Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
givmild

givmild

Medlem
  • Registrerad 2002-01-29
  • Senast aktiv 2008-11-20
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen givmild har skrivit i forumet.

tack ekaan! Följde dun länk till iClerified och det fungerade klockrent. Laddade även hem anysim 3 innan jag skulle stänga ner installer, men programmet hängde sig och vägrade ge sig. Blev livrädd;) men en force quit och omstart samt upplåsning med anysim gjorde susen. Nu fungerar locate me funktionen klockrent. Flyttade mig 50m och fick en ändrad positionering. Svinskoj när det fungerar. Vill bara ut på stan och positionera mig;)
tack för alla svar!

jag köpte en 1.1.1 (runt 1 nov 2007), men har uppg till 1.1.2 och sedan 1.1.3

hur kan man kolla vad man har?

3.9 bl vad är det och hur får man det?

Jag har uppg till 1.1.3 på ett tidigt stadium och följdaktligen fungerar inte locate me I google maps. Det vore ju trevligt att sparka igång det och min fråga är om det finns ett lätt sätt (typ via installer) att uppg till 04.3.13_g eller kommer det att komma ett sätt från Dev Team? Eller måste man börja om från början igen via 1.1.1?

Tack Martin!
Det där såg ju faktiskt inte så svårt ut, men denna 1.1.3 uppgraderar inte heller baseband. Är det bra eller dåligt? Kommer maps att fungera med det gamla baseband och varför vill/går det inte att uppgradera baseband (jag måste ha missat något)...?
Om man bara uppgraderar mjukvaran, måste man senare då göra en ny uppgradering när de även har knäckt baseband?

Varför kan jag inte importera filmer (.mov) till itunes? Det fungerar varken med att gå via menyn eller att dra och släppa. På jobbet går det dock perfekt, med samma fil...
Sitte på osx 10.4 och har senaste itunes versionen. Är det någon som förstår varför?

Är det någon mer som tycker att iphonen har en väldigt lång laddtid? Har jag ca 25% kvar av batteriet och sätter på laddningen när jag kommer till jobbet vid nio så är telefonen ändå inte fulladdad till lunchen vid tolv...

Är det bara jag som är bortskämd med sony-ericssons laddtider eller är det segt?

Är det någon som vet hur den nya versionen av iTunes lirar med iphone 1.1.1? Är det safe att uppdatera eller bör man låta bli?

Nä, jag kör fortfarande 7.4 på iTunes. Men är det något mer man måste göra, eller är det bara att köra en restore och sedan jailbrake. Ingenting som man måste förbereda med?

Så om man måste restore en 1.1.1 telefon med Anysim så är det bara att köra restore i itunes och sedan gå över till indipendence och jailbreaka? Stämmer det?

Snälla hjäp mig.
Jag installerade "customizer" så man själv kunde ordna med ikonerna på telefonen. Efter ett tag gick inte ändringarna igenom och programmet hängde sig och stängde av sig självt. Varje gång jag öppnade programmet så var inställningarna nollade. Alltså hur många ikoner som skulle visas. Dock så visades alla ändå. Jag avinstallerade programmet och då dök problemet upp. Nu har jag inga ikoner alls. Direkt jag kommer in är det alldeles svart. Men det går att ringa till telefonen, så den fungerar men saknar alla ikoner. Hur kan jag nollställa det "customizer" har ställt till med?

Måste vara någon fil som jag kan ändra i på något sätt och få tillbaka mina ikoner...eller går det att återställa den (restore) i iTunes eller blir det en tegelsten då? Upplåst med Anysim, firmware 1.1.1...

Senast redigerat 2007-11-11 09:06

Vet någon om det finns något tillägg som gör det möjligt att skriva snabbare än att tex hålla in "A" och vänta på att Å och Ä ska uppenbara sig. Guld vore ju om man kunde dubbelklicka på "A" för Ä och klicka tre gånger på samma tangent för att istället få ett "Å"...likadant med Ö (fast på o-tangenten givetvis)

Jag får min iphone nu i veckan (nyinköpt i USA, alltså troligtvis en 1.1), men blir alldeles snurrig av inläggen i denna tråden. Därför är jag på jakt efter en hjälpande hand för att få en fungerande telefon, givetvis mot ersättning.

Det jag vill ha hjälp med är att låsa upp den (använder mig gärna av IPSF, eftersom det verkar vara stabilast mot kommande uppgraderingar), försvenska den med hjälp av SwePhone samt optimera den mot användning i telias nät (få edge att fungera).

Maila eller PM:a mig ifall du bor/jobbar någorlunda centralt i stockholm och har lust att hjälpa mig, samt vad du skulle vilja ha i ersättning.

Tack på förhand!

Hm...en polare är i USA just nu och jag är i valet och kvalet om jag skall be honom köpa en iphone eller inte. Starkaste motargumentet är väl just garantin...hur tänker ni som har skaffat? Vad råder ni en pryltokig stackare att göra:)