Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sloppy Joe

Sloppy Joe

Medlem
  • Registrerad 2005-01-22
  • Senast aktiv 2008-11-13
  • Antal inlägg 43

Foruminlägg

De senaste inläggen Sloppy Joe har skrivit i forumet.

kan nån tipsa om ett simpelt program för att batcha mp3-filer till m4b, så man slipper sitta och döpa om varje anskild fil.

hejsan!
på sistone har iTunes uppträtt lite märkligt. Jag vet inte om det har och göra med de senaste uppdateringarna (1 eller 2 st) som jag laddade ner, men innan dess funkade allt felfritt.

problemet i sig består i att iTunes rätt som det är ibland stoppar musiken. låten som spelas stoppas, och när jag dubbelklickar eller play-klickar för att sätta igång den igen händer inget. först efter att jag startat om iTunes kan jag spela nån musik igen. felet uppstår när som helst oväntat ungefär nån gång varannan dag. i samband med att datorn har mycket att göra (en ganska primitiv compaq-laptop Mobile Intel Pentium 2.00 GHz) tycks problemet uppstå mer frekvent hur som heslt.

finns det nån som upplevt liknande problem och kanske vet hur man avhjälper det?

tja!
min iPod pajade och jag måste köpa ny, men min gamla Invisible Shield borde jag väl fortfarande kunna använda? Jag lyckades skala av hela plasten utan besvär, men är nu lite orolig över vad jag ska göra med den? Ska jag bara lägga undan den? Tvätta, sen lägga undan? Torrt? Fuktigt? Kanse rent ut av låta plasten ligga i blöt tills jag har min nya iPod i hand. Jag rabblar bara på nonsens här säkert, men om det är nån som vet hur man ska göra så svara gärna. Tack!

Ursprungligen av Steely:

Är det meningen att det inte ska hända någonting efter man har följt att detta i minsta detalj ?
Jag trycker på "Start" och direkt så står det längst upp "Transcode Complete", och i "Videos" mappen så finns det ju såklart ingen "ny" film eftersom det inte kan gå så snabbt, alltså, vad är fel ? Känner mig helt förvirrad, har hållit på hela dagen med att försöka få rätt format och grejjer på filmerna jag ska föra över till min iPod, och nu trodde jag att det skulle fungera, men...jaa, någon som vet varför det blir såhär ? ska det blir så ? Tacksam för snabbt svar.

/ / Steely

har samma problem... finns nån lösning?

ok.. efter att ha läst tråden förstår jag att jag har samma problem som en eller flera av de andra user'na hade. nämligen att programmet direkt säger trancoding complete utan att något hänt. hittar dock inget svar på föregående tråd, så om nån har nån aning vad som är vasing, så berätta gärna.

ok.. jag testade det programmet, men det funkar inte. då jag transkodar så står det direkt trancoding complete utan att prorammet gjort nåt. hmm... vad kan det bero på? såklart skapas ingen transkodad videofil. vad ska jag göra.. tips på andra liknande fast fungerande program tack!

Med vilket program för man smidigast över video från dator till ipod? En procedur som först komprimerar video-filen och sedan kodar om den till "iPodspråk" i bara ett steg borde väl vara genomförbar? Tipsa mig om program!

cooolt! oändligt med info typ ju

Jag skrev denna fråga på en tidigare tråd, men får inga svar, så jag skapar en diskussion istället.

Alldeles nyss beställde jag Invisible Shield, men Jag kan inte hitta instruktioner för applicering varken på Invisible Shields hemsida eller på nån oberoende sida (frånsett från http://www.rainydaymagazine.com där instruktioner finns att köpa för $2.50 ). Kan nån hänvisa till gratis vägledning?

ehm... kan mna inte ställa in diskmode även genom att klicka "mittenknappen" + "back" i några sekunder och sen välja diskmode i de där konstiga och fula troubleshootingmenyerna?

Gällande Invisible Shield

Ursprungligen av xtrem:

Man får inte med några instruktioner utan tillverkaren hänvisar till sin hemsida för senaste instruktionerna. Så man måste ha tillgång till Internet för att veta hur man ska göra. På hemsidan är det bara text, men det finns en länk till en oberoende site som har många bilder och alternativa tillvägagångssätt.

Jag kan varken hitta instruktioner på Invisible Shields hemsida eller på nån oberoende sida (frånsett från http://www.rainydaymagazine.com där instruktioner finns att köpa för $2.50:mad: ). Kan nån hänvisa till gratis vägledning?

nä. garantin är utgången dessvärre. hörde/läste att iPodar mirakulöst fått nytt liv efter att ha tappats i marken. vad gäller då? ska den va av eller på medan man gör det? vilka höjder talar vi om? underlag etc.?

jag har haft problem me min iPod G4 under snart ett halvår nu. det som började med att vissa låtar skippades automatisk har nu komit till det jag befarar vara slutet. Den "sura iPod-ikonen" kommer bara fram när jag startar den, sen så dör den igen. har någon några tips på hur jag kan rädda livhanken på min gamle trotjänare?

odu kan kontrollera om det är fel på din firewire-anslutning i diagnostic mode tror jag. gör en hard reset (håll menu-knapp + select-knapp) och flytta fingret, som ligger på menu-knappen, till back-knappen så snart iPoden startar om. Håll back-knappen + select-knappen alltså, så är du sedan inne i diagnostic mode.

xp
inte 2
fram

*notera*allt har funkat innan