Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pepesb

pepesb

Medlem
  • Registrerad 2006-04-13
  • Senast aktiv 2009-09-20
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen pepesb har skrivit i forumet.

testade resetta smc utan resultat. Kan inte göra apple hardware test då skivorna ligger 65 mil härifrån just nu.
Läst på alla möjliga forum om hur man löser problemet och verkar inte vara svårare än att rucka lite i ingången för de flesta. antar att jag är ett undantag då jag försökt hela morgonen...

ingen som kommit på något nytt sätt att fixa problemet på? har nämligen också drabbats. Inget rött ljus och inga utenheter att välja på. FUnkar inte heller med hörlurar. Ska man peta i ingången ändå, har provat men kan inte hitta något som liknar en switch att trycka in. Långt till applebutiken också

kan man ladda hem nya drivrutiner till ljudkortet? är helt färsk när det gäller mac men sånt brukar ju kunna rätta till det på pc...

om ni inte förstår hur ni ska fixa hem filen:
1. Tryck på "free-knappen" nere på sidan.
2. ny sidan kommer upp vänta 20 sekunder, eller tills den automatiskt öppnar en ny sida.
3. ladda hem men skriv först in de bokstäver som står i rutan brevid knappen "download".
KLArt!

tänkte beställa en dicka från England och nätkabeln som fäöljer med är förståss inte anpassad till våra svenska kontakter. Kan man klippa av sladden o stoppa dit en svensk kontakt eller behövs det mer jox än så?

vad kostar den då?

jo vid klickhjulet syns det lite.. men det är kanske bara på sånna som har satt det slarvigt och fel

ska köpa en ipod vid nästa löning... månste förbereda mig med olika skydd! funderar bla på IS men jag tycker inte det ser så jätte snyggt ut.
kan ni försöka ändra min uppfattning genom att skicka bilder på era ipods med IS på?:rolleyes: :eek: har förbannat stor beslutsångest!

nån som hittat nått svart tema, ett helsvart?

efter 1 månad... om man inte skulle vilja hakvar det längre? menar inte att det ska gå att sätta fast det igen utan ta bort det för all tid

Ursprungligen av Muppo:

IS är osynligt... så det är inte sådär himla störande enligt mig.

Om man håller ipoden i solljus eller mot nått annat skinande ser man ett "vågigt mönster" i plasten jag inte gillar... får ipoden att se billig ut.

-Framträder ett liknande "mönster" med MF också?

Ska köpa en 30gigabajtare och håller på att förbereda mig. eftersom den lätt repas måste jag ha ett skydd. Har läst lite om Martin Fields och IS. Tycker det blir förskräckligt fult med IS... hur ipoden ser ut med MF vet jag inte riktig SÅ GÄRNA SKICKA BILDER NI SOM HAR! tack. har tänkt ha MF på framsidan och IS på baksidan... blir det hel fel eller?:rolleyes:

fan! hade precis tänkt o beställa en IS men såg den här filmen, http://www.untenohana.com/archives/videos/ipod_scratch_test/.
skyddet syns ju jätte bra och speciellt snyggt är det ju inte. ytan är ju alldeles vågig och man ser prickar efter luft och skit. Är det bara personen som gjort ett slarvigt jobb när han satte på skyddet eller blir alla så?

vilket är det bästa valet iGlaze eller Martin Fields Overlay Plus? vilken av produkterna har bäst genomskinlighet vid displayen?