Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stefanw

stefanw

Medlem
  • Registrerad 2002-12-27
  • Senast aktiv 2004-07-04
  • Antal inlägg 64

Foruminlägg

De senaste inläggen stefanw har skrivit i forumet.

Varför inte registrera ett eget paypal konto och föra över pengar till det från ditt vanliga bankkonto, något som inte tar mer än ett par dagar. Du slipper ju på så sätt att blanda in någon mer eller mindre utomstående i ditt iPod köp.

Jag skulle tro att det är "refurbished" enheter de byter ut dem mot, dvs helt genomgångna och utrustade med ny front & bakstycke.

Ring och prata med någon på Applecare så får du närmare besked och en låda skickad till dig med UPS.

Du får med största sannolikhet en likadan som den du skickade in, ipoden har världsgaranti så det spelar ingen roll var du köpt den de tar emot din, kollar felet och skickar ut en ny. Om apple sköter sig lika bra som de gjort de gånger jag skickat in ipod eller nu senast min powerbook så borde det inte ta mer än 3-5 dagar från de att de hämtat upp din ipod tills du har den (eller utbytes enheten) tillbaka.

Enligt egen erfaranhet så brukar de oftast bara byta ut den så du slipper förmodligen reporna när den kommer tillbaka.

Lycka till iaf

Det enda jag kan komma på är att föreslå att du provar EQ inställningen Latin, den ger dig lite mer bas utan att förstöra ljudet på det sätt som Loudness eller BassBoost gör.

Byta till ett par andra lurar är en bra början, du kan ju exempelvis prova lurarna du hade till din iRiver och se om den låter likadant som din gamla gjorde.

Bra snäckor/pluggar är ju annars Sony MDR-EX71 (ca 400:-) eller ännu hellre Shure E2 (ca 900:-)

Som budget alternativ är Koss The Plug (199:-) vara ett populärt alternativ, men dessa har jag inte själv testat så jag kan inte kommentera hur de låter

Contour Showcase eller Lajo Xskn exo2 eller exo3 är bra skydd för den utan att för den skull dölja/förändra dess utseende alltför mycket

Du har världsgaranti på den så spelar ingen roll att den är köpt utomland och Apple's garanti service på iPod verkar fortfarande vara förstklassig så du borde inte vara utan den mer än 2-3 dagar. Jag antar att du har provat den med en annan firewire kabel för att utesluta kabelfel?

Batteritiden låter inte helt orimlig även om den är lite låg, den varierar lite beroende på bitrate på dina mp3'or, ju högre bitrate desto oftare måste disken spinna upp.

sorry menade blinkningarna vet inte vad jag tänkte när jag skrev det. pip hör du bara om du spelar upp inställningsfilerna när den redan är inställd och spelar via radion.

När du spelar upp vald frekvens så blinkar itripen snabbt. Tryck då på pause varefter itripen övergår till att blinka långsamt tre gånger som bekräftelse på att den accepterat frekvensvalet.

http://homepage.mac.com/dsky/guikit.html

Du når applecare på 08-58771130

MEMPHIS, TENNESSEE (HLN) - A Memphis woman was arrested and charged with first-degree murder after she bludgeoned her boyfriend to death with an iPod.

http://www.liquidgeneration.com/rumormill/ipod_killing.html

Global Priority är USPS flatrate tjänst liknande postens "sverige och utlandspaket" där man köper en vadderad påse med maxvikt xx kilo där porto ingår. Det står att det ska ta 4-6 dagar, men kommer oftast fram på 3

I går eftermiddag kom jag mig äntligen för att ringa applecare ang. mina orginallurar som slutade att fungera dagarna efter att jag fick min iPod, i eftermiddags kom UPS och levererade ett par nya

Jag har haft iPoden sen tidigt förra hösten så det är ju helt klart utanför de 90 dagarnas fri support, men det var inga problem, bara att lämna serienumret så skickade de nya.

1 Välj önskad frekvens

2 Spela upp de första pipen tryck därefter på pause. iTripen skall nu blinka. Om du inte pausar efter de första pipen så kommer pipen i slutet att återställa den till föregående frekvens

3 klart att lyssna

Tyvärr får man inte med kabeln, utan den måste köpas separat. Du hittar sladden hos valfri ÅF eller hos applestore för omkring 250:-