Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya betaversioner av Yosemite och IOS 8

Apple har gjort den fjärde förhandsversionen av både OS X Yosemite och IOS 8 tillgängliga för utvecklare, med buggfixar och andra förändringar.

En av de saker som underströks på årets WWDC var hur OS X och IOS närmar sig varandra genom funktioner som Airdrop och Handoff. Att utvecklingen av IOS 8 och OS X Yosemite sker parallellt märks också på att förhandsversionerna av de båda systemen tenderar att släppas samtidigt.

Nu har en fjärde förhandsversion av både Yosemite och IOS 8 gjorts tillgängliga för utvecklare, och förutom de vanliga buggfixarna innehåller de nya versionerna också mindre justeringar i det grafiska utseendet. Yosemite visar också för första gången upp Itunes 12, där musikspelaren också fått en ny kostym i linje med Yosemite.

Yosemite visar också upp ett nytt utseende på systemets Kalkylator, med en mörkare display och nytt utseende på knappar, rapporterar Appleinsider.

IOS 8 innehåller en ny app som tidigare dykt upp på läckta skärmdumpar och som heter Tips. Det handlar som namnet antyder om en app som samlar tips och tricks för att använda sin IOS-enhet. Appen kommer enligt 9to5mac att uppdateras regelbundet, och Apple har samtidigt lanserat en motsvarande sida med tips på sin webbplats. Än så länge beskrivs webbsidan som en betaversion.

9to5mac har också satt ihop en kort video som går igenom nyheterna i fjärde betaversionen av IOS 8 och förhandsvisning 4 av OS X Yosemite.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.