Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wenkan

wenkan

Medlem
  • Registrerad 2005-09-12
  • Senast aktiv 2012-01-10
  • Antal inlägg 35

Foruminlägg

De senaste inläggen wenkan har skrivit i forumet.

Hej!

Jag har ett litet problem. Jag går ofta och lyssnar på ljudböcker hemma med min iPod Shuffle. När jag har laddat den i datorn och ska sätta igång den igen kommer den aldrig ihåg vad jag senast lyssnade på, alltså vilket spår i ljudboken.
Går det att komma runt detta? Annars vet ni var jag kan få mer info om detta?

MVH

Wenkan

Ursprungligen av jonasn:

Svenskt program: Salling Clicker. Det gick (går) att göra fantastiska saker med det och lite script. Jag styrde tex all belysning hemma med det.

Salling Software - Home

Edit: Hette Sony Ericsson Clicker i början.

Har du själv, eller vet du någon annan som har lyckats få face recongnition att funka med detta program?

MVH

Wenkan

Tjosan!

Fick precis reda på att det numera finns ett riktigt bra program till Windows som tillåter dig att logga in på din dator med en extern/intern webkamera(kan vara old news men jag har inte hörtalas om det förns idag).
Nu till min fråga, borde det inte finnas ett liknande prog. till OS X? Känns som att iSight vore ypperligt bra till detta endamål?

MVH

Wenkan

Självklart den vita med svart rubber runt om, klockrent!

Tjoho!

Jag har fått ett liknande problem!

Kom hem från jobbet en kväll. Öppnade upp skärmen och sedan skulle jag sätta igång musik i VLC. När jag markerade en fil (VLC var igång när jag kom hem) så markerades massa filer. Ju mer jag tryckte desto mer filer markerades (bra många fler än vad jag tryckte på).
Då tänkte jag att datorn var lite sur så jag stänkte av den med knappen. Sedan när jag skulle försöka starta upp den igen var den helt död. Det händer absolut ingenting när jag försöker få igång den. Strömmen lyser grönt och batteriet lyser grönt (de dioderna som sitter på batteriet).
Hur skall jag gå tillväga för att försöka få igång den? Jag bor utomlands och har ingen OS-cd med mig. Skall jag be någon skicka cdn'a och sen försöka boota genom cdn?

MVH

Wenkan

Tjoho!

Vet inte om det nu har blivit en gammal nyhet men K-store kommer i vilket fall som helst öppna upp i Linköping på tanneforsgatan 2 (gågatan, Team Sportias gamla lokaler).

Det senaste jag fick veta var att det kommer ha invigningen i Mars. Dock kan detta ha ändrats sedan jag hörde det (fick höra det i januari när det öppnade upp en box på Posten Kungsgatan).

Mer info finns här ---> http://www.k-store.se/

Längtar som tusan tills de öppnar. Glädje kommer spridas över hela Linköping

Med vänliga hälsningar

Wenkan

Ursprungligen av gfors:

Idag kom Cube, en förstapersonsskjutare i Quake stuk. Tyvärr är prestandan inget vidare än så länge, men kul att se vad dom jobbar på! Mer info

Får tacka för tipset Gfors! Ser riktigt nice ut :). Lika bra att slå till nu när det är gratis! Sedan vänta på uppdateringar. Efter några några uppdateringar tror jag utan tvekan detta spel kommer rocka

MVH

Wenkan

Någon som vet något om datum angående detta Event?

MVH Wenkan

Ursprungligen av Trineo:

Fler operatörer har gått ut med priser.

Så mycket kostar Iphone i Europa - IDG.se

Tänkte på en sak. Kan vara en "ute och cyklar-tanke", men hoppas inte det.
OM det nu skulle vara så att O2 och Orange går med på att man kan köpa iPhone´n direkt i affär och sedan gå på en pay as u go-deal.
Utan en bestämd månads-kostnad då. Skulle man då inte kunna köpa telefonen i UK och sedan jailbreaka den? Dock så verkar det som att chansen att man kan köpa den utan någon deal alls inte är så stor. Kan ju vara så att man måste ringa för ett visst antal pund per månad?
Är ju endå rätt många människor som åker över till UK lite då och då, tänkte då på vänner/bekanta and so on.

W.

Hej igen!

Får tacka så jätte-mycket för svaren! Uppskattar dom enormt mycket! Har väntat länge på att kunna ändra den spellistan!

Tack igen!

Wenkan

Tjosan!

Jag lägger oftast in ny musik i mitt iTunes 1 gång i veckan. Och varje gång jag gör det, så läggs även låtarna självklart i "Senast tilagda".

Men efter en tid så försvinner låtar där ifrån. En vecka kan listan innehålla tex som nu, 37 låtar. Och en annan vecka kan den innehålla kanske lite över 100 låtar. Visst så beror ju detta på hur många låtar jag lägger inte lite då och då. Men listan kortas ju ner lite då och då.
Jag vill att denna spellista aldrig ska kortas ner. Jag vill att alla låtar ska ligga kvar, även fast det kanske har legat där 2 månader. Går detta att fixa? Skulle det annars vara möjligt att få fram så man kan se senast tillagda i sin iPod-markering? Man sorterar efter senast tillagda i iPod-markeringen med andra.

Hoppas på svar!

Tack på förhand,

Wenkan

Ursprungligen av Mikael E:

Menar du Personliga meddelanden? Om det är det du menar är det inget att räkna med för tillfället eftersom Adium inte stödjer personliga meddelanden för tillfället.

Hej Mikael E!

Jag vet ärligt talat inte vad det heter. Men antar att det heter Personliga meddelanden. Om man kollar på sina kontakter på vanliga MSN. Ser man först deras namn. Sedan efter namnen finns en "extra-text", som man kan välja själv om man ska använda sig av eller inte, men vet att många gör det.
Googlade lite nu medans jag skriver och som jag har förstått så har du helt rätt i att man inte kan ha den personliga texten efter sitt namn.

Tack för svar!

MVH Wenkan

Tjosan alla!

Jag undrar ifall det på något vis går att fixa så man kan se den "gråa texten" som finns hos alla kontakter i "vanliga" msn?
Jag menar den eftertexten som man kan använda sig av på MSN, den i grått. Hoppas jag förklarar så ni förstår=).

Tack på förhand,

Wenkan

Tjo tjo!

Har liten fråga till er kunniga när det gäller iTunes!

Detta är mitt problem;

Jag har ett eget biblotek som jag använder mig av. Men för ett tag sedan så fick min lillebror en ipod och då fick han för sig att han skulle alla låtar som jag hade på min ipod, på sin ipod!
Det funka men det är så att min lillebror har 4gig mindre på sin ipod och därför kan han inte få alla mina låtar på sin ipod--------> Hur gör jag för att välja vilka låtar som ska ligga just på hans ipod, eftersom iTunes säger åt mig att det är för lite plats på min lillebrors ipod och att det typ plockar låtar slumpvis från bibloteket.

Hoppas på hjälp!

Tack på förhand, Wenkan

Ursprungligen av Nobigdeal:

Wenkan, jag har lyssnat på mixen nu och jag måste säga att jag blev imponerad, du har attityd och bra taktkänsla (spelar du som jag oxå trummor?).

Vissa övergångar kanske blev en aning grötiga om jag nu skall klaga på nåt.

"Rena" låtar med klar balans mellan vocal och instrument har du valt, vilket betalar tillbaka sig i en lättlysnad mix.

Men ta nu min kritik med en nypa salt, jag är inte proffesionell.
Programmen jag arbetar i är Cooledit 96 och Soundforge 4.0 . Ja, jag vet, gammla program, men så är filter och programmen gjorda för att vara ordentliga oxå, jag menar Ace of Base mfl använde ju inte cooledit utan anledning. Sen så har senare versioner kommit med större knappar och en massa lull lull, och så har man tagit bort egenskaper och funktioner och ersatt med nån kompromiss, shame on them!

Vi får sätta oss ner nån helg och slänga ihop en mix och skicka in till Giovanni på sweden records...

Hello m8's

Kul att du gillar mixen! Nopp tyvärr, jag spelar inte trummor, har där emot fått hjälp från en Dj från Danmark angående megamixes, Dj Wonder. Tack för kritiken! Håller själv med dig om att vissa övergångar inte är dom bästa;), kan absolut inte erkänna att jag är speciellt bra på att mixa. Men visst, vem vill inte bli bättre på de:).
Jag själv mixar i programmet Acid 5.0 Pro. Är för övrigt helnöjd med programmet! Håller med dig om att "dom" har tillsatt för mycket lull lull i alla program nu för tiden.

Vore som sagt riktigt roligt att sätta ihop en mix tillsammans med er grabbs! Jag behöver dessvärre mer än en helg på mig:P.

Antagligen så hoppar jag in i din IRC kanal ikväll janne! Får se om jag har tid:).