande av comviq att göra så!

Ursprungligen av Aliceblyn:

Hur ser det ut för er som har beställt från Comviq?

Inte hört något från Comviq och på leveransstatus har inget hänt sedan jag beställde 12/9, går in på 6 veckan nu, så hoppas den kommer snart!