Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
cyberchick

cyberchick

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-06-22
  • Senast aktiv 2020-10-09
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen cyberchick har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Valterp:

Ja en rejäl test önskas. Tidigare uppgifter har ju pekat mot begränsningar. Kan den spegla skärmen t ex? Ljud?
Den pluggas väl i TVns HDMI? Inte USB.
Priset 310 ok. Om det nu håller.

Jag har använt min Chromecast i snart 3 månader och den fungerar utmärkt. Jag har mest använt den för Netflix men även t ex SVT Play via Chrome i datorn. Ljudet fungerar utmärkt!

Hälsar
Cyberchick

Boxee box I think I like it... Det verkar onekligen vara ungefär vad jag söker och inte hur svindyrt som helst... Ska spana lite mer men just nu ser Boxxe box riktigt attraktiv ut. Trist med TViX för de verkade ha rätt schyssta prylar också. Tack snälla ni - vilket bra forum detta är!

Ah ok, tack igen! Jag har också hört lite bra om TViX, blev bara lite tveksam när jag såg att det var Android... Boxee känner jag inte till alls får googla lite på det och se vad jag hittar.

Tack för snabbt svar, Capeman! Då låter det som jag avfärdar PS3:an då... MEN kan jag "surfa på nätet" typ SVTPlaya och hyra film på Headweb med ATV? Och jag är lite fegis på det där med jailbreak, är det inte riskabelt att göra sånt...?

Hej,
Hoppas jag ställer min fråga i rätt tråd... Jag vill ha någon form av mediaspelare och har rätt begränsade kunskaper om nät och hårdvara i allmänhet. Jag har en Drobo med en massa filmer på i diverse olika format. För tillfället kopplar jag min MacBookPro till TV:n för att se på film från Drobon eller från Headweb eller SVT Play eller liknande men skulle vilja kapa ledet "koppla MBP till TV:n" och bara komma åt Drobo-innehållet eller nätet (Headweb mm).
Har funderat både på Apple TV, PS3 och Popcorn hour men det är svårt att få klarhet i vilka grunkor som klarar vad. ATV tilltalar mig (såklart) men man måste väl jailbreaka den isf? Och går det att surfa på nätet med den? Kan tillägga att jag vill ha spelaren i ett skåp under tv:n (så den får inte bli för varm), koppla min blivande mediaspelare via wi-fi till Drobo mm och med lämplig sladd (HDMI?) till TV:n.

Jag vet det blev många frågor på samma gång men jag är inte heller så van att hänga i nätforum så jag hoppas på ert överseende!
Tacksam för all input ni kan tänkas ha!

Cyberchick

Tack Capeman - men menar du då att AT&T funkar här...? Jaha släpps den så snart här... MEN den kostar å andra sidan en hel del mindre i USA och jag ska ändå dit...

Hej alla,

Jag funderar starkt på att köpa en iPad2 (wifi+3G) i USA senare i vår. Noterar dock att det på Apples webb står att man måste välja mellan AT&T och Verizon - någon som vet om det ändå funkar att använda en sådan här i Sverige? Eller måste man vänta tills iPad2 släpps i Sverige?
Och så en följdfråga till er som har iPad 3G - vad har ni för abonnemang? Finns det någon form av "tvilllingsimkort" till iPhoneabonnemanget tro?

//Cyberchick

1