Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lizardman

Lizardman

Medlem
  • Plats Söderhamn
  • Sysselsättning Folkbildare, fotar/filmar m iPhone/iPad.
  • Registrerad 2003-11-13
  • Senast aktiv 2019-06-29
  • Antal inlägg 318

Foruminlägg

De senaste inläggen Lizardman har skrivit i forumet.

Har en Magic Keyboard, vit m numerisk del (1595:-), senaste modell, endast uppackad och testkörd. Bytes gärna mot motsvarande utan numerisk del (1195:-). Gärna i Gävleborg..

Ursprungligen av keptang:

Inget USB3-stöd. Det är samma iPad som förra året fast med penn-stöd och A10-chip istället.

Suck, 2018, USB2.

Ursprungligen av jakobnilsson:

Har inte kunnat hitta definitiv information, så gissningsvis är det inte USB3-stöd. Vi får låna ett exemplar efter påsk så då ska vi kunna ge säkert besked!

Nice! För mig är det rätt avgörande, samtidigt känns det surt att betala nästan det dubbla om det enda jag behöver är USB3-stöd. Att välja bilder eller importera film via SD-adaptern på en 9.7 iPad känns som att sitta på E4:an i sthlm en fredag kl 15...

Jag försöker ta reda på om nya iPaden har en lightningkontakt som stödjer USB3 som iPad Pro. Det skulle betyda MYCKET för mig som gärna impoterar film och bilder via SD-adapern. Nån som har koll?

Hö, själv har jag en Late 2006, 2,33GHz Merom/3Gb. Den tuppar på rätt bra. Använder den mer än min mid 2010 iMac med I7 2,33GHz/12Gb. Kraften i MBPn räcker förvånansvärt långt. För mig är det snarare FW800 som är flaskhalsen, på båda datorerna. Detta eftersom jag redigerar film via FCP i 1080p.. USB3 skulle verkligen vara välkommet då Thunderbolt inte direkt är lika smidigt. Med USB3 skule jag kunna jobba rakt mot USB-minnen, på resande fot..

Steve Jobs, tack för allt.

Tycker det är konstigt att köpa denna typ av (pro) program i App Store. Magnetic timeline + renderingen ser jag fram emot att testa..

Hm. Min skärm har också blivit svart, hd/fläkt jobbar. Jag har inte lyckats väcka den på annat sätt än att kapa strömmen. Min är tyvärr en ny 27" i7. Det har hänt 2 ggr när datorn varit igång ganska länge. Testar nu att stänga av varje kväll.. Synd på en i övrigt SÅ bra burk. Hoppas på mjukvaruproblem...

Ursprungligen av ;:

Man får helt enkelt beställa sin externa HD från ett annat EU-land.

Har precis haft samma problem som du. Dock redigerar jag AVCHD från Panasonic AG-HMC151 + material från div dslr. Lutade länge åt en Mac Pro, men nu har jag fått min Imac i7 och kör flera lager via fw800 i FCS3. Än så länge fungerar det mycket bra! Upptäcker jag att detta blir flaskhalsen (vilket jag hela tiden varit orolig för) kommer jag göra OWCs eSATA-hack!

YouTube - OWC Turnkey Upgrade Program for 27" iMac (Mid-2010)

http://www.99.se/videoproduktion/283044-imac-i7-vs-mac-pro-quad-nehalem.html

Ursprungligen av ;:

Integrerad grafik i MBP..

Trodde Volvo och Skoda var från samma segment nu för tiden..;)

onlinevideoconverter.com brukar fungera om än dåligt. Annars så har det alltid funkat med Safari / Fönster / Aktivitet, ned med alt och dubbelklicka på största filen.

Slängde iväg en beställning på Imac i7 i grundkonfiguration + 8Gb Kingston. Får se om den dyker upp i mellandagarna som apple säger..

Ursprungligen av ibish:

Många sport och lag-logotyper liknar varandra, även dessa två som visats upp som exempel. För 1000kr har ni fått en riktigt bra produktion.

Göteborgs stad la ut flera miljoner på nya loggan, och det enda firman gjorde var att byta typsnitt och flytta ner två prickar.

Mitt roligaste någonsin var när Söderhamns kommun för ett tiotal år sedan bad en byrå i STHLM om en ny logga till kommunen. De fick tillbaka:

dvs en smiley som logga..!!