Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Legoland

Legoland

Medlem
  • Registrerad 2004-08-01
  • Senast aktiv 2018-07-20
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen Legoland har skrivit i forumet.

att de verkar ha gömt funktionen för att söka efter bildskärmar. Funkar bra om jag har tvn igång innan jag startar datorn men annars får jag besked att det inte är någon signal. så var det ofta i lion med men då kunde jag lätt köra en sökning i bildskärmsinställningar. kan ju vara jag som är dum och det inte är fel på programmet...

YouTube - Meet MyVoice AAC MyVoice kommunikationsapp tyvärr vara på engelska änsålänge men det är definitivt värt att följa utveckligen, det känns väldigt genomtänkt och proffsigt. Hårdvaruutvecklare av handikapphjälpmedel bör oroa sig för framtiden när vardagsprodukter utan problem kan göra sånt här. Släppt härom dagen så håll koll förr eller senare kommer säkert uppdateringar med fler språk.

Bandit Rock - Magnus Betnér på bandit.
The Bugle
Fredrik och Filip
Judge John Hodgeman
Skeptikerpodden
Humanistpodden
Skeptics guide to the universe
p3 dokumentär
Ricky Gervais podcast
sommar
WTF with marc maron
David Mitchells Soapbox
Till slut kommer någon att skratta TSKNAS

artwizz på framsidan, copter på baksidan, ett läderfodral. jag har ingen motorik. har svårt för de plastigare stötskydden även om jag borde använda det lite ibland...

Ursprungligen av ;:

Flight Radar24 FlightRadar24 Pro for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store stundtals blir man en mycket märklig människa som står med telefonen riktad mot skyn medans sällskapet försvinner iväg, skakande på huvudet omprövande vänskapen. Man vet att man har en riktig vän när de delar entusiasmen när man skriker "det var på väg mot Narita! fatta Tokyo!".

japp min med. någon som har tips på vad man bör göra åt det här? garantin är slut sen länge...

Någon som vet något? hört rykten eller vågar på att tippa när en svensk opperatör ordnar avtal med apple så att vi får iphone i svenska butiker?

har jag förstått det rätt att om jag ber min kompis i LA att gå och köpa en iphone till mig får jag en version 1.1.2 och den går inte på något sätt (idag) att låsa upp så jag kan ringa med mitt svenska kontaktkort?

är det standardinställningen? Om inte varför är det inte standardinställning? jag hittar dem inte när jag utforskar ipoden med dolda mappar visade.

har sökt i forumet, har provat att söka i dolda filer efter bilderna, har letat efter inställningen som gör att ipoden funkar som en disc o.s.v vad heter den i svenska itunes? hörde nått om att bilderna förminskades i kvalitet?! dem tar ju för fan lika mycket plats... Hur gör jag? Har en video av senaste generationen. finns det något tredjepartsprogram jag behöver vända mig till?

rubriken sammanfattar. tycker mig minnas det så. är det fritt att trycka synkronisera? tycker det är skitmärkligt att jag inte fått bekräfta en massa när jag reggat mig och så... orolig... hehe.

koss spark plug? billiga och bra.

edit/ nevermind.

gör vanliga spellistor, misnt lika lätt som att göra mappar. du drar filen du vill till spellistan istället för mappen och så är saken biff. bara att trycka på pluset längst ner till vänster i itunes.