Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Swartz

Swartz

Medlem
  • Registrerad 2005-02-24
  • Senast aktiv 2013-01-29
  • Antal inlägg 48

Foruminlägg

De senaste inläggen Swartz har skrivit i forumet.

15 timmar kvar, "den som väntar på något gott"...

13.3/1.7/4/128FLASH-SWE

Beställde igår, 28 juli ändrades idag till 26 juli. Är tyvärr bortrest så får känna på den först om 10 dagar (en evighet?).

Sitter med dålig uppkoppling just nu så jag får vänta till fredag innan jag beställer.

Hade tänkt 11", men eftersom det bara skiljer 900 (mecenat) mellan 11" och 13" blir det den större. Blir 128, i5.

Var det inte större prisskillnad mellan 11"/13" på förra modellen?

Har tidigare bara haft iPod, iPad, iPhone. Mao switcher.

Tack för tipsen. Men det jag vill veta är vilka som producerar de bästa bakdelarna. Jag kommer göra det själv, men vill inte att kameran ska påverkas negativt.

Baksidan på min iPhone har gått sönder och jag har ingen lust att lämna in den och betala 2500 (?). Hade därför tänkt att göra det själv men kan inte bestämma mig för var jag ska köpa baksidan.

Min kompis lämnade in telefonen (ej apple) och betalade 1200 för en ny baksida men kameran har blivit betydligt sämre efter detta. Finns det någon tillverkare Ni kan rekommendera som inte påverkar kamerans kvalitet?

Någon som har uppdatering kring Stockholm?

Hej, har letat runt på forumet men hittar ingen nyinkommen info. Jag tänkte helt enkelt kolla om någon där ute vet var det kan finnas 3GS i Telia-butik i eller i närheten av Stockholm? Helst svart 16 gig.

Tacksam för svar.

Har för mig att de absolut inte är byggda på samma sätt? Dina är mer formade som de första orginal-lurarna till ipod medan mina ska sitta mycket längre in. Därav är dina större och har lättare att sitta fast..... ?

Ursäkta för en dålig topic.

Har införskaffat V-Moda Vibe - Flashback Chrome. Fina, stiliga och ett riktigt bra ljud. Dock så får jag inte lurarna att sitta fast, hinner knappt lyssna på EN låt innan de ploppar ut. Provade att köpa hörlursmuddar från teknikmagasinet, med ett knappt märkbart resultat. Är det någon som har ett tips på hur man kan gå tillväga, eventuellt ett par lurar som passar små öronkanaler?

Tack på förhand!

http://www.macoteket.se/product_list.jsp?group_id=440810&product_id=1046930

Jag är medveten om att den här tråden säkerligen kommer att stängas ned. Slarvade bort min ipod under nyårsafton, så i förrgår införskaffade jag mig en ipod video 30 gig vit. vad tror ni inte händer? Idag när jag kom hem insåg jag att jag har en död pixel, redan efter två dagar!?!?
Inte nog med de så hörde jag även att hörlurarna är trasiga, eller ja, låter inte riktigt som det ska. Detta är jag dock medveten om att det beror på kylan, men kan man få en död pixel av kallt väder?

Det här låter otroligt gnälligt, men videon är ändå helt underbar, förutom dessa "små deffekter".

Jag tycker bara att det låter som att din ipoden är otroligt smart. Vem vill inte att ljudet ska sänkas när det ringer och man ska prata i telefonen?

En sån här bra produkt måste vara "älskad och hatad", så är det alltid.

Visst, man kan skylla på batteritid osv, men konkurenterna är inte heller så bra på den fronten.

Personligen älskar jag ipod, alla ipods. Tror att vi har en av varje modell i familjen förutom shuffle.

Sedan kan man fundera på att köpa sony, den tycker jag är hel kass. Lånade en kompis som har den nyaste sony mp3 spelaren. Vet inte riktigt om det var hans de var fel på men när man bläddrade i menyerna tog det cirka 3-4 sekunder innan man kom in i nästa fil osv. Där är Ipod mycket enklare, det går snabbt och krävs inte mycket hjärna för att ta sig fram.

Ursprungligen av erreth:

snook= jävla offer.. min polare slog ner en av dom på en fest för ett tag sen.. så jävla gött.. ni skriver ju bara sånna låtar som ni tycker är bra i allmänt.. jag har märkt att vissa låtar är skitsköna just för den pasar själva ljudet i ipoden.. en av dom är Draculas wedding med Andre 3000

Snook är absolut inga jävla offer. Det är två riktigt sköna killar, jag känner båda personligen. Jag skulle gärna vilja höra vem det var som blev nerslagen, Daniel eller Oskar? Ingen av dem har i alla fall sagt det till mig.

Tjena!

Åker bort på torsdag med skolan och behöver då ta med mig lite musik som man kan spela. Behöver tips på vad det finns för sköna klassiker som alla känner igen och lite nya och BRA hits!

Nej, det blir inget inköp har jag bestämmt mig.
Jag tar med mig datorhögtalarna, dock inte mina cambridge som jag använder utan de jag fick till min Scaleo X.