Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Dubbeldelta

Dubbeldelta

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-09-29
  • Senast aktiv 2011-04-10
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen Dubbeldelta har skrivit i forumet.

Nu står klockradion hemma hos mig. Var lite orolig över krav på flight mode (att man måste göra ett val) eller att den inte skulle ladda, men i båda fallen blev jag positivt överraskad. Jag kan, precis som franzer, rekommendera den då den är mycket prisvärd. De första spontana minustecknen skulle hamna på fjärrens begränsningar i att den inte kan navigera på telefonen (mer än play, skip, paus och volym) samt på att man måste vifta ovanför radion för att snooza, vilket gör att den måste stå förhållandevis nära och lågt.
/Dd

Citat:

så den 25/26 kan jag lägga upp en liten recesion med några bilder

FRanzer - Om du har möjlighet så skulle jag uppskatta ett köpråd. Jag ska, precis som du, använda den som klockradio.

Dd

Köpte min på macoteket i lördags - likaså 2.0.2

En flexibel lösning är:
telefonjack+modem/router----airport express+dator

routern måste klara wds. Annars får du köpa en router som klarar det, tex airport extreme eller time capsule.

Man ska inte bumpa trådar, men denna är väl ändå fin..

Visst är det väl så att kontakten (honan) sitter djupare i 2G än i 3G. Därav behovet av adapter till 2G. Det borde i sin tur innebära att det finns risk för att 3G-headsetet inte "når ner" till 2G djupt placerade hona och att 2G-headsetet borde lämna en liten lucka i anslutningen, men fungera?

Frågan kvarstår för mig i alla fall.

Kan bara bekräfta ovanstående inlägg.

"Safari:
Addresses a potential performance issue when loading secure web pages.
Resolves issues that may be encountered when accessing secure web pages with client certificates that reside on a smart card."

Kan detta innebära att det blir möjligt att använda flera certifikat på Handelsbanken? Såsom i FF? Eller vad handlar det om?

Jag kanske har missat något bra svar någonstans. Men:
Jag blir förvirrad av alla BL-frågetecken. Jag uppgraderade med ziphone 2.4 från 1.1.2. OTB till 1.1.3. Klockrent. Jag har dock fortfarande BL 4.6, för jag vill ta det säkra före det osäkra och om det gick. Jag kunde inte riktigt lista ut varför jag skulle nedgradera trots att detta tycks vara guiders och den gängse uppfattningen, eller vad som skulle vara problemet.

Nu lyckas jag inte hitta något problem med 4.6 och 1.1.3. Locate me fungerar. Och allt annat vad jag kan se. Så frågan kvarstår för mig; Varför var/är det så många som nedgraderar till 3.9? (förutom ovanstående svar då; ve att 2.5 inte fungerar med 4.6 och med antagandet att jag vill stanna kvar på 1.1.3 ett tag)

Om du inte får napp så är ju ett alternativ är att själv byta skärmen till en ny. Det är inga problem, jag har gjort det på en mbp.

Bara nyfiken. Varför skulle inte digitala produkter räknas som export?

Det är väl bara att återskapa ifrån din backup.

Hej
Jag behöver lite hjälp med felsökning.

I ett antal av de mail som jag har tagit emot finns dubbla mellanslag mellan en del av orden. Jag har ingen aning om vad det beror på. Detta gäller även text som jag själv skrivit ursprungligen och som följer med svaret tillbaka till mig. Jag vet också att avsändarna inte har några dubbla mellanslag i det som skickats.

Min slutsats är endera:
-att mitt mailprogram tolkar den mottagna texten fel och slänger in lite dubbla mellanslag här och var. Vad kan detta bero på?
- att min mailleverantör kastar in ett dubbelt mellanslag. Huh?

Hjälp tack..

OSX, Entourage, Surftown.se

Ok, tack för hjälpen. Kan det i så fall vara en lösning att använda en av mina gamla router och koppla in den via nätverkskabel i en airport extreme för att sedan köra printern och/eler äldre datorer i ett eget trådlöst nätverk. Är jag fel ute här kanske??? Jag vill alltså slippa alla kablar (utom nätkabel) till skrivaren.

Om detta skulle funka så är ju de flersta problem borta, plus att problemet med äldre datorer är löst. Återstår bara att hitta rätt skrivare då...

Jag kan svara på den första frågan. Jag har en U600. Den går inte att synca med mac. Däremot kan du bläddra filer med BT som vanligt. Musik, ljud, bilder och filmer går alltså fint emedan kontakter, kalender och sms inte funkar.

Jag skulle anta att det bara är en tidsfråga innan det finns en uppdaterad plugin till isync, men just nu är det värre.