Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Söderqvist

Söderqvist

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2012-07-23
  • Senast aktiv 2014-03-20
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen Söderqvist har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Redaktionen:

Skillnaden mellan lagringsutrymmet i Iphone 5C och Samsung Galaxy S4 är i realiteten mindre än den verkar.

Läs hela artikeln här

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1371795

Ursprungligen av maskh:

iPhone med 6" skärm skulle vara alldeles för stor, men ser gärna att Apple lanserar en med 5". Helt perfekt att ha sådan skärmstorlek.

Telefoner är inte "one size fits all". 6" är för stort för dig men definitivt inte för alla, därav att exempelvis Samungs jättar i Note-serien har sålt så pass bra.

Microsoft har ju en liten edge med officepaketet.

Undra vad man skulle småprata om då tro. "Is your car working within established parameters?"

Ursprungligen av xms67:

Ställer de olika skärmstorlekarna till problem med appar?

Nej, däremot om det tillkom fler olika upplösningar så skulle det kunna innebära problem. Det är alltså upplösningen som har betydelse inte skärmstorleken.

Inte för att vara dryg men rubriken var ju inte alls självklar

Ursprungligen av zinned:

Det är ju en OS-restriktion, ingen innehållsrestriktion.

Därför förstår jag heller inte riktigt varför artikeln finns. Det är klart att en hemskärmsersättare inte kommer till iOS, det går ju inte?

Hela artikeln är ju dessutom att se ner på de som tycker att det är roligt med sociala medier och verkligen inte gör annat med sin telefon. Det är klart att en tjänst som Facebook inte kan vara gratis, vi måste betala och det gör vi genom att utsättas för riktad reklam. Vill man använda sin telefon på det här viset så är det inga konstigheter tycker jag.

I artikeln står det att Jobs erkände att datorn var döpt efter hans dotter som han förnekade faderskapet till och att han hade erkänt det för Walter Isaacson kort innan han avled. Men i filmen Pirates of Silicon Valley från 1999 så är det så det går till men filmskaparna kanske bara gissade sig till det?

Ursprungligen av simulacra:

Jo, Metro verkar nice och det är ett bra interface för touchskärmar, men VARFÖR kan inte MS bara släppa legacy, exakt varför finns desktopen kvar i Win 8 RT? Vad ska du göra med den? Alla de program förutom office som du kan köra på din windowsdator är inte kompatibla med ARM-cpuerna, men ändå så tvingas användare in i legacywindows när man vill göra vissa saker som att spara dokument.

Om du kopplar enheten till en 24" skärm så har du fönsterhantering alá "riktig" dator till skillnad mot om du gör samma sak med t.ex. en androidenhet.

Ursprungligen av alix:

Trevlig artikel, men vad menas med "återkomsten"?

För att det handlar om uppföljaren efter den med uppochnervända loggan, dåliga gångjärn och ibland brand. Som jag förstod det.

Det törs jag inte ge mig in på, inte ännu, och särskilt eftersom det är min sambos platta Tack för svar!

Det skulle vara mycket trevligt med en liten ARM-baserad bärbar dator med passiv kylning. Visst det kanske inte skulle bli ett prestandamonster men för prestanda har jag en Kraftfull stationär PC.

Ursprungligen av per s:

Är tveksam till paddor i skolan. Redan nu ett stort problem med smartphones som distraherar och fördummar en massa elever som inte hänger med på lektionen då de inte kan låta bli att knappa sig ut på nätets sidospår. Elever med dator kan man säga till att fälla ner skärmen när den inte ska användas. Bärbar dator är mycket mer användbar men t ex 13" MBA blir iofs dubbla priset.

Kan tänka mig att den är bra att visa .pdf-filer med, har själv använt netbook till det då jag pluggade. Annars håller jag med dig.

Var inte riktigt nöjd med det. Vafan "4 easy steps" man behöver en wiii-mote? Måste finnas något enklare, bara en emulator man kan ladda hem och börja köra.

Tjena

Finns det emulator och sånt så man kan spela Nintendo och super Nintendo eller kanske gameboy på iPad? Jag har iPad 3.

Med vänlig hälsning

Söderqvist