Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
darkshippo

darkshippo

Medlem
  • Registrerad 2005-10-31
  • Senast aktiv 2020-10-13
  • Antal inlägg 83

Foruminlägg

De senaste inläggen darkshippo har skrivit i forumet.

Kan bara interpolera resultatet med min Innr-färglampor. I appen får du upp samma meny för Innr som för Philips egna färglampor. Jag kan inte tänka mig att det blir annorlunda med Ikeas Trådfri färglampor. I lampor där jag kan ställa in färgtemperatur (varmvit till kallvit) så ser det lika ut på Ikea, Trust och Philips.

Själv är jag säker på att det kommer finnas en kilometerskatt på elbilen den dagen majoriteten av bilar drivs med el. Problemet är att vi kommer få effektbrist i Sverige när kärnkraften stängd ned och nej, oavsett hur många vindsnurror eller solceller vi sätter upp så har vi ingen förmåga att bestämma när vinden blåser eller solen lyser. Att låta elbilen laddas med tysk kolel är som att gå över ån efter vatten. Alternativet är att bygga ut vattenkraften på de resterande älvarna.

Ursprungligen av keptang:

Har ingen erfarenhet av Hue, men kör Xiaomi själv med ~20 smarta saker inkopplade och allt bara fungerar. Inga gateways som hänger sig eller några andra problem.
Det är faktiskt Philips som tillverkar Xiaomis smarta lampor enligt förpackningarna.

Var får du tag på Xiaomiprylar?

Har forskat runt och man kanske får ta in Google Home eller Amazon Echo som inte har begräsningen. Men annars så är en gateway för 299 kr lösningen på ditt problem. Att få homekit-certifieringen från Apple så finns det ett krav att inte stödja 3:e parts lamport, men det finns även en gateway för Innr, men den stödjer ändå inte homekit. Det finns en lösning och det är att köpa en Athom Homey för 2999kr , som kopplar upp allt, wifi, z-wave, zigbee, 433Mhz i en och samma enhet. Den stödjer Homekit.

Det blir dyrt att handla allt som prissätts i USD. Idag kostar en USD, 9,174 SEK. Sen har vi momsen på 25% och avgifter till copyswede osv. Priset vi får betala i form av låg värde på SEK jämfört med andra valutor.

Just den försämrade batteritiden är ju ingen höjdare. Dessutom så är edgeskärmarna sjukt känsliga för tappskador :(. Såg en S9 med krossad baksida och framsida.

Ursprungligen av jakobnilsson:

Intressant! Vad fick dig att ta beslutet att byta?

Mor fick min gamla HTC One och iPhonen blev överkörd i vintras, men skärmen höll. Dock så börjar kameran, hemknappen & skärmen strula så.kom det en grym kampanj på Elgiganten. Moto x4 64GB flash och 4GB Ram. Kameran är sämre, men den har ip68 för 1490 kr.

Ursprungligen av Redaktionen:

Ibland leker jag med tanken på att byta mobilplattform, men det finns några saker som jag då skulle sakna och andra som håller mig kvar. Här är de tre viktigaste för mig.

Läs hela artikeln här

Måste säga att jag precis har gått över till Android. Kör Moto X4 och jag måste hålla med att iOS fortfarande är mjukare, mer intuitivt. Jag gör helt enkelt fler feltryckningar. Sen saknar jag iMessage. Rent ekosystemmässigt så.är jag inte lika committad som du Jakob. Men jag använder Google Foto för cloudlagring av bilder. Obegränsat utrymme om man använder hög kvalité istället för original.

Något som jag är glad över är dual SIM. Det finns ingen mening att bära dubbla telefoner i onödan. Så Apple bör köra dual sim i nästa iteration av iPhone.

Önskar verkligen att @amandareventlid gör flera gästinhopp, både genom artiklar och podavsnitt. Samtidigt hoppas jag att du trivs på din nya arbetsplats =).

HTC har tyvärr fokuserat på annat än sin kärnverksamhet. Jag anser att Htc One var en av de som telefoner så påbörjade nedgången. Samtidigt så har konkurrensen kommit från LG och Samsung. Nästa tillverkare som ger upp Androidmarknaden är antingen Sony eller LG. Har svurit att aldrig röra en Sony telefon igen efter designmissen på Z2 med magnetkontakten samt att supporten vägrade laga den.

Lycka till Amanda! Du är och har varit en frisk fläkt för 99. Men en citat från Star Trek ska du få - But then again, all good things must come to an end.

Sony är uträknad på mobilmarknaden. När inte ens flaggskeppet kan få en kamera som fungerar tip topp, samtidigt som Sony levererar sina IMX***-kameror till Samsung som lyckas. Då undrar man. Väntar på beskedet att Sony lägger ned mobiltillverkningen och istället fokusera på saker som genererar vinst.

Den här krönikan kändes som ett inlägg av en fanboy vid en första anblick. iOS- vs Androidkriget är igång. Försts iPhonen var inte perfekt, men den kapacitivatouchen med den stora färgskärmen för som tid var revolutionerande, men Samsung var tidig med sin OLED-skärm på sin Galaxyserie, så vem är innovativ?

Själv är jag inte direkt beredd att ge någon priset att vara mest innovativ. Google har riktat om sin skuta mot att konkurrera med Apple på allvar. Toppklasskvalite på hårdvara och mjukvara för en prislapp om närmar sig det Apple tar för sina flaggskepp. För även Google har insett att den som har kontroll över både hårdvara och mjukvara kan skräddarsy en användarupplevelse utöver det normala.

Androids största nackdel är fragmenteringen. En enhet för 1000 kr är ger ofta betydligt sämre användarupplevelse än flaggskeppet gör 9000kr. Båda kör Android. Detta försöker Google råda bot på med sin Pixelserie.

Under ett antal år var Apple ganska tråkig mef sin iPhoneserie. Mellan 6:an Och 8:an skedde inkrementela uppdateringar, bättre kamera, snabbare touchid, trådlösladdning.först iPhone X presenterade Apple de stora innovationerna som FaceID, skärm som täckte nästan hela framsidan.

Att ge Apple priset för att vara mest innovativ vore att förminska Googles betydelse för utvecklingen av smarta telefoner.

Ursprungligen av Json_81:

Fast för ipads (och surfplattor överlag) stämmer ju inte det särskilt bra. Folk köper ju inte nya för att den gamla fortfarande duger och vi som köper nya skickar de gamla vidare (t ex köpte jag en ipad pro, min dotter fick min ipad air och hennes ipad 3 blev såld till någon som fortfarande använder den).

Problematiken är att Apple genom kravet på uppdatering av IOS som leder till att äldre iPads blir värdelösa. Min sambos ipad mini gen1 är ingen höjdare. :/. Hade jag haft möjligheten att nedgradera så skulle jag fortsätta kunna använda den.

Har en iPhone 6S och en Ipad Pro 9.7. Måste säga att jag använder telefonen betydligt oftare än paddan. Problematiken med plattan är att allt jag kan göra på en platta kan jag även göra på telefonen.