Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rollins69

Rollins69

Medlem
  • Plats Arvika
  • Sysselsättning Gillar fysisk aktivitet, renovering och min nyfunna kärlek: Macen!
  • Registrerad 2007-01-15
  • Senast aktiv 2007-05-27
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Rollins69 har skrivit i forumet.

1

Tack ska du ha!

Ok. Så då kan jag bara gå och lämna in den på ett sånt ställe då?

Den är seg vid uppstart och när den ska ladda sidor i Safari. Sen kan det kännas som en evighet att starta upp och stänga en del program... Jag kör som oftast iTunes, Safari, Adium och nåt mer program samtidigt. Mer sällan något fotoredigeringsprogram.
Menar du att jag ska starta om den när jag använt den ett tag?

Hallöj.

Har ägt min iMac 20" i snart ett år och kan inte va mer nöjd med OS X och burken. Den börjar dock bli ganska seg jämfört med vad den varit...och eftersom jag är helt nybörjare på Mac vet jag inte riktigt vilka åtgärder som krävs. Jag har 1 gig minne installerat och 90 gig ledigt på disken. Kan inte påstå att jag har allt för mycket installerat heller...

Har ni några bra tips?

Har en iPod Video 80 gig som jag ägt i snart ett halvår. Nu har det blitt glapp i utgången för hörlurarna. Hur funkar det med service? Försöker fixa det online via apple.se men det bara krånglar. Har för mig att Apple har sånt dära avtal med sina återförsäljare att man kanlämna in den överallt. Stämmer?

C.

Tackar! Ska testa och se hur det funkar.

Tack Pesc!
Precis så vill jag att det ska funka. Tycker iPhoto är jättebra som översikt och organiserare men har väl inte riktigt de funktioner för redigering som jag behöver.

Tackar Niklas, den satt på första försöket!

Hallå.

Har en iPod 80 gig som jag fortfarande inte riktigt har fått koll på.

Problemet är väl att jag sliter lite med att föra över filer till den. Om det ligger en film fil i mappen för filmer i iTunes borde väl denna automatiskt föras över till Ipoden som min musik görs eller? Detsamma gäller podcaster. Till exempel så tankade jag ner Keynoten från Macworld och den hamnar då i mappen podcaster i ITunes men när jag ska hitta den i Ipoden ligger den i senast tillagda men inte i rätt mapp. Där ligger också en massa musik...

Nån som har en idé?

Hallölj!

Vill börja med att säga att jag är nybörjare på såväl Mac som digitalfotoredigering och bildhantering.

Jag har en Canon Eos 350D som jag fotat en massa med sen jag fick den. Har lyckats med en del kort men det finns ett antal som jag skulle villja redigera både så att de ser bätte ut och lägga till effekter osv.

När jag öppnar filerna i iPhoto blir de jättestora och super tydliga men när jag ska göra samma sak i Photshop blir bilden liten och när jag vill förstora den blir den "pixlig" (...:confused: ...).

Använder mig av medium kvalitet, 2496*1664.

Vad tror ni detta kan bero på och hur kan jag lösa det?

1