Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kurrehamrin

Kurrehamrin

Medlem
  • Plats Jönköping
  • Registrerad 2007-06-09
  • Senast aktiv 2008-05-11
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Kurrehamrin har skrivit i forumet.

1

Tyvärr har jag aldrig lirat speciellt mycket på mac (nyligen switcher) men under mina barndoms år stod det bland annat en Macintosh LC och en SE(har jag för mig) hemma där favoritliret var Shuffle puck samt det otroligt härliga PGA GOLF III

Okej, testar lite med det men man undrar hur hårt man vågar dra nagel över? Efter en del försök vill den fortfarande inte. Det kan väl inte va själva bildskärmen som fått sig en repa?

nej då, känner den när jag lätt drar nageln runt den, pixel är det icke

Nu är det nämligen så att min MB har fått en irreterande smutsfläck av lite fastare form på bildytan, har försökt med både rengöringsmedel för LCD-skärmar och väldigt försiktigt petat med nageln, någon som har något förslag till vad som mer kan göras?

Ursprungligen av gabriel.fjellander:

Det är för länge sedan. Du har bara ångerrätt i 14 dagar.

Skiiiit oxå Är hursomhelst toknöjd med min macbook, har ändå planerat/kalkylerat för en smärre uppgradering av först internminne och senare även ev en större HDD... aja.... Mac is the shit anyhow

Ursprungligen av Mikamar:

Utnyttja ångerrätten.

Hur fungerar ångerrätten, köpte min Macbook mellan den 1:a februari, hur mycket jobb är det och hur lång tid blir jag utan dator isf?

Hur pass tålig är Nätadaptern? Min vill inte ladda upp batteriet när jag ansluter den. Fick min macbook i torsdags och har inte kört så värst mycket (eller tappat den i marken) för den delen. Det enda som jag kan se är att det verkar som delen där sladdhuvudet finns är det lite glapp i! Är det det som är felet eller kan det vara något annat?

1