Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kjoada

kjoada

Medlem
  • Registrerad 2004-11-12
  • Senast aktiv 2013-02-22
  • Antal inlägg 103

Foruminlägg

De senaste inläggen kjoada har skrivit i forumet.

Jag passa de på att skapa en @me.com adress men när jag försöker skicka mail till den adressen från t.ex min gmail-adress får jag bara ett felmeddelande om att mailet inte kunde levereras. Det går däremot bra att skicka mail från icloud och min @me.com-adress.

Någon som har en lösning?

Ursprungligen av mattiL:

Kanske det andra inlägget på denna sida kan hjälpa?

Size of the Finder Window - The macosxhints Forums

Som jag skrev så fungerar detta under en tid, men efter t.ex en period i sleepmode så är fönstrena förminskade igen. Jag fick tipset att radera en plist-fil för Finder för att se om detta löser problemet. Nu väntar jag för att se om detta löste problemet

Jag har ett väldigt irriterande problem med Finder och främst mappar. Varje gång jag öppnar en ny mapp eller Finderfönster så är det för litet, jag behöver dra upp det både vertikalt och horisontellt för att kunna se vad som finns i mappen. Jag har testat att förstora upp det till önskad storlek och sedan stänga ner fönstret, nästa gång jag öppnar det så är det kvar i samma storlek, allt bra så långt, men efter en tid är det som att den går tillbaka till default storleken och är alldeles för liten igen.

En annan skum sak är att min Dropboxmapp som jag har på skrivbordet går aldrig tillbaka till grundstorleken utan stannar kvar i den som jag har ställt in manuellt. Men en annan mapp med filmer ställer om sig stup i kvarten.

Någon som har en lösning så att man slipper att ställa om fönsterstorleken hela tiden?

Problemet började i fredags och gäller iTunes Store i iPhonen, vet inte vad iTunes Connect

Har problem med min iPhone 3gs som kör iOS 4.3.3, när jag försöker gå in i iTunes Store appen för att ladda ner en podcast så får jag detta felmeddelande: http://dl.dropbox.com/u/2277782/IMG_0087.PNG
Jag har testat på Wifi och 3G, nollställt routern, återställt telefonen. Det ska tilläggas att musik från iTunes Store funkar bra samt appar från App Store. Telefonen är jailbrekad med redsn0w men det har alltid fungerat fint och jag hade inte gjort något nytt när det slutade att fungera.

Någon som har en lösning?

Jag har ett extremt irriterande problem med Mac App Store. Den hävdar hela tiden att jag har en uppdatering av Twitters officiella app till version 2.1.1, trots att jag redan har denna. Om jag klickar på update försvinner den röda lilla ettan, men om jag stänger ner Mac App Store och går in igen är uppdateringen tillbaka. Jag testade så klart att avinstallera Twitter, men utan framgång, uppdateringen kommer tillbaka trots det. Jag testade att logga ut och in på mitt Apple ID, inte heller det hjälpte.

Någon som har en lösning?

Jag har problem med min Macbook Pro 13". Jag har ställt in att den ska gå ner i viloläge efter 20 min i strömspararinställnignarna. Men det ändå som händer efter 20 min är att skärmen stängs av och ledlampan på framsidan börjar lysa, men datorn är fortfarande på, fläkten går, hårddisken snurrar osv.

Är detta så det ska vara? jag trodde att datorn går ner i sleepmode på samma sätt som när man stänger locket.

Jag lämnade in min idag, hoppas dom fixar det

Felet fixat

Senast redigerat 2010-08-10 19:58

Har en Macbook Pro 13" som precis har börjat bete sig väldigt underligt. När jag surfar runt så flimmrar skärmen till lite då och då, det ser ut ungefär som att kontrasten droppar och bilden blir lite "dassigare". Jag har inte lyckats se något mönster i beteendet, någon som har några ideer om vad det kan vara?

Ursprungligen av lelkes:

Verkar som lösningen är att byta operatör?

Det ska väll inte behövas, kan det vara så att Tele2 inte själva säljer iPhone och då är detta ett problem som dom inte bryr sig om att åtgärda, antagligen är det väldigt lätt att fixa

Jag är mest intresserad av att bli av med "Vidarekoppling aktiverad"-rutan, någon som har en lösning på detta i iOS4?

Ursprungligen av Capeman:

Jag fick ta bort iBooks från iTunes, ladda ner det igen (från iTunes), men nu fungerar det. Var nog ett riktigt buggigt app-släpp från Apple där.

Men allt är lite buggigt. Går inte att komma åt iBookstore från appen och jag fick inte Nalle Puh!

japp, nu funkar det, blev nog som sagt lite fel hos Apple där!

Ursprungligen av staed:

För mig lägger sig iBooks under "iPad apps" fast jag laddar ned den som står under "iPhone apps" i App Store...

samma här, hittar det inte heller i App Store på telefonen