Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
definelicht

definelicht

Medlem
  • Plats Höganäs
  • Registrerad 2006-10-20
  • Senast aktiv 2010-02-15
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen definelicht har skrivit i forumet.

1

Hallå, jag har precis införskaffat en xbox 360 och hade tyckt att det skulle vara smidigt om jag kunde spela på den med min imac som skärm. På det sättet slipper jag köpa en extra tv, sparar plats osv. Jag har förstått att det inte går att använda imacen som en renodlad skärm, men efter lite googling har jag uppfattat att det kanske går om man använder sig av tex elgatos tvkort som man stoppar in i imacen. Jag kan inte de tekniska detaljerna men tydligen kan kortet hjälpa till att omvandla xboxens signaler så att man kan spela på imacen. Är detta något ni tror skulle kunna fungera? Vilket kort är det då jag ska köpa?

9E17 var bygget...

Jag menar airporten på min imac Mitt nätverk består av en dlink router och två bärbara vistamaskiner förutom min egen imac. De två bärbara har inga problem med nätverket, och det jag har testat är att helt enkelt uppdatera alla program som går via programuppdateraren. Eftersom airporten krånglade för många i leopard innan apple fixade det trodde jag att en enkel programuppdatering skulle lösa det hela, men icke. Jag har också laddat ner en uppdatering manuellt, som heter Keychain...nånting1.0, eftersom denna sas vara lösningen på alla eventuella problem som uppstod med airporten när man hade skaffat leopard. Ett annat tips jag fått är att ta bort vissa filer ur biblioteket, appleairport2.kext till exempel, dessa filer finns dock inte på min dator. Jag har version 10.5.4 av leopard.

Hejsan,
jag uppgraderade nyligen min imac till leopard, vilket ledde till att airport verkar ha slutat fungera helt, dvs datorn hittar inte det trådlösa nätverket som jag använder för min internetuppkoppling. Efter att ha googlat lite har jag förstått att detta har drabbat ganska många som uppgraderade, hittade också några lösningar, som dock inte har fungerat. Någon som sitter på en lösning? Jag har kört systemuppdatering...

Senast redigerat 2008-08-31 23:17

Viktig med stöd till Apple remoten...

1