Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stroessel

stroessel

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-10-19
  • Senast aktiv 2010-11-08
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen stroessel har skrivit i forumet.

1

Sökt lite nu men hittar inga direkta svar;
Jag åker till NYC på Måndag och har tänkt köpa iPhone 4. Utan abb såklart. Dom måste väl fungera med alla operatörer här i SWE? Dom är väl inte låsta till AT&T när man köper dom för fullpris i en Apple-store?

Hade ett par sennheiser som blev stulna förra helgen. Är nästan lite glad för det eftersom jag vill ha Apples in-ear. Varför? För dom fungerar till nya shuffle och jag tycker inte att knappen eller micken fungerade alls bra. Alla klagade på ljudet när jag pratade med sennheiserlurarna. Var tvungen att hålla micken 5cm från munnen för att det skulle höras bra. Har testat ett par Apple nu i veckan och dom fungerade mkt mkt bättre att prata med.
Sen har jag aldrig gillat lurar med sladdar som man "måste" lägga bakom nacken.
Ska omedelbums beställa mig ett par Apple in-ear och en shuffle nu

precis vad jag saknat! super! tack för tipset!

duckhunt! jag vill ha!

tackar! Ska kolla lite priser så blir det nog nån slags uppgradering.

Om jag vill köpa två 1gig minnen, snabbare CPU och en större HD vad ska jag köpa för att det ska kompatibelt? Satsar på minnen och CPU först men vore fint med större HD så småningom.

Har en 1,66 core duo med 512 ram just nu om det spelar nån roll?

Hey, vet att det fanns en skärmdumpfunktion i nåt program som fanns till 1.02.
Finns det nåt till 1.1.1?

nån som vill bränna leopard? hehehe (skämt!)

Jag är relativt oerfaren när det gäller MacOSX men kan man kanske göra en automatgrej (nu vad det heter) av det? är det enkelt? Har aldrig gjort nån sån.

Hallo,
kör Remote Desktopt mot min MiniMac från min MacBook Pro. På minimacen kan jag bara ha 800x600 eftersom min plasma (som är 4år) inte klarar av högre upplösning från macen och när jag kör remote desktop mot den så får jag också bara 800x600. Jag skulle vilja köra en annan upplösning när jag kör remote desktop, vet någon om detta är möjligt? Kanske att sätta en custom skärmupplösning som endast körs när man kör remote desktop.

Vet att man kan använda en lägre upplösning om det är tvärtom.

Anledningen är att man får så dålig översikt med 800x600.

Vart hittar jag dom där "toolsen" för XP? Det är så att jag också har Boot Camp installerat men nu vill jag köra Parallels. Får det inte att funka på nåt sätt men så hittade jag den här tråden. Nån som kan guida mig? :">

(måste klargöra att jag vill alltså köra XP under MacOS, är osäker på om det ör just det denna tråden handlar om eller tvärtom...ehm..)

Hej!
Har suttit på PC i flera år nu men har ägt både stationära och bärbara macs till och från. Nu har jag köpt mig en Macbook Pro (typiskt precis innan duo core 2 kom, nåja) och stör mig endast på en enda sak. Att "\" sitter på Shift + Alt + 7. På PC/Win sitter den på Alt Gr + ?. Jag kodar väldigt mkt och vill helt enkelt ha \ på ett bättre ställe och min fråga är alltså om man på något sätt (och hur isåfall) kan binda om så man hittar just \ på tex. Apple + ?.

Tack på förhand!

1