Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
NiklasHS

NiklasHS

Medlem
  • Registrerad 2002-01-07
  • Senast aktiv 2021-09-23
  • Antal inlägg 1477

Foruminlägg

De senaste inläggen NiklasHS har skrivit i forumet.

Jippi! Har fått SMS från Telia att leveransen är på väg.

Hemskt tråkigt! Spenderade mycket tid av min tonår här och på MacNytt. Mycket intressanta samtal och diskussioner. Ingenting varar för evigt dock, hoppas allt går bra för er framåt i tiden!

Funkade inte att aktivera genom Wallet för mig. Kunde inte bekräfta i Nordeas Mobilbanken app eller genom telefonnumret (ingen svarar).

Tog bort kortet i Wallet. Aktiverade det sedan i Nordeas egna app Nordea Wallet.

Ska fira med att köpa en kaffe!

Åter igen har sidorna med Apple Pay varit uppdaterade:

Använda Wallet på iPhone eller iPod touch: Publiceringsdatum: 2017-jan-04
Betalningsmetoder som du kan använda i iTunes Store, App Store och iBooks Store Publiceringsdatum: 2017-feb-06

Upptäckte att en av sidorna åter igen blivit uppdaterade:

Använda Wallet på iPhone eller iPod touch
https://support.apple.com/sv-se/HT204003
Senast ändrad: 2016-okt-20

I oktober lades tre länder till Apple Pay. Igår fick Spanien det. Endast fyra länder fick Apple Pay förra året, nu är vi uppe i nio. Fyra europeiska länder totalt.

Det vore oerhört intressant att höra Apples diskussioner med svenska banker om Apple Pay. Med tanke på hur utbrett Swish är i Sverige, och hur Getswish AB ägs av sex av Sveriges största banker, skulle jag förstå att det är i deras intresse att blockera Apple Pays införsel så länge som möjligt.

Skulle inte vara förvånad om de svenska sidorna uppdateras bara för att det snart kommer till Finland.

Ursprungligen av kenjon:

Båda de frågorna fixar min, den slår upp det från webben. Eller menar du att Siri inte läser uppsvaret direkt?

Webbsökning är en "cop-out". Det gör Siri när den inte vet svaret.

Lite chockad över hur buggigt Siri på svenska är. Siri är tre år gammalt och haft svenska utvecklare/översättare i två år.

Siri förstår inte ens enklare frågor som "Vem är Sveriges kung?" och "Hur många bor i Malmö?" (även om denna fråga är med i lista av tips!)

Ursprungligen av Martin Sigbjörn:

Jag tyckte inte det var särskilt förolämpande med applåderande personal. Det hade varit tråkigare om de bara stått där och typ bara sagt "hej" tycker jag. Men vi har ju alla olika smak.

Helt harmlöst.

En del människor tar sport oerhört seriöst till ett land de inte valde att födas i, till en identitet de inte medvetet valde tillhöra, till en sport de inte spelat på professionell nivå, till en person eller grupp människor dom aldrig träffat, till en insats de inte har personlig vinning till, till ett resultat som de inte blir påverkad speciellt mycket av materiellt. Men de blir så emotionellt involverade att de kan ställa sig upp emot en TV-apparat som visar en digital sändning av någonting som egentligen hände för 10 sekunder sedan och utföra en akt av gallskrik som egentligen inte påverkar utgången alls.

Det finns så mycket grejer man kan bry sig och tycka är fel när man bryter ner och analyserar saker och ting. Men det är inte värt det. Varför? Ingen skadas ju av det.

Ursprungligen av eskimo:

Jag tror absolut att man kan ryckas med i lite allt möjligt. Men känns det inte väldigt märkligt att ha en upplevelse/relation till ett företag på det sätt som du beskriver? Eller reflekterar du inte alls över det?

Vad är det för skillnad med Apple jämfört med exempelvis ett fotbollslag? Vi har alla fritidssysselsättningar som vi känner stor hängivenhet till.

Ursprungligen av Cogito ergo Mac:

Nån som testat Team Fortress 2 än? Håller just på att ladda ner det. Ser kul ut.

Team Fortress 2 är en av dom bästa spelen som släppts på VÄLDIGT länge. Helt otroligt spel!

Kommer aldrig glömma bort Geocities och hur jag byggde oändligt många olika typer av hemsidor efter jag lärt mig HTML. Väldigt spännande var det!

Trevligt brev i brevlådan!

Vad jag förstått så är det en "okej" update som mer känns som en 8.5 än en 9. Eller har jag fel? Om man använder Mainstage så kan det vara bra också.

Alltså, jag gillar den. Det är roligt att när man skapat loops eller instrumentslingor och sen väljer att lägga till dom i browsern, så man kan senare bara slänga in dom i ett annat projekt.

Problemet är ju, vad jag vet, är att om man suttit i månader och sparat alla sina custom loops och patches och allting där, så verkar det inte finnas något bra sätt att exportera eller lagra dom. Jag tänker mest då på om man t.ex. vill installera om systemet eller flytta till en ny dator.

Ursprungligen av whisper:

En 30-dagars trial-version hade inte skadat.

Garageband är ju nästan som en trial-version.