Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
billyjam

billyjam

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2011-09-03
  • Senast aktiv 2021-01-19
  • Antal inlägg 86

Foruminlägg

De senaste inläggen billyjam har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Redaktionen:

Kanske har du haft Iphone och Ipad i flera år utan att känna till detta fantastiskt smidiga tips. Det kommer förändra hur du skriver text på IOS!

Läs hela artikeln här

Synd att det av någon anledning inte fungerar i enhandsläge. ?

Jag delar en inköpslista med min fru (reminders appen). Sedan en tid tillbaka syns inte någonting som hon skriver in på sin telefon på någon annan enhet, inte heller någon av hennes andra enheter, medan hon fortfarande kan se på sin telefon om jag lägger till någonting från någon av mina enheter. Listan synkas alltså fortfarande fast endast enkel väg så att säga.

Jag har raderat listan och skapat en ny, testat att skapa den delade listan från såväl mitt konto som från hennes, stängt av och satt på iCloud på hennes lur, givetvis startat om telefonen men hittills utan resultat. Någon som varit med om något liknande och har något tips på vad som kan fela?

Att använda chflags hidden gömmer bara appen i Finder-fönstret Program, det är fortfarande sökbart i Finder och går att öppna via t.ex. Spotlighet i alla fall.

Vill man ta bort t.ex. Schack kan man göra det med sudo rm -rf /Applications/Chess.app (om man är villig att ta risken med eventuella framtida problem vid uppdateringar etc som diskuterades ovan).

Tror inte att det var sladden heller eftersom den fungerar fint med iPhonen...
Har hur som helst återställt den nu och det fungerar som det ska igen.

Ja, iPaden dyker upp och "laddar" men sedan händer ingenting. Det är mycket märkligt. Datorn märker ju uppenbarligen av att jag ansluter iPaden men det är precis som att den inte lyckas upprätta någon kontakt. Jag har en iPhone också och den kommunicerar utmärkt med iTunes på samma dator, både genom fysisk kontakt och Wifi. Och eftersom jag har ominstallerat iTunes är jag tveksam till att det är där problemet ligger. Får nog göra en återställning av iPaden i alla fall…

Nej, sammanfattningsskärmen kommer inte upp över huvud taget.

Sedan några dagar har jag problem att synkronisera min iPad med iTunes. När jag ansluter den via kabel (wifi fungerar inte alls) kommer iPaden upp (se bifogad skärmdump) men sedan händer ingenting. Har provat starta om dator + iPad, installerat om iTunes osv. men utan framgång. Någon som har någon lösning? (Att återställa Ipaden ser jag som absolut sista utvägen).

Den här bilden blev ju, milt uttryckt, inte så skarp som man hade kunnat önska!?

Senast redigerat 2014-02-04 09:13

Lite OT kanske men har du övervägt andra telefoner?

Själv gav jag min 4S till min fru för ett par månader sedan och köpte en Nexus 4 istället. Där kan man snacka skillnad! Inte för att jag tycker illa om iPhone på något sätt - har haft både 3G, 3GS och 4S - men ärligt talat är det inte så mycket "ny pryl" över ännu en iOS-produkt, så jag ville testa någonting helt annorlunda och efter ett par fumliga veckor i början måste jag säga att jag är helnöjd.

Visst - typsnittet och kvalitetskänslan lämnar en del övrigt att önska när man är van vid Apples grejer, men för mig som tekniknörd är det ändå värt det eftersom man kan göra så mycket mer. Och omväxling förnöjer helt klart. (Därmed inte sagt att jag inte byter tillbaka till iPhone i framtiden).

Hittade du någon lösning på detta? Har samma problem…

"Drabbade" mig också i morse. Tänkte dock inte på det som en bugg, trodde att jag själv p.g.a. morgontrötthet hade aktiverat funktionen manuellt.

Jag har inte fått det att fungera, Mac-versionen av Quicksynk verkar inte ha stöd för S820 (kan inte parkoppla med enheten vare sig via BT eller USB).

Jag tycker man märker av rätt tydligt att 4:an är snabbare. Jag hade valt en 4:a, men det är såklart en personlig grej om man prioriterar lagringsutrymme framför kvickhet.

Ursprungligen av zinned:

Det gör den väl?

Nej, den försvinner bara från den aktuella enheten.