Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
karnov

karnov

Medlem
  • Registrerad 2006-09-27
  • Senast aktiv 2021-07-03
  • Antal inlägg 28

Foruminlägg

De senaste inläggen karnov har skrivit i forumet.

Det var menat som en retorisk fråga. Ändrade mitt inlägg så det framgår tydligare att problemet är att garantin inte sträcker sig utanför inköpslandets gränser.

Hmm, jag har ett italienskt simkort någonstans, kanske är värt ett försök att registrera sig. Dock återstår fortfarande problemet med att det inte är worldwide-garanti

Senast redigerat 2008-07-19 10:07

SPSS är givetvis det bästa programmet för ändamålet.

Ursprungligen av rhen:

LÖSNING (eller kanske en workaround) på problemet hittar man på:

Error "There is not enough disk space" when installing SP3 | Windows Reference

Fungerar även för att installera SP2 utan boot camp installerat, kan vara rätt bra att veta om man bara har en SP1 installationsskiva.

Ursprungligen av dj_zeppe:

. Har bara ett problem att där står en massa dos-text när man startar.. någonting om att den inte rätt bootdisc men efter ett tag så går den in i systemet och allt funkar skitbra! måste erkänna att vista är grymt snyggt:)

Om du köper Vista så försvinner det problemet. Oftast är det den crackade Vista Boot Loadern som strular till det. Oavsett hur det är för dig -- köpt eller nedladdat -- så kan du skriva om boot loadern med EasyBCD 1.7.2.

Det är helt klart 2.4 som strulat till det. Tydligen jobbar blizzard på det. Och det verkar som det fungerar att spela i windowed med spell detail på low.

Jag har också en iMac med ATI-kort. Väldigt märkligt att det börjar strula just nu, har aldrig varit nå problem förut. Får testa ställa ner spell level.

WoW har börjat frysa hela mac os för mig, sjukt irreterande. Sitter och installerar det i bootcamp nu istället. Någon som har samma problem?

Tackar, då blir det att beställa 2gb minne!

Skärmvila finns inte med som alternativ för skärmhörn, men jag antar att det blir samma sak där med dvi-ut. Du kanske kör leopard? Eller så är jag blind

Nu har jag dock hittat en död pixel på skärmen, trodde det var smutts först. Men det är en död pixel (svart)! Skönt att DVDn var död så jag åtminstone har en liten chans att få en helt fungerande skärm

Någon som vet med säkerhet om detta minna passar till iMacen? http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1136105&node=582

Har sökt lite på forumet och det verkar fungera, men vore skönt med att definitivt svar (tyckte också att det var onödigt att starta en egen tråd).

Ursprungligen av iggy:

Strömspararen går att ställa in så skärmen sätts i vila efter 1 minut. Jag har fattat det som att den släcks ner helt då. Åtminstone ser min ut att göra det efter de 5 minuter jag ställt in den på.

Jo det stämmer, men det släcker även ner projektorn (dvs. dvi-ut), vilket är lite kontraproduktivt. Det finns även en widget som stänger av skärmen med ett knapptryck, vilket är smidigt om man t.ex. vill sova och har datorn lite nära sängen. Fast man tycker ju att apple borde implementerat någon enkelt funktion som stänger av skärmen, spec. vid filmtittning. Både frontrow och VLC lägger ju bara en svart bild över skärmen, vilket fortfarande är aningen för ljust.

Fick min iMac i torsdags, tyvärr med en död DVD. Har dock suttit och pillat med datorn några dagar nu (i väntan på TNT) och är oerhört nöjd! Vissa saker är lite störigt, men går att ordna. T.ex: att det inte går att stänga av skärmen helt, vilket uppenbarligen irriterar när jag kollar på projektorn. iMacskärmen är som bekand som en lampa även med brightness på lägsta. Men med VLC går det åtminstone att få en svart bild på skärmen när den spelar i fullscreen på projektorn, vilket duger. Borde dock få min nya iMac någon gång mellan ons-fre och hoppas att den skall fungera! Denna är knäpptyst och med en jämn och fin skärm. Ska bli kul att testa Leopard, egentligen det enda jag behöver DVDn till just nu :/ Köpte förövrigt en 20" 2.4ghz 1gb RAM. Ska uppgradera minnet och köpa till en 500gb extern HD, sedan är jag nöjd och kan njuta av 720p-filmer!

Kunde inte hålla mig när jag satt på applestore och köpte en iPod touch 16gb, som jag är mer nöjd med än min iMac! Den är precis vad jag behöver. Helt underbar! Tyvärr sitter jag och leker med den på föreläsningarna istället för att lyssna... borde be datoradmin på universitetet banna mig från deras wlan...

Är det IPS-panel i 24" så känns det värt pengarna, men om det är TN-panel även i den så är frågan om jag över huvud taget köper en iMac. TN-panel och ett uselt grafikkort -- skärpning Appel! GeForce 7600 är ett absolut minimum vid de här prisnivåerna, och så bör det nämnas att GF 7600 är ett budgetkort och absolut inte ett modernt spelkort.

Synd med sådana fusklösningar på en annars fin dator.