Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

prognos

Det här visar Apple på WWDC

På måndagkväll inleds Apples utvecklarkonferens WWDC med en presskonferens med bland andra vd:n Tim Cook på scen. 99mac sammanställer alla rykten och ger sina prognoser.

Vad får vi se på måndag kväll?

På måndag sparkar Apple traditionsenligt igång sin utvecklarkonferens #WWDC med en presentation som går att följa direkt via Apple TV, Iphone, Ipad och Macar. Apples vd Tim Cook förväntas inleda med att dra lite siffror, och därefter kommer det förhoppningsvis att bjudas på massor av spännande nyheter från Cupertino.

Vi kan förvänta oss förhandstittar av årets versioner av operativsystemen IOS och OS X, men förhoppningsvis är det inte allt. Det har gått rykten om både en ny musiktjänst och en ny tv-tjänst. Dessutom kanske vi får höra det senaste om Apple Watch, och vad som händer med Homekit, Apple Pay och Apple Watch. Rykten pekar också mot att vi äntligen ser en uppdaterad version av Apple TV.

Här sammanställer 99mac de troligaste nyheterna vi får se på måndag kväll, och ställer en prognos vad gäller sannolikheten.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.