Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stefanw

stefanw

Medlem
  • Registrerad 2002-12-27
  • Senast aktiv 2004-07-04
  • Antal inlägg 64

Foruminlägg

De senaste inläggen stefanw har skrivit i forumet.

Har du testat den vanliga tvångs reseten med play+pause i 5-10 sekunder?

I värsta fall kan du testa att ta isär den, ta bort batteriet och låta den ligga så i ett par timmar.

Jag har en svart exo2 till min "bilPod" och den ser precis ut som på bilden, kombinationen av svart exo2 och röd film över displayen gör att den smälter in fullständigt

De skickar dem som vanligt brev och tullmärkt som varuprov/gåva så risken är nog så gott som obefintlig.
De gånger jag beställt därifrån har jag fått paketet samma vecka som jag beställt.

Om du beställer direkt från Lajo.biz så är frakten bara $5, alternativt kan du få fri frakt på din första beställning
(skicka mig ett pm så får du den info du behöver)

Den har världsgaranti så det är bara att ringa till Applecare så får du en låda budad till dig som samma budfirma sedan hämtar. Oftast har du den tillbaka inom en vecka.

Ursprungligen av Archduk3:

Men batteribyte kostar ju TOM mer än en ipod mini
//C

Var har du fått det ifrån??

Den siffra jag har sett är $99 vilket är klart billigare än en iPod mini

Sen kan man ju även köpa batterier löst och göra jobbet själv från t ex PowerPC här i Sverige för 695:- alternativt kan man köpa dem från ipodesq för $49+ $5 i frakt.

Om du på (svenska)appplestore söker på marware får du upp tre träffar, grå, röd & svart

Ursprungligen av Charles Xavier:

Hepp! Jag har redan fått svar från dom, om än inte mer än att det skall funka till min bil (Renault Laguna). Jag återkommer med mer info så fort jag vet vad det kostar etc.

/CX

Ett tips bara, vänta en kort tid med att beställa, de har nämligen tagit fram en ny modell som inkluderar en riktigt liten hållare som verkar klart intressant. Den nya versionen ska viss skeppas någon gång under april månad

Garantin är 1 årig, men du kan förlänga under det första året. Om den är mer än 6 månader så är det en $29 frakt/hanterings avgift för att få den fixad. I de flesta fall så tar det inte mer än ett par dagar från det att den blir hämtad tills du får den tillbaka.

Ljudnivå skillnaden kan bero på att din kompis har en USA ipod som till skillnad från de europeiska har lite högre ljudnivå.

Navipoden har faktiskt ett hörlursuttag på baksidan... men det löser ju knappast ditt problem eftersom båda två vill ha tillgång till de extra stiften för att fungera

Det finns ett par olika alternativ: Teskie Roadie ($29 inkl frakt till sverige), Marware sportsuite och sportsuite convertible 3-500kr

Teski hittar du på deras webshop , medan marware säljs av bla applestore & macoteket

Om ipoden är ansluten till datorn när denna är avstängd kommer iPoden att fortsätta vara igång och därmed laddas ur. Koppla ur kabeln/lyft bort den från dockan när datorn är avstängd så löser du ditt problem.

Du behöver inte ha ett visakort för att registrera ett paypal konto, det behövs bara för att bli "verified". Skillnaden är att du måste först föra över pengar till ditt paypal konto från ett vanligt bankkonto, något som inte behövs om du har ett visa eller annat kort anslutet till kontot.

Applecare når du på 08-587 711 94