Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
alex126

alex126

Medlem
  • Registrerad 2010-10-11
  • Senast aktiv 2020-07-02
  • Antal inlägg 40

Foruminlägg

De senaste inläggen alex126 har skrivit i forumet.

Nej.. det har jag inte... skulle det hjälpa?

Ursprungligen av kenjon:

Är de bara borta ur iTunes? Dvs finns de kvar som filer på hårddisken?

Nej, allt är kvar på hårddisken. Datorn är bara ett år gammal, hoppas verkligen inte hd håller på pajar. Känns mer som iTunes som strilar, allt blev ju "nollställt".

Hej,

satte igång min mbp nyss och upptäcker till min förfäran att all media (filmer och TV-program) är borta i iTunes. Apparna är också borta men de går ju att få tillbaka eller återställa iphone/ipad till senaste säkerhetskopian.

Det som gör mig förfärad är all den tid som jag har lagt på TV-serier och filmer, med beskrivning och bildmaterial mm, mm, mm. Allt är borta!! Finns det ngt att göra för att återställa iTunes till ett visst klockslag eller nåt liknande?? Har tyvärr ingen Time Machine..

Det är den senaste iTunes-versionen...

:mad::tveksam:

Hej,

Försöker uppdatera min iPad 2 till senaste iOS 5.0.1 men när jag klickar på hämta och uppdatera (iPad är kopplad till iTunes med usb) står det "kontaktar uppdateringsserver". Så står det hela tiden (ca 40 min) utan att det händer nåt. Går inte att uppdatera OTA (over the air) heller eftersom den söker efter uppdateringen hela tiden.

Fler som upplevt samma sak?

Den som söker han finner....

Hej,

har läst in på några sidor men hittar inte svaret jag söker...

Jag har en MBP 15", köpt i nov 2010. Det sitter 2x2GB RAM i datorn. Ska precis till att beställa mer minne men undrar hur många minnesplatser det finns i dator.
Jag vill ju uppgradera till 8GB.. Måste jag beställa 2stx4GB eller finns det en ledig minnesplats så att det bara räcker och beställa 1 st 4GB?

Tacksam för svar! (God Fortsättning)

Ursprungligen av keptang:

Väldigt märkligt fenomen, gör en hard-reset (håll in ström + hemknapp tills telefonen startar om (Apple-loggan syns)).

Funkar inte det ovan, synka telefonen och gör en återställning i iTunes.

Hej igen...

provade enligt ovan metod och måste säga att "fenomenet" har försvunnit.. Visst hackar samtalen ibland, men det är nog Telenors täckning som är dålig vid tillfället...

God Fortsättning!

Ursprungligen av keptang:

Väldigt märkligt fenomen, gör en hard-reset (håll in ström + hemknapp tills telefonen startar om (Apple-loggan syns)).

Funkar inte det ovan, synka telefonen och gör en återställning i iTunes.

Tanken slog mig... Gör i skrivande stund...

Nej, problemet kvarstår oavsett vem som ringer upp....

Hej,

fick min iPhone 4S igår (uppdaterat till iOS 5.0.1).
Har ringt och mottagit cirka 20 samtal med den och SAMTLIGA samtal har varit av dåligt kvalité trots att jag har full täckning på mobilen (Telenor). Samtalen hackar och man får ringa upp personen.

Är det nån/några fler som har upplevt samma sak?

Hej,

som rubriken lyder så hamnar numera redigerade kontakter högst upp i telefonboken, dvs jag har ställt in att kontakter ska sorteras efter för- och efternamn , men om jag har tex lagt in ett nytt nr i en befintlig kontakt så hamnar den före bokstaven A.

Detta började igår, har ej gjort nån ändring i inställningarna.

Nån som har haft liknande fel?

Mvh
Alex

Tack för svaren!

Har lyckats lokalisera filerna i musikkategorin. Synd att det ej går att skapa en "egen" kategori för musikvideor i biblioteket.

Ha det bra!

Tack för svaret!

gjorde som du skrev: högerklickade på filen när den ligger i itunes, i filmer, därefter visa info->alternativ->medityp->musikvideo. Efter sista inställningen försvann filen från "filmer". Dessutom finns inget alternativ som heter Musikvideo när jag går in på inställningar i itunes.

Hej,

jag har sorterat min media i iTunes genom att lägga filmer i kategorin "Filmer" och serier under "TV-program". Kan man skapa en ny kategori i biblioteket för att exempelvis lägga musikvideor i kategorin "Musikvideo"?

Tacksam för svar!

Ursprungligen av GoYoghurt:

Har du Telia Fiber så borde du väl kunna strunta i Thomson TG789vn och istället bara köra direkt med Extremen?

För rätta mig om jag har fel, just själva "extend" funktionen på Apples nätverkprylar fungerar väl just bara med Appleprodukter?

Jo, iof skulle jag kunna köra Extremen som huvudrouter och plocka bort Thomson. Men då måste jag ha den vid nätverksuttaget i hallen och jag vill ju ha den på övervåningen.