Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Miracle

Miracle

Medlem
  • Registrerad 2005-06-15
  • Senast aktiv 2007-08-26
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Miracle har skrivit i forumet.

1

När jag försöker konvertera videos i Videora så bara hänger sig hela datorn.. har lyckats konvertera EN video en gång.. men sen är det stopp.. det bara hänger sig mitt i.. Har testat massa olika inställningar osv osv.. VAD kan jag göra?

Och den videon som jag faktiskt lyckade konvertera gick inte att spela upp på min ipod.. det gick att spela den i itunes och allting, men på ipoden så var det stopp... :s Har använt IMTOO ett tag nu, och det fungerar bra, för det mesta.. den har en förmåga att göra så att ljud och bild inte synkar.. och det kan man ju uppenbarligen inte ställa in i det programmet... jobbigt jobbigt.. Någon som har något tips på det här också?

och JA JAG VET vad ni kommer tänka "sök här i forumet", men det har jag gjort.. och hittar inte det svaret jag söker... så please, help me!!

Heeelt underbart... tänkte nästan börja klaga för att jag inte fick sådär VRÅLjävlatokhögt... men nu fick jag det...

Thnx!

Men om det är som folk skriver här så kan du ju inte gå tillbaka med den... Min display har såna där regnbågstjossan ibland.. men nu har den inte det längre.. det kommer och går.. ingenting att kaosa över... Var glad över att du har en iaf...

Är så jääävla lycklig... ¨Har haft ett smärre beroende i typ en månad och kollat här och på andra siter.. det var till och med så illa vid ett tillfälle att jag laddade ner INSTRUKTIONSBOKEN och läste igenom den...
*asg*

Men men.. nu har jag en alldeles egen 20 gbare... Den är så fin...

1